2016 Aralik tup bebek

Canım benim altıncı günü hiç belirtim yoktu. Test günü yaklaştığında adet olacak gibi kasık ağrım oldu.
Inşallah rabbim sizin evlatlari
Canım benim altıncı günü hiç belirtim yoktu. Test günü yaklaştığında adet olacak gibi kasık ağrım oldu.
Inşallah sizler yavrularinizi hayırlısıyla kucaniza alırsınız rabbim bizlere de nasıp eder bizlere dua edin bizi bizden başka kimse anlamaz

Cnm geçmiş olsun allah gönlüne göre versin. Güç versin moral versin

Mutlaka dinlen cnmm ben düşük yapıp 1 ay ara verdim başladım çok zorlandım her igne benim için eziyetti her muayene aynı şekilde ... bedenen dinlen yazın güzel bi tatil yap ondan sonra başla geç olsun güç olmasın
Tek tavsiyem eşin 6 ay öncesinde ürologa gidip ilaç tedavisine başlasın çok farkediyor spermler

Hiic takma kafana. Hep korkuyla gittim. Ilk denememde ben de kaybettim bebegimi. Kalp atisi durdugu icin. En iyi kaliteydi o. Ama simdiki 4cc idi. Masallah hic bir sikinti yok. Gonlunu kalbini ferah tut. Kan testinden sonra bikac gun sonra kese bakmaya gittik. Ondan 1 hafta ya da 10 gun falan sonra kalp atisini gorduk.

5. Gun embriyosuydu bu arada

Cnm kaçıncı haftada kalbi durdu bebeğin? Doktordamı öğrendin yoksa kanama oldumu?

Kızlar aklıma birsey takıldı biz bu ilaçları bırakmadan adet olmuyoruz dimi? Kimizi gebelik testi yapamadan adet oldum yazmıs. Normal döngümdeki adetim 1 gun gecti buna sevınmelimiyim. Teste 3 gun kaldı

Cnm kaçıncı haftada kalbi durdu bebeğin? Doktordamı öğrendin yoksa kanama oldumu?
Ilk basta gelisimi zayifti zaten. Bos gebelik sanildi. Bir hafta sonra bebek goruldu ancak kalp atisi zayifti. Ertesi hafta gittigimde ise kalp atisi duyulamadi. Kurtaj oldum 9. Haftada idi ancak ultrasonda en son 6+3te kalmisti. Hic kanamam olmamisti.

Çok tedirginim bende , her doktora gideceğimde aklımdan bin bir kötü senaryo geçiriyorum. Doktor bebeğin kalbinin çok kuvvetli olduğunu söyledi. Umarım hep böyle devam eder bebklerimizi kucağımıza aldığımız günleride görürüz cnm.

Kızlar aklıma birsey takıldı biz bu ilaçları bırakmadan adet olmuyoruz dimi? Kimizi gebelik testi yapamadan adet oldum yazmıs. Normal döngümdeki adetim 1 gun gecti buna sevınmelimiyim. Teste 3 gun kaldı
Cnm kişiye göre değişiyor bu durum sanırım. Sen kafana çok takma bunları, 3 gün sonra güzel haberler vereceksin bize inşallah.

Hic kotu düşünme canim. Kalbini ferah tut. Dua et bol bol. Herşey Allahtan. Ben de hala korkuyorum ama yapacak bisey yok. Tup bebekle hamile kalip rahat olan bir kisi var mi acaba :)

Cnm benim ilk tüp bebekte trasnferin 8. Günü adet oldum benim adetim hiç geçikmez 3-4 gün erken olurum hep bende ilaçlar geciktirmiyor ama kimisinde bi kaç hafta geç adet olanda var
İnşallah canımmm her tuvalete gitme bi macera ve stres valla.
Valla bendede hep var o korku WC'den her kalktığımda kan görme korkusu beni benden alıyor

9. Ve 10. Gün silik çizgi gördüm 11. Gün hiç görmedim Dünya başıma yıkıldı hemen gidip kan tahlili yaptırdım. Onçin çok güven olmuyor bu testlere.
Cok kotu ya pozitften snra negatifi görmek. Bn 7. Gun yaptm negatif yaptm o bile baya kotü hissettirdi. Smdi sabırla kanı bekleyecgm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…