• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Kızlar selamm

Bir ay önce transfer için yattığım masaya bugün bebeğimi benden almaları için tekrar yattım. Evet sonunda bitti her şey, kürtajım yapıldı..
:KK61::KK61::KK61:

En az 2-3 adet sonra tekrar deneyebileceğimizi söyledi doktorum..

Çok mutsuzum çok üzgünüm.. kalp atışını duyan arkadaşlarımın sağlıkla yavrularını kucaklarına almalarını diliyorum

Burada neredeyse 2 aydır her türlü endişemizi mutluluğumuzu paylaştık.. güzel haberler aldık sonra hüsranlar yaşadık, ya da direkt olarak negatif alan arkadaşlar oldu.. hakkımızda hayırlısı buymuş

Aranızdan ayrılıyorum.. burada pozitif sonuç aldıktan sonra olumsuz haberleri okudukça hem endişeleniyor hem de üzülüyordum. O yüzden artık yazmayacağım.Sizleri seviyorum, belki başka bi zamanda yine görüşürüz.. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın:KK25:

Kızlar sakın gülmeyin ama bişey sorcam rahmimde bişey attığını yada böyle hayalet gibi bişeyin pır diyip uçtuğunu hissediyorum ama devamlı değil. Sizde de oluyormu? Bebiş fasulye kadar bişey çünkü bu kadar erken hissedilmez. Damar atmasımı acaba?

Kızlar selamm

Bir ay önce transfer için yattığım masaya bugün bebeğimi benden almaları için tekrar yattım. Evet sonunda bitti her şey, kürtajım yapıldı..

Çok mutsuzum çok üzgünüm.. kalp atışını duyan arkadaşlarımın sağlıkla yavrularını kucaklarına almalarını diliyorum

Burada neredeyse 2 aydır her türlü endişemizi mutluluğumuzu paylaştık.. güzel haberler aldık sonra hüsranlar yaşadık, ya da direkt olarak negatif alan arkadaşlar oldu.. hakkımızda hayırlısı buymuş

Aranızdan ayrılıyorum.. burada pozitif sonuç aldıktan sonra olumsuz haberleri okudukça hem endişeleniyor hem de üzülüyordum. O yüzden artık yazmayacağım.Sizleri seviyorum, belki başka bi zamanda yine görüşürüz.. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın:KK25:
Canım benim çok büyük geçmiş olsun. Pes etmek yok 3 ay sonra yeniden deniyceksin ve yeniden güzel şeyler konuşucaz. Allahım inşallah en kısa zamanda bebeğini sana versin. Amin.

Normal demekki canım korkmayım ozaman aynen bendede günde bi kaç kez oluyor sağol rahatladım biraz
Bende tedirgin oluyordum ilk zmaanlar ama alıştım sonradan. Rahim büyüyor ve mesaneye bası yapıyor kese yukarı çıkana kadar bu şekilde olcakmış belkide bu yüzden bası hissediyoruz alt bölgemizde.

Kızlar selamm

Geçmiş olsun canım ne desem boş ama inşallah kendiliğinden oluverir bebeğin allahtan umut kesilmez hemen hemen hepimiz yaşadık aynı şeyi ya düşük yaptık ya kürtaj olduk ama ikinciye daha güçlü daha istekle başladık rabbim sabrını versin bırakma bizi arada yaz canım

Kızlar sakın gülmeyin ama bişey sorcam rahmimde bişey attığını yada böyle hayalet gibi bişeyin pır diyip uçtuğunu hissediyorum ama devamlı değil. Sizde de oluyormu? Bebiş fasulye kadar bişey çünkü bu kadar erken hissedilmez. Damar atmasımı acaba?
Niye gülelim nekadar güzel Bende hissediyorum ama seyrime gibi arada oluyor annem hissedersin dedi bebekmiş yani o seyirmeler:KK68:

Kızlar selamm

Çok geçmiş olsun aynı şeyleri bende yaşadım, bana doktorum ilk adette başlayalım dedi beklemedeyim. 6 ocaktı benim kürtajımda 9. Haftada , inşallah sonraki denemende bebegin gelir sana..

Çok geçmiş olsun aynı şeyleri bende yaşadım, bana doktorum ilk adette başlayalım dedi beklemedeyim. 6 ocaktı benim kürtajımda 9. Haftada , inşallah sonraki denemende bebegin gelir sana..
Cnm senin problemin neydi de kürtaj oldun? Allhım en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah.

Cnm senin problemin neydi de kürtaj oldun? Allhım en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah.
Saol canım problem yoktu kalp atışı duyulmadı yani ben duymadım 7.6 da kalbi yavaş dedi doktor, kanama filan hiç olmadı embriyo kalitesizdi ben ondan şüpheleniyorum saglıksız bebek diye vücut kabul etmemiş bildiğim bu canım

Nslsnz kızlar Cook özledim sizleri nasıl gidiyor kuzuuuuuuuu kuzuuuuuuuu naptin cnmm
CNm benim değer düşüktü ve giderek dusup sıfırladi.Başka bahara kaldı umutlarım ama hakkımda hayırlısı buymuş.Arkadaşların güzel haberlerini okudukça seviniyorum.Tüm gebe arkadaşlarım inşallah sağlıkla alırlar kucaklarina yavrularını. Bekleyen tüm arkadaşlarda güzel haberlerle dönerler. Bizlerde inşallah en kisa zamanda kavuşuruz meleklerimize...

Sende simdi iki katı olacak dimi Allah yardımcin olsun ben tekle baya zor gunler gecirdim ikingundur hafifledi gibi gastrit falan oldu bende. Duyunca gercekten bir rahatlama oluyor Raabim herkese yasatsin

Aminn canim hepimizinki bagıslasin insallah. Ben koraspin kullanıyordum ilk kanamada kestiler onuda clexan falan kullanmadim zaten ilk tup bebegimdi.

Aynen canim bizim merkezdede 300 tl muayene ki biz sıfırı tukettik ama sagolsunlar arayinca ilgileniyorlar telefondan yonlendiriyolar. Banada bir ay sonra demisti kanama olunca haftaya dedi doktorum.
Farah nslsn cnm epey oldu girmeyelim ne oldu devam ediyor değilim gebeliginn ?

CNm benim değer düşüktü ve giderek dusup sıfırladi.Başka bahara kaldı umutlarım ama hakkımda hayırlısı buymuş.Arkadaşların güzel haberlerini okudukça seviniyorum.Tüm gebe arkadaşlarım inşallah sağlıkla alırlar kucaklarina yavrularını. Bekleyen tüm arkadaşlarda güzel haberlerle dönerler. Bizlerde inşallah en kisa zamanda kavuşuruz meleklerimize...
Hayirlisi cnm ya ins bir dahaki sefere :((((((

FarahFarah FarahFarah lekelenme oluyorya sendede rahim ağzında daha doğrusu vajinada batma dürtme hissi oluyormu sende bende oluyor ya kızlar sizde varmı çok rahatsız edici bişey gerçekten
Bana genelde kasık agrısi şeklinde oluyo arada iğne batmasi oluyor orta kısimda ama dediğin gibi birseyi farketmedim ama normaldir vücut degisiyor daha neler neler gorcez

Farah nslsn cnm epey oldu girmeyelim ne oldu devam ediyor değilim gebeliginn ?
Devam ediyor şükür ama diken üstünde arada kanama lekelenme oluyor ama aşırı degil. Tüp bebegin her evresi farklı bir zorluk Rabbim tez vakitte kucaklarımızi doldursun inşallah. Sen tekrar ne zaman tedavi olacaksın?

Devam ediyor şükür ama diken üstünde arada kanama lekelenme oluyor ama aşırı degil. Tüp bebegin her evresi farklı bir zorluk Rabbim tez vakitte kucaklarımızi doldursun inşallah. Sen tekrar ne zaman tedavi olacaksın?
İns sonu mutluluk olacak cnm sin ya ben oyle hissediyorumm seni birakma taraftari dgl bebisin merak etme cok azimliii :) bana gelince Dr en az 3 ay beklemen lazım dedi cnm bu arada sigarayi bırakma cabasindayim ama hala az az kanamam lekelenme gibi devam ediyor daha Dr yanında gitmedim beklemedeyiz

İns sonu mutluluk olacak cnm sin ya ben oyle hissediyorumm seni birakma taraftari dgl bebisin merak etme cok azimliii :) bana gelince Dr en az 3 ay beklemen lazım dedi cnm bu arada sigarayi bırakma cabasindayim ama hala az az kanamam lekelenme gibi devam ediyor daha Dr yanında gitmedim beklemedeyiz
Çok dogru bir karar vermişsin canim sigarayı ne kadar tez biraksan o kadar iyi. Inşallah göz acip kapayincaya kadar geçerde guzel haberini alırız.

İyi geceler kızlar, gerçekten her evresi zor. Pozitif sonuç alsak bile ohhh tamam hamileyim diyemiyor insan. Ben herşeyi takıyorum sonumuz hayrola :110:

Back