2016 Aralik tup bebek

Can'ım benim umarım hersey cok guzel gecer sonucu Hakkı'nızda en hayırlısı olur dualarım seninle :) Biizmde transfer tarihi cumartesi belli olacak

Arkadaşlar yarın 12.30 da transferim var gitmeden ne kadar önce su içmeliyim acaba embriyolog hiç bahsetmedi çok heyecanlıyım
Hadi bakalım cnm umarım guzel haberler verisiniz bize
Kızlar ben de geldim aranıza. tedaviye başlamak için adetimi bekliyorum. Allah hepimize hayırlısını versin.
Hosgeldin cnm bizde Suan estrofeme aşamasında transfer tarihimizi bekliyoruz hepimizin Hakkı'nda en hayırlısı olsun gönlümüze gore versin Rabb'im

Başkent hastanesi cnm ce olumsuz olunca hiçbir araştırma bile yapmadan ikincide kesin tutacak vaadi verildi. otomatiğe bağlamış gibi tüp bebek yapılıyor bir sebep araştırma yok olumsuzsa bi teselli yok telefon açılmadı geri dönülmedi çok pişmanım o kadar yoğun bi yer ki kişiye özel bir tedavi uygulsmiyorlar kesinlikle. İnşallah beni anlayan bir doktor bulurum geniş çaplı bir araştırsin istiyorum

aa ne guzel beraber olunca konuşup vakti geçirebiliriz ins. güzel sonuçlar alırız. rabbim yardımcımız olsun.
Amin canim insallah beklemek zor ya kasim başında basladım uzadikca uzuyo ama hayırli sonuc alalimda beklocez mecbur
Çok guzell bnce daha 1 hafta var hem de 10 un ustu cokk ıı diye biliyorumm

Insallah bu sürecte kendiliğinden olur Rabbim yardımcın olsun.
Hadi hayırlısı insallah Rabbim hepimizi güldursun ya onu düşün bunu düşün sizde olmasanız naparım bilmem

aynrn canım bende burda iyi hidsediyorum.

Dun trasferim oldu 2 blastokist bakalim beklemedeyiz aralik 19 test gunum ama daha erken yaptirmayi dusunuyorum acikcasi 19 aralik-15 gun beklersem mahfolurum haftasonuna geliyo bir de 10.gunde yaparim ben dayanamam o kadar herhalde

Dun trasferim oldu 2 blastokist bakalim beklemedeyiz aralik 19 test gunum ama daha erken yaptirmayi dusunuyorum acikcasi 19 aralik-15 gun beklersem mahfolurum haftasonuna geliyo bir de 10.gunde yaparim ben dayanamam o kadar herhalde
İnsallahh mutluu son olurrrr, blast için 15 gün çok deil mi genelde 10 diyorlar blasta.bence de 10. Gün yapinn insan dayanamiyor

FarahFarah arkadaşım bir şey soracaktım .sizde azosperm yazıyor.acaba tansel bey tese ile mi buldu spermi.bizim bazen hiç sperm çıkmıyor da.varikosel de var.blki tansel hocayla ameliyat dusunuyorum eşim fikrinizi almak istedim bu necenle

İnsallahh mutluu son olurrrr, blast için 15 gün çok deil mi genelde 10 diyorlar blasta.bence de 10. Gün yapinn insan dayanamiyor
Aynen haftasonuna geldigi icin 15.gunu pazartesiye test gunun dediler ama cok uzun ilk tup bebek denememde ohss olmustum 10. Gunu hastaneye yattim nefers alamiyordum orda kan testinde hic unutmam 50 cikmisti ve 2 dusugun var dogal yolla kaybettigim kan pihtilasmasi yuzunden hastanede yatarken seruma kan sulandirici koymasalar ilk tup denememden olan oglumu suan 4 yasinda kaybedecek.isim hic dogmadan

Yani kan sulandirici onemli

Rabbim oğlunuzu bağışlamış size çok sukur.peki sizdekii problem ne

nıye öyle uzun bana hep 9 gün sonra dediler.

eşim varikosel ameliyatı oldu en büyük hatamızdı sperm sayısının ameliyattan önceki sayıya ulaşması 4-5 yılı buldu.tüp bebek doktorumuz keske olmasaydın dedi eşime bu ameliyatı.

Kızlar günaydın benim tsh 4.05 sınır 4.02 yazıyor tutunmaya veya tüp bebekde önemlimi b12 eksikliğim ve demir eksikliği vardı iğne kullandım kan tahlilime baktırdım orda tsh yükselmiş dedi aile hekimim sizlerde kaç

Önemli canım ama cok yüksek değil düzenli kullan ilaçlarını.yumurta gelişiminde önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…