2016 Aralik tup bebek

ınsallah benim de oyledır.. bırazdan doktora gıdıyorum bakalım bebegı ve kalp atışını gorebılecek mıyız.. dualarınızı beklıyorum hanımlar
hepımız ıcın güzel bır gun olsun..

ınsallah benim de oyledır.. bırazdan doktora gıdıyorum bakalım bebegı ve kalp atışını gorebılecek mıyız.. dualarınızı beklıyorum hanımlar
hepımız ıcın güzel bır gun olsun..
İnşallah bebeğini de kalp atışını da duyarsın canım.

Canim cok gecmis olsun. Sizin morfoloji kacti ? Bizim de mesela morfoloji 0-1 arasi degisiyor ama kromozom bozuklugu cikmadi. Dna da bakmadik ama sizde imsi kullanilmis miydi? Benim imsi ile tuttu cok sukur

imsi yaptırmadık çokta gerek görmediler bizde aynen morfoloji 1 ile 0 arasında gidip geliyor bizim. Belki kendiliğinden kalbi durdu belki bizdede sorun yoktur inş öyledir. kromozom bozukluğu testi yaptırmadık biz doktorda söylemedi

Cnm bizde yaptırmadık,benim zaten ilk tüp bebekti kapanlar donmuştu 2. Denememde , ilk kez yaptıracak olanlarda yapmazlar diye biliyorum. aslında çok yanlış, bu sorunla giden hastalara herbir şey yapılması lazım ve ona göre bir yol izlenmeli. Benimde kafamda deli sorular var niye kalbi durdu diye. Ben doktorları araştırıyorum önümüzdeki haftaya 2. Bir görüş almak için. Mümkün olan en erken zamanda heniden deneyceğiz. Çok üzüldüm ama üzülerek bir yere varamayız, sende toparlan ve karar ver ne yapacağınıza. Yaşım 35 bir sene bekleyemem. 37 den sonra şans biraz azalır çünkü

Olurmu canim bizim de oyleydi asil morfolojide imsi cok onemli cunku sağlıklı olan secilmezse dusuklw karsilasiliyor. Benim de ilk denememdi ve son iki testte morfoloji 0 cikmisti. Hamdolsun ilk denemede hamileyim 10 haftalik oldu elhamdulillah. Bence bi dahaki sefere Allah nasip ederse arastirin. Morfolojisi bozuk sperm ya dollemez yada dusuk olur

Canım senin haberlerini bekliyorum her hastane ve doktor farklı bildiklerimizi anlatalım ki faydamız olsun. Bir dahaki tedaviye başlamadan önce yapacağım ilk şey kromozom testi olacak ve eşime sigarayı azalttırmak olacak.benim yas daha 30 bile yok ama yakın Şuan vitamin ilaçlarını başlıcam yılbaşı gibide kısmetse tedavi..Ama bu yıl tedavi olamam manevi olarakta hazır değilim

Ben bu sitede okumuştum imsi de yapılsa spermin içindeki dna hasarı varsa onu göremiyor ki diye.Bilmiyorum canım pgt mi yaptırsak imsi mi kafam allak bullak oldu.Tek istediğm hayırlı sağlıklı evlat ve bir daha kürtaj olmamak..

Cnm benim zaten imsi yöntemiyle yapıldı tüp bebek. Bu arada doktorun hemşiresiyle konuştum telefonda, bu hafta içerisinde doktorlada görüşmeye gitcem yüz yüze. Kan pıhtılaşmasıntesti zaten kromozon testleri ile beraber yapılıyormuş. Eşimede bana da yapmamışlardı. Doktorum bunları yapmamızı önerecekmiş bize. Maliyeti yüksek tabi, bizim kıbrısta yapılmıyor, türkiyeye gönderilecekmiş. 25 günü bulurmuş sonuçlar. 2000 tl civarına mal olacakmış bize. Bizim morfoloji sorunu var ama aklımın bir ucundan diyorum kan pıhtılaşmasımı var acaba diye. Belkide dna hasarı değil kan pıhtılaşmasıdır. Vücudumuzdan hcg değerleri sıfırlanana kadar bir ayı buluyomuş anca o zaman yapabilirmişiz bu testleri diye bilgi verdiler bize.

Canım Türkiye de üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyo o testler.

Ben devlet hastanesine telefonla ulaştım yaparız dediler testleri randevu almama gerek yomuş ben haftaya gidecektim bir ay geçmesi şart mı ki. ben kan pıhtılaşmasından şüphelenmiyorum kendi adıma.

Ben devlet hastanesine telefonla ulaştım yaparız dediler testleri randevu almama gerek yomuş ben haftaya gidecektim bir ay geçmesi şart mı ki. ben kan pıhtılaşmasından şüphelenmiyorum kendi adıma.
Cnm bana dediği hemşirenin yeni kürtaj olmuşum, bir ayda kanımdan anca sıfırlanırmış hcg hamilelik değeri.

Bende şüphelenmiyorum aslında kan pıhtılaşmasından. Kan pıhtılaşması sorunu olan birinin kan veririken kanı nasıldır acaba? Hiç öyle bir problem yaşamadım şimdiye kadar.

Bende şüphelenmiyorum aslında kan pıhtılaşmasından. Kan pıhtılaşması sorunu olan birinin kan veririken kanı nasıldır acaba? Hiç öyle bir problem yaşamadım şimdiye kadar.
Canım kan normal herkesinki gibi ama test yapıldığında pıhtılaşmaya meyilli yada pıhtılaşma çıkıyor hamilelikte tehlikeliymiş sadece ama kesinlikle yaptırın bendede normalde bi problem yok

Canım kan normal herkesinki gibi ama test yapıldığında pıhtılaşmaya meyilli yada pıhtılaşma çıkıyor hamilelikte tehlikeliymiş sadece ama kesinlikle yaptırın bendede normalde bi problem yok
Yaptıracam cnm, her yeni bişey öğrendiğimde artık herşeyim tamam diyorum. Şimdi de bunlar çıktı, umarım bu testlerden sonra da eksik bişey çıkmaz.

Tabi ki %100 garanti degil ama dusukleri buyuk oran da a azaltiyor. Ben semra kahraminin makalesinde okumustum da buyuk oranda dna hasarlarıni da gozlemleyebiliyoruz artik yaziyordu. Tabi ki Allahin takdiri herseyden once ama faydalı oldugunu düşünüyorum

İyi akşamlar kızlar..ben sizlerden bi fikir almak istiyorum.ilk tüp bebek tedavisinde negatifi gördüm.ikincisi için Dr ve merkez konusunda yardımcı olurmusunuz.bide ücretler konusunda lütfen.biliyorum hepimizin sıkıntıları var ama lütfen yardımcı olun.

Cnm ben bgn doktrlar görüştm embriyolarmzn 5. Güne gitmemesi giden 1 tane blastında neden tutmadgna dair sperm dnasına bakalım dediler. Eşimin normalde sperm testi normaldi ama dnasını bilmyrz tabi. Simdi testis ultrasonu, hormon tahlili ve sperm dna testi istedi. Bnde kromozom analizi ve kan pıhtılasma testini kendi kafama göre yaptrmıstm sonucu cıkmadı daha ama. Şimdi bütün tabloya bakıp neden saglıklı embriyo olmadgına dair daha net bir fikir cıkar herhlde. Sizde bu yollardan gectnzmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…