ınsallah benim de oyledır.. bırazdan doktora gıdıyorum bakalım bebegı ve kalp atışını gorebılecek mıyız.. dualarınızı beklıyorum hanımlarAy bence de canim yaaa bi ara psikolojim bozulmusyi kendimi dinlemekten. Cok da okumamak ve herkesle kiyas yapmamak lazim. Belirti gitti diye cocuk da gitti degil allah korusun.
Benim de hic birseyim yok ne bulanti ne aserme. Bazen unutuyorum valla. Okuyup okuyup doktora korka korka gidiyodum ama stres daha cok zararli. O yuzden relaksss ins
İnşallah bebeğini de kalp atışını da duyarsın canım.ınsallah benim de oyledır.. bırazdan doktora gıdıyorum bakalım bebegı ve kalp atışını gorebılecek mıyız.. dualarınızı beklıyorum hanımlar
hepımız ıcın güzel bır gun olsun..
Canim cok gecmis olsun. Sizin morfoloji kacti ? Bizim de mesela morfoloji 0-1 arasi degisiyor ama kromozom bozuklugu cikmadi. Dna da bakmadik ama sizde imsi kullanilmis miydi? Benim imsi ile tuttu cok sukur
Cnm bizde yaptırmadık,benim zaten ilk tüp bebekti kapanlar donmuştu 2. Denememde , ilk kez yaptıracak olanlarda yapmazlar diye biliyorum. aslında çok yanlış, bu sorunla giden hastalara herbir şey yapılması lazım ve ona göre bir yol izlenmeli. Benimde kafamda deli sorular var niye kalbi durdu diye. Ben doktorları araştırıyorum önümüzdeki haftaya 2. Bir görüş almak için. Mümkün olan en erken zamanda heniden deneyceğiz. Çok üzüldüm ama üzülerek bir yere varamayız, sende toparlan ve karar ver ne yapacağınıza. Yaşım 35 bir sene bekleyemem. 37 den sonra şans biraz azalır çünküimsi yaptırmadık çokta gerek görmediler bizde aynen morfoloji 1 ile 0 arasında gidip geliyor bizim. Belki kendiliğinden kalbi durdu belki bizdede sorun yoktur inş öyledir. kromozom bozukluğu testi yaptırmadık biz doktorda söylemedi
Cnm bizde yaptırmadık,benim zaten ilk tüp bebekti kapanlar donmuştu 2. Denememde , ilk kez yaptıracak olanlarda yapmazlar diye biliyorum. aslında çok yanlış, bu sorunla giden hastalara herbir şey yapılması lazım ve ona göre bir yol izlenmeli. Benimde kafamda deli sorular var niye kalbi durdu diye. Ben doktorları araştırıyorum önümüzdeki haftaya 2. Bir görüş almak için. Mümkün olan en erken zamanda heniden deneyceğiz. Çok üzüldüm ama üzülerek bir yere varamayız, sende toparlan ve karar ver ne yapacağınıza. Yaşım 35 bir sene bekleyemem. 37 den sonra şans biraz azalır çünkü
Cnm bizde yaptırmadık,benim zaten ilk tüp bebekti kapanlar donmuştu 2. Denememde , ilk kez yaptıracak olanlarda yapmazlar diye biliyorum. aslında çok yanlış, bu sorunla giden hastalara herbir şey yapılması lazım ve ona göre bir yol izlenmeli. Benimde kafamda deli sorular var niye kalbi durdu diye. Ben doktorları araştırıyorum önümüzdeki haftaya 2. Bir görüş almak için. Mümkün olan en erken zamanda heniden deneyceğiz. Çok üzüldüm ama üzülerek bir yere varamayız, sende toparlan ve karar ver ne yapacağınıza. Yaşım 35 bir sene bekleyemem. 37 den sonra şans biraz azalır çünkü
Olurmu canim bizim de oyleydi asil morfolojide imsi cok onemli cunku sağlıklı olan secilmezse dusuklw karsilasiliyor. Benim de ilk denememdi ve son iki testte morfoloji 0 cikmisti. Hamdolsun ilk denemede hamileyim 10 haftalik oldu elhamdulillah. Bence bi dahaki sefere Allah nasip ederse arastirin. Morfolojisi bozuk sperm ya dollemez yada dusuk olur
Cnm benim zaten imsi yöntemiyle yapıldı tüp bebek. Bu arada doktorun hemşiresiyle konuştum telefonda, bu hafta içerisinde doktorlada görüşmeye gitcem yüz yüze. Kan pıhtılaşmasıntesti zaten kromozon testleri ile beraber yapılıyormuş. Eşimede bana da yapmamışlardı. Doktorum bunları yapmamızı önerecekmiş bize. Maliyeti yüksek tabi, bizim kıbrısta yapılmıyor, türkiyeye gönderilecekmiş. 25 günü bulurmuş sonuçlar. 2000 tl civarına mal olacakmış bize. Bizim morfoloji sorunu var ama aklımın bir ucundan diyorum kan pıhtılaşmasımı var acaba diye. Belkide dna hasarı değil kan pıhtılaşmasıdır. Vücudumuzdan hcg değerleri sıfırlanana kadar bir ayı buluyomuş anca o zaman yapabilirmişiz bu testleri diye bilgi verdiler bize.Ben bu sitede okumuştum imsi de yapılsa spermin içindeki dna hasarı varsa onu göremiyor ki diye.Bilmiyorum canım pgt mi yaptırsak imsi mi kafam allak bullak oldu.Tek istediğm hayırlı sağlıklı evlat ve bir daha kürtaj olmamak..
Canım Türkiye de üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyo o testler.Cnm benim zaten imsi yöntemiyle yapıldı tüp bebek. Bu arada doktorun hemşiresiyle konuştum telefonda, bu hafta içerisinde doktorlada görüşmeye gitcem yüz yüze. Kan pıhtılaşmasıntesti zaten kromozon testleri ile beraber yapılıyormuş. Eşimede bana da yapmamışlardı. Doktorum bunları yapmamızı önerecekmiş bize. Maliyeti yüksek tabi, bizim kıbrısta yapılmıyor, türkiyeye gönderilecekmiş. 25 günü bulurmuş sonuçlar. 2000 tl civarına mal olacakmış bize. Bizim morfoloji sorunu var ama aklımın bir ucundan diyorum kan pıhtılaşmasımı var acaba diye. Belkide dna hasarı değil kan pıhtılaşmasıdır. Vücudumuzdan hcg değerleri sıfırlanana kadar bir ayı buluyomuş anca o zaman yapabilirmişiz bu testleri diye bilgi verdiler bize.
Cnm benim zaten imsi yöntemiyle yapıldı tüp bebek. Bu arada doktorun hemşiresiyle konuştum telefonda, bu hafta içerisinde doktorlada görüşmeye gitcem yüz yüze. Kan pıhtılaşmasıntesti zaten kromozon testleri ile beraber yapılıyormuş. Eşimede bana da yapmamışlardı. Doktorum bunları yapmamızı önerecekmiş bize. Maliyeti yüksek tabi, bizim kıbrısta yapılmıyor, türkiyeye gönderilecekmiş. 25 günü bulurmuş sonuçlar. 2000 tl civarına mal olacakmış bize. Bizim morfoloji sorunu var ama aklımın bir ucundan diyorum kan pıhtılaşmasımı var acaba diye. Belkide dna hasarı değil kan pıhtılaşmasıdır. Vücudumuzdan hcg değerleri sıfırlanana kadar bir ayı buluyomuş anca o zaman yapabilirmişiz bu testleri diye bilgi verdiler bize.
Cnm bana dediği hemşirenin yeni kürtaj olmuşum, bir ayda kanımdan anca sıfırlanırmış hcg hamilelik değeri.Ben devlet hastanesine telefonla ulaştım yaparız dediler testleri randevu almama gerek yomuş ben haftaya gidecektim bir ay geçmesi şart mı ki. ben kan pıhtılaşmasından şüphelenmiyorum kendi adıma.
Cnm ben kıbrıs vatandaşıyım acaba beni de kapsarmı ki.Canım Türkiye de üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyo o testler.
Bende şüphelenmiyorum aslında kan pıhtılaşmasından. Kan pıhtılaşması sorunu olan birinin kan veririken kanı nasıldır acaba? Hiç öyle bir problem yaşamadım şimdiye kadar.Ben devlet hastanesine telefonla ulaştım yaparız dediler testleri randevu almama gerek yomuş ben haftaya gidecektim bir ay geçmesi şart mı ki. ben kan pıhtılaşmasından şüphelenmiyorum kendi adıma.
Canım kan normal herkesinki gibi ama test yapıldığında pıhtılaşmaya meyilli yada pıhtılaşma çıkıyor hamilelikte tehlikeliymiş sadece ama kesinlikle yaptırın bendede normalde bi problem yokBende şüphelenmiyorum aslında kan pıhtılaşmasından. Kan pıhtılaşması sorunu olan birinin kan veririken kanı nasıldır acaba? Hiç öyle bir problem yaşamadım şimdiye kadar.
Yaptıracam cnm, her yeni bişey öğrendiğimde artık herşeyim tamam diyorum. Şimdi de bunlar çıktı, umarım bu testlerden sonra da eksik bişey çıkmaz.Canım kan normal herkesinki gibi ama test yapıldığında pıhtılaşmaya meyilli yada pıhtılaşma çıkıyor hamilelikte tehlikeliymiş sadece ama kesinlikle yaptırın bendede normalde bi problem yok
Ben bu sitede okumuştum imsi de yapılsa spermin içindeki dna hasarı varsa onu göremiyor ki diye.Bilmiyorum canım pgt mi yaptırsak imsi mi kafam allak bullak oldu.Tek istediğm hayırlı sağlıklı evlat ve bir daha kürtaj olmamak..
Cnm ben bgn doktrlar görüştm embriyolarmzn 5. Güne gitmemesi giden 1 tane blastında neden tutmadgna dair sperm dnasına bakalım dediler. Eşimin normalde sperm testi normaldi ama dnasını bilmyrz tabi. Simdi testis ultrasonu, hormon tahlili ve sperm dna testi istedi. Bnde kromozom analizi ve kan pıhtılasma testini kendi kafama göre yaptrmıstm sonucu cıkmadı daha ama. Şimdi bütün tabloya bakıp neden saglıklı embriyo olmadgına dair daha net bir fikir cıkar herhlde. Sizde bu yollardan gectnzmiimsi yaptırmadık çokta gerek görmediler bizde aynen morfoloji 1 ile 0 arasında gidip geliyor bizim. Belki kendiliğinden kalbi durdu belki bizdede sorun yoktur inş öyledir. kromozom bozukluğu testi yaptırmadık biz doktorda söylemedi