• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

İyiyim çok şükür cnm şişim çok var ya nolacak bilmem daha şimdiden başladı :) senin bebiş kocaman olmuş bile mşlh :)

ya teyzesi sorma sorma ama bizim hep yakın birbirine. şişlik hepimizde var kabızlık falan. hep jelden sanırım.

NeOlurBiSabah NeOlurBiSabah hamdolsun biz iyiyiz canım biraz kanamamız oldu korkuttu bizi sipa ama gayet iyiymis buyumüs maşallah 2cm olmus bile. Tabi ben hala korkuyorum birsey olacak diye ama Rabbime emanet. Senin bebiste buyümustur baya bizde birkac gun ondesiniz varmi bulantı kusma?

rabbim korusun tüm bebiklerimizi bize bağışlasın. büyüdü bizimkide bir hafta önce 17 mm idi. şimdi heralde 23 24 olmuştur die düşünüyorum. önümüzdeki hafta gidicem yine. valla doktor ayda bi gelsen olur artık dedi ama ben bi haftayı bile zor geçiriyorum valla gitcem 15 te bi. duyam beybikonun pıtırtısını içim rahat etsin. bu arada hiç bulantı kusma falan yaşamadım. mideme vuran bişey olmadı hiç yaaa. biraz kiloluyum tedavi öncesi 10 kilo verdim. az bi yiyemem az daha veririm diyprdum ama bizimki pis boğaz hiç mi etkilenmez insan.

İyi olmaya çalışıyorum şükürler olsun canım seninki büyümüş maşallah barikallah :anneadayı::anne::halay::KK200::KK200:

rabbim iyilikler versin. bizimkiler aynı ya nerdeyse. çok bi fark yok aramızda. hep beraber doğurcaz işallahhh

Dün öyleydim hiç bi iş yapmadım bugün göçmüş evi toparlamaya çalışıyorum:KK66: arada oluyo
Sorma ya insan hiç bşy yapmak istemiyor
Başım ağrıyor sürekli burnum kapalı nefes alamıyorum migdem bulanıyor heryerim agrıyor yaşlı teyzeler gibi oldum:):):

bir iş yapmakmı dedi. evimi taşıdım pazar günü bi evi görseniz valla kalp krizi geçirirsiniz. ama bnm umrumda mı tabiki değil. işler yavaş yavaş oluyor yeterki bebeğime bşey olmasın

Sorma ya insan hiç bşy yapmak istemiyor
Başım ağrıyor sürekli burnum kapalı nefes alamıyorum migdem bulanıyor heryerim agrıyor yaşlı teyzeler gibi oldum:):):
Bizim evde uyandığım koltuk kenarında sepetine içinde ilaçlarımı yanın da su kolonya var eşime diyorum walla aynı yaşlı evine benziyor diye

Bizim evde uyandığım koltuk kenarında sepetine içinde ilaçlarımı yanın da su kolonya var eşime diyorum walla aynı yaşlı evine benziyor diye
:):):) şu ilk 3 ay geçse rahatlarız biraz :) kızımda böyle değildim ben acayip iyidim bunda dökülüyorum resmen yaşta ilerliyor çok farkediyor :)

Günaydın kizlar. Cumartesi günü bende ilk defa doktora gidecem normalde baska bi doktorum var onada gidebilirdim ama olumsuz birsey duymaktan korktum heralde gitmedim
Bu arada belim çok agriyo egilip dogrulamiyorum bile.

F Fikoyus Canım benimde ilk günden beri ağrıyordu ama bu ara azaldı biraz dikkat et ben ağlıyordum ağrıdan ağrı kesici bile içiyordum inşallah tekrar başlamaz diye dua ediyorum seninkide geçer inşallah

Ben 6+3de göbekten duydum ama herkeste değişiyor canım sende kesinlikle görürsün ama duyarmısın bilmem hadi hayırlısı bende bugün gidicem bebişi görmeye inşallah benimledir her seferinde bi korku oluyor olumsuz bişey olurmu diye allah korusun

Günaydın kızlar, güzel haberlerin olduğu bir gün olsun. A aykumsal haberlerini bekliyoruz cnm benim. Papat06 Papat06 canım benim güzel haberlerini bekliyorum.
Maalesef bhcg ler sürünerek artıyor pazartesi 1700lerdi, bugün 1900ler düşmüyor da anlamadım gitti, hayırlısı:dua::dua::dua::dua:. Dr um umutsuz , farklı yorumlar da var ama ben de hala umut etmek istiyorum

Maalesef bhcg ler sürünerek artıyor pazartesi 1700lerdi, bugün 1900ler düşmüyor da anlamadım gitti, hayırlısı:dua::dua::dua::dua:. Dr um umutsuz , farklı yorumlar da var ama ben de hala umut etmek istiyorum
İlaçları kesmediğini söyledinmi doktora? Allahtan umut kesilmez canım benim, Allahım inşallah bebeğini sana bağışlar. Ultrasonda baktılarmı yine? Bebek oluştumu?

İlaçları kesmediğini söyledinmi doktora? Allahtan umut kesilmez canım benim, Allahım inşallah bebeğini sana bağışlar. Ultrasonda baktılarmı yine? Bebek oluştumu?
İlaçları keşdim canım sağlıklıysa devam eder dediler ya, kese çok iyi görünmüyor dedi bugünkü Dr da ama çok küçük bazen toparlanma oluyor da dedi . Ne bileyim bekliyoruz işte

Back