• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

İlaçları keşdim canım sağlıklıysa devam eder dediler ya, kese çok iyi görünmüyor dedi bugünkü Dr da ama çok küçük bazen toparlanma oluyor da dedi . Ne bileyim bekliyoruz işte
İnşallah herşey yolunda gider canım, ilaçları kestiğin halde değerin düşmemiş buda bir gelişme. Belki bir anda katlanır. Dua ediyorum senin için Allahım kabul etsin inşallah.

Maalesef bhcg ler sürünerek artıyor pazartesi 1700lerdi, bugün 1900ler düşmüyor da anlamadım gitti, hayırlısı:dua::dua::dua::dua:. Dr um umutsuz , farklı yorumlar da var ama ben de hala umut etmek istiyorum
Allahtan umut kesilmez cnm Bnm gün olmadan neler olurmuş en kötüsü böyle beklemek zamanda geçmez:(

Kızlar aşırı başarım var dayanamıyorum parol aldım ecZaneden siz hiç içtinizmi agrı kesici

İnşallah herşey yolunda gider canım, ilaçları kestiğin halde değerin düşmemiş buda bir gelişme. Belki bir anda katlanır. Dua ediyorum senin için Allahım kabul etsin inşallah.
Sağol canım sağol , inşallah hayırlısı olsun, Allah ın dediği olur

Kizlar merhabaaa. 4+2. 5+3 gibi hesaplar neye göre yapiliyor? Ve bizimki normal gebeliklerle aynı hesap mı yapılıyor? Simdi ben son adetimi 22 aralikta oldum. 2 Gün önce bhcg 1075 di. Kese için haftaya salı gitcem insallah. Görülür mü acaba ?

Kizlar merhabaaa. 4+2. 5+3 gibi hesaplar neye göre yapiliyor? Ve bizimki normal gebeliklerle aynı hesap mı yapılıyor? Simdi ben son adetimi 22 aralikta oldum. 2 Gün önce bhcg 1075 di. Kese için haftaya salı gitcem insallah. Görülür mü acaba ?
Cnm google a yaz tüp bebek hamilelik hesaplama diye çıkacaktır önüne. Oradan embriyo transfer tarihini gir sana kaç haftalık olduğunu vercek.haftaya salı kesin görürsün cnm keseyi.

Hadi ya çok deilmi
Valla içtim gözüm açıldı resmen çok ağrıdığında içsem yeter valla hiç baş ağrısına dayanamıyorum migdem bulansın umrumda gelmiyor :KK43:
Cnm 3 hafta önce grip olmuştum ya ateşli doktorum bana da vermişti. Günde üç taneye kadar kullanabilirsin sorun olmaz demişti.

Kızlar iyi akşamlar. Hamile kaldıktan sonra tüp bebek doktorunuzdan ayrılıp normal bir kadın Doğum uzmanına görünmeyemi başladınız o süreci nasıl yönettiniz

Kızlar iyi akşamlar. Hamile kaldıktan sonra tüp bebek doktorunuzdan ayrılıp normal bir kadın Doğum uzmanına görünmeyemi başladınız o süreci nasıl yönettiniz
Cnö benim geçen hafta tüp bebek doktorumla normal doktorum aynı anda muayene ettiler beni ve normal doktoruma aktardı beni doktorum. Bu hafta da nırmal doktorum muayene etti beni. 12. Haftaya kadar her hafta kontrol edecekmiş beni tüp olduğu için. Tabi ben kıbrıstayım burda ki prosedürler farklıdır size göre. Şansım iki doktorumda aynı merkezdeler.

Canım benim tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmiyo .ben bu hafta ilk defa muayneye gidecem herşey yolundaysa büyük ihtimal bir daha gelme diyecek

Günaydın kızlar, hadi güzel bir gün olsun inşallah, bir kaç gündür geceleri sessizleştik. Erken uyumalarmı başladı acaba :KK66:

Günaydın kızlar, hadi güzel bir gün olsun inşallah, bir kaç gündür geceleri sessizleştik. Erken uyumalarmı başladı acaba :KK66:
Günaydın cnm eskisi gibi aktif deil demi bende farkettim:(
Benim dün felaket başım ağrıyordu akşam bakamadım :(

Back