Amin canım Allahım inşallah senin bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Amin.Masallah canım masallah sağlıkla devam etsin inşallah
İnşallah herşey yolunda gider canım, ilaçları kestiğin halde değerin düşmemiş buda bir gelişme. Belki bir anda katlanır. Dua ediyorum senin için Allahım kabul etsin inşallah.İlaçları keşdim canım sağlıklıysa devam eder dediler ya, kese çok iyi görünmüyor dedi bugünkü Dr da ama çok küçük bazen toparlanma oluyor da dedi . Ne bileyim bekliyoruz işte
Allahtan umut kesilmez cnm Bnm gün olmadan neler olurmuş en kötüsü böyle beklemek zamanda geçmezMaalesef bhcg ler sürünerek artıyor pazartesi 1700lerdi, bugün 1900ler düşmüyor da anlamadım gitti, hayırlısı. Dr um umutsuz , farklı yorumlar da var ama ben de hala umut etmek istiyorum
Sağol canım sağol , inşallah hayırlısı olsun, Allah ın dediği olurİnşallah herşey yolunda gider canım, ilaçları kestiğin halde değerin düşmemiş buda bir gelişme. Belki bir anda katlanır. Dua ediyorum senin için Allahım kabul etsin inşallah.
Ben hiç ilaç kullanmadım canım.Kızlar aşırı başarım var dayanamıyorum parol aldım ecZaneden siz hiç içtinizmi agrı kesici
Sağolun arkadaşlar evet beklemek çok zor ama yapacak başka bişey yok maalesef,Allahtan umut kesilmez cnm Bnm gün olmadan neler olurmuş en kötüsü böyle beklemek zamanda geçmez
Gözün aydın cnm, hayırlı olsunKızlar ben bebeğimi gördüm geldim. 1.14 cm olmuş. Pıt pıt kalbi atıyodu bebeğimin büyümüş sıpam. Allahım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Cnm günde 3 tane içebiliriz hamilelik boyunca.Kızlar aşırı başarım var dayanamıyorum parol aldım ecZaneden siz hiç içtinizmi agrı kesici
Cnm google a yaz tüp bebek hamilelik hesaplama diye çıkacaktır önüne. Oradan embriyo transfer tarihini gir sana kaç haftalık olduğunu vercek.haftaya salı kesin görürsün cnm keseyi.Kizlar merhabaaa. 4+2. 5+3 gibi hesaplar neye göre yapiliyor? Ve bizimki normal gebeliklerle aynı hesap mı yapılıyor? Simdi ben son adetimi 22 aralikta oldum. 2 Gün önce bhcg 1075 di. Kese için haftaya salı gitcem insallah. Görülür mü acaba ?
Insallah görürüm canim cok sağol.Cnm google a yaz tüp bebek hamilelik hesaplama diye çıkacaktır önüne. Oradan embriyo transfer tarihini gir sana kaç haftalık olduğunu vercek.haftaya salı kesin görürsün cnm keseyi.
Hadi ya çok deilmiCnm günde 3 tane içebiliriz hamilelik boyunca.
Cnm 3 hafta önce grip olmuştum ya ateşli doktorum bana da vermişti. Günde üç taneye kadar kullanabilirsin sorun olmaz demişti.Hadi ya çok deilmi
Valla içtim gözüm açıldı resmen çok ağrıdığında içsem yeter valla hiç baş ağrısına dayanamıyorum migdem bulansın umrumda gelmiyor
Cnö benim geçen hafta tüp bebek doktorumla normal doktorum aynı anda muayene ettiler beni ve normal doktoruma aktardı beni doktorum. Bu hafta da nırmal doktorum muayene etti beni. 12. Haftaya kadar her hafta kontrol edecekmiş beni tüp olduğu için. Tabi ben kıbrıstayım burda ki prosedürler farklıdır size göre. Şansım iki doktorumda aynı merkezdeler.Kızlar iyi akşamlar. Hamile kaldıktan sonra tüp bebek doktorunuzdan ayrılıp normal bir kadın Doğum uzmanına görünmeyemi başladınız o süreci nasıl yönettiniz
Canım benim tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmiyo .ben bu hafta ilk defa muayneye gidecem herşey yolundaysa büyük ihtimal bir daha gelme diyecekKızlar iyi akşamlar. Hamile kaldıktan sonra tüp bebek doktorunuzdan ayrılıp normal bir kadın Doğum uzmanına görünmeyemi başladınız o süreci nasıl yönettiniz
Günaydın cnm eskisi gibi aktif deil demi bende farkettimGünaydın kızlar, hadi güzel bir gün olsun inşallah, bir kaç gündür geceleri sessizleştik. Erken uyumalarmı başladı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?