- 22 Ekim 2016
- 299
- 114
- 39
Inşallah rabbim sizin evlatlariCanım benim altıncı günü hiç belirtim yoktu. Test günü yaklaştığında adet olacak gibi kasık ağrım oldu.
Inşallah sizler yavrularinizi hayırlısıyla kucaniza alırsınız rabbim bizlere de nasıp eder bizlere dua edin bizi bizden başka kimse anlamazCanım benim altıncı günü hiç belirtim yoktu. Test günü yaklaştığında adet olacak gibi kasık ağrım oldu.
Cnm geçmiş olsun allah gönlüne göre versin. Güç versin moral versinAslında maddi açıdan sıkıntım yok ama 3 Aydır hormon ilaçları almak beni yıprattı.. sanırım seneye tekrar başlarım çünkü donmuşum yok ve yumurta toplama sürecinde çok sarsıldım transferim 2 kez ertelendi ve psikolojik olarak 3 6 ay sonra başlayacak güçte değilim.. seneye bu zamanlarda tekrar aynı heyecanla yeni umutlara atılırım inşallah .. Sağlık olsun
Mutlaka dinlen cnmm ben düşük yapıp 1 ay ara verdim başladım çok zorlandım her igne benim için eziyetti her muayene aynı şekilde ... bedenen dinlen yazın güzel bi tatil yap ondan sonra başla geç olsun güç olmasınAslında maddi açıdan sıkıntım yok ama 3 Aydır hormon ilaçları almak beni yıprattı.. sanırım seneye tekrar başlarım çünkü donmuşum yok ve yumurta toplama sürecinde çok sarsıldım transferim 2 kez ertelendi ve psikolojik olarak 3 6 ay sonra başlayacak güçte değilim.. seneye bu zamanlarda tekrar aynı heyecanla yeni umutlara atılırım inşallah .. Sağlık olsun
Cnm pozitiftir inş ağrılar normal benim şimdide var güzel haberlerle gel inş yarınkızlar bugün regli tarihim yarın da test günüm kasıklarım ağrıyo tuvalete gitmeye korkuyorum
Hiic takma kafana. Hep korkuyla gittim. Ilk denememde ben de kaybettim bebegimi. Kalp atisi durdugu icin. En iyi kaliteydi o. Ama simdiki 4cc idi. Masallah hic bir sikinti yok. Gonlunu kalbini ferah tut. Kan testinden sonra bikac gun sonra kese bakmaya gittik. Ondan 1 hafta ya da 10 gun falan sonra kalp atisini gorduk.cnm benim embriyolog da kalitesini 4CC dedı. haftaya kalp atışı icin randevum var. cok endişeliyim daha once bu aşamada kanamam olup kaybettiğim oldu. suan hersey yolunda aslında ama ya kalp atışı olmazsa diye düşünüp duruyorum. dun aksam korkumdan bhcg baktırdım 15,800 çıktı cok şükür. bugun sat a göre 5+6 da yim.
sen ne aşamadasın kalp atışını gördünüz mü ? kac günlük oldun ? su 4cc olayı kafamda hep ..
5. Gun embriyosuydu bu aradacnm benim embriyolog da kalitesini 4CC dedı. haftaya kalp atışı icin randevum var. cok endişeliyim daha once bu aşamada kanamam olup kaybettiğim oldu. suan hersey yolunda aslında ama ya kalp atışı olmazsa diye düşünüp duruyorum. dun aksam korkumdan bhcg baktırdım 15,800 çıktı cok şükür. bugun sat a göre 5+6 da yim.
sen ne aşamadasın kalp atışını gördünüz mü ? kac günlük oldun ? su 4cc olayı kafamda hep ..
Cnm pozitiftir inş ağrılar normal benim şimdide var güzel haberlerle gel inş yarın
Cnm kaçıncı haftada kalbi durdu bebeğin? Doktordamı öğrendin yoksa kanama oldumu?Hiic takma kafana. Hep korkuyla gittim. Ilk denememde ben de kaybettim bebegimi. Kalp atisi durdugu icin. En iyi kaliteydi o. Ama simdiki 4cc idi. Masallah hic bir sikinti yok. Gonlunu kalbini ferah tut. Kan testinden sonra bikac gun sonra kese bakmaya gittik. Ondan 1 hafta ya da 10 gun falan sonra kalp atisini gorduk.
Ilk basta gelisimi zayifti zaten. Bos gebelik sanildi. Bir hafta sonra bebek goruldu ancak kalp atisi zayifti. Ertesi hafta gittigimde ise kalp atisi duyulamadi. Kurtaj oldum 9. Haftada idi ancak ultrasonda en son 6+3te kalmisti. Hic kanamam olmamisti.Cnm kaçıncı haftada kalbi durdu bebeğin? Doktordamı öğrendin yoksa kanama oldumu?
Çok tedirginim bende , her doktora gideceğimde aklımdan bin bir kötü senaryo geçiriyorum. Doktor bebeğin kalbinin çok kuvvetli olduğunu söyledi. Umarım hep böyle devam eder bebklerimizi kucağımıza aldığımız günleride görürüz cnm.Ilk basta gelisimi zayifti zaten. Bos gebelik sanildi. Bir hafta sonra bebek goruldu ancak kalp atisi zayifti. Ertesi hafta gittigimde ise kalp atisi duyulamadi. Kurtaj oldum 9. Haftada idi ancak ultrasonda en son 6+3te kalmisti. Hic kanamam olmamisti.
Cnm kişiye göre değişiyor bu durum sanırım. Sen kafana çok takma bunları, 3 gün sonra güzel haberler vereceksin bize inşallah.Kızlar aklıma birsey takıldı biz bu ilaçları bırakmadan adet olmuyoruz dimi? Kimizi gebelik testi yapamadan adet oldum yazmıs. Normal döngümdeki adetim 1 gun gecti buna sevınmelimiyim. Teste 3 gun kaldı
İnş cnm ne gecmek bilmeyen günlermiş bnlarCnm kişiye göre değişiyor bu durum sanırım. Sen kafana çok takma bunları, 3 gün sonra güzel haberler vereceksin bize inşallah.
Hic kotu düşünme canim. Kalbini ferah tut. Dua et bol bol. Herşey Allahtan. Ben de hala korkuyorum ama yapacak bisey yok. Tup bebekle hamile kalip rahat olan bir kisi var mi acaba :)Çok tedirginim bende , her doktora gideceğimde aklımdan bin bir kötü senaryo geçiriyorum. Doktor bebeğin kalbinin çok kuvvetli olduğunu söyledi. Umarım hep böyle devam eder bebklerimizi kucağımıza aldığımız günleride görürüz cnm.
Cnm benim ilk tüp bebekte trasnferin 8. Günü adet oldum benim adetim hiç geçikmez 3-4 gün erken olurum hep bende ilaçlar geciktirmiyor ama kimisinde bi kaç hafta geç adet olanda varKızlar aklıma birsey takıldı biz bu ilaçları bırakmadan adet olmuyoruz dimi? Kimizi gebelik testi yapamadan adet oldum yazmıs. Normal döngümdeki adetim 1 gun gecti buna sevınmelimiyim. Teste 3 gun kaldı
Valla bendede hep var o korku WC'den her kalktığımda kan görme korkusu beni benden alıyorİnşallah canımmm her tuvalete gitme bi macera ve stres valla.
Bnde en azından test gununu göreyim istyrm adet fln olmadanCnm benim ilk tüp bebekte trasnferin 8. Günü adet oldum benim adetim hiç geçikmez 3-4 gün erken olurum hep bende ilaçlar geciktirmiyor ama kimisinde bi kaç hafta geç adet olanda
Bence 8 ay olmuycan daha :)Bnde en azından test gununu göreyim istyrm adet fln olmadan
Ay inş ne guzel söyledinBence 8 ay olmuycan daha :)
9. Ve 10. Gün silik çizgi gördüm 11. Gün hiç görmedim Dünya başıma yıkıldı hemen gidip kan tahlili yaptırdım. Onçin çok güven olmuyor bu testlere.İnş cnm ne gecmek bilmeyen günlermiş bnlarhiç idrar testi yapmısmıydn cnm öncesinde
Cok kotu ya pozitften snra negatifi görmek. Bn 7. Gun yaptm negatif yaptm o bile baya kotü hissettirdi. Smdi sabırla kanı bekleyecgm9. Ve 10. Gün silik çizgi gördüm 11. Gün hiç görmedim Dünya başıma yıkıldı hemen gidip kan tahlili yaptırdım. Onçin çok güven olmuyor bu testlere.