• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Kızlar günaydın
Sayfa baya sakınleşmiş yazışmalar azalmış nasılsınız bebişli anneler?
güzel haberlerinizi alalım inşallah bizde arkanızdan gelicezz :)
benim dün kontrolüm vardı. geçen ay ertelendi transferim yumurtalarım donduruldu önümüzdeki hafta transfer planladı doktorum. Haftaya transferi olacak arkadaşlar var mı acaba?

Kızlar günaydın
Sayfa baya sakınleşmiş yazışmalar azalmış nasılsınız bebişli anneler?
güzel haberlerinizi alalım inşallah bizde arkanızdan gelicezz :)
benim dün kontrolüm vardı. geçen ay ertelendi transferim yumurtalarım donduruldu önümüzdeki hafta transfer planladı doktorum. Haftaya transferi olacak arkadaşlar var mı acaba?
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun cnm. Allah tez zamanda bebişine kavuştursun. Seni ve bekleyen tüm arkadaşları

Günaydın arkadaşlar. Benim gündüzüm gecem karıştı biraz. Yemek ye uyu su iç wc ye git. Gündüz uyuyunca gece 3-5 uyanıyorum. :olamaz::kızgın:

Bende progestan hap içince leyla gibi oluyorum uyuyorum herkes iyidir inşallah

6. Gunumdeyım cnm bgn olumsz uyandm nedense iniş cıkıslardayım beklemek be zormus bi kesin bebişim bnmle diye umut ediyrm bi kesin negatf diyorm kafayı yedirtir insana bu beklemeler:) brz disari ciktm dolastm belim agriyo hemen. Cok bi belirtim yok sakin geciyor gunlerim. Sen sali gununu bekliyrsn dimi herhngi bi degisiklik varmi

Bişey sorucam yine kınamayın beni.geçen hafta çarşamba transferim olduya.saçımı kuaför de yıkatıyorum.vucudumu siliyorum ama daha banyo yapmadım.yapayım mı artık?
Canım kuaför yıkama tezgahı daha tehlikeli değil mi?bence sen duşa gir ama eşin yıkasın,sen ayaktayken kollarını kaldırma ve eğilme

6. Gunumdeyım cnm bgn olumsz uyandm nedense iniş cıkıslardayım beklemek be zormus bi kesin bebişim bnmle diye umut ediyrm bi kesin negatf diyorm kafayı yedirtir insana bu beklemeler:) brz disari ciktm dolastm belim agriyo hemen. Cok bi belirtim yok sakin geciyor gunlerim. Sen sali gununu bekliyrsn dimi herhngi bi degisiklik varmi
Canim benim boyle hissetmen cok normal, inan bende senin gibiydim, ama bak gor pozitifi goreceksin sadece biraz daha sabir gerekiyor. Ben ayni bildigin gibi cnm yaa saliya kadar bende bekliycem o gun biraz daha netlik kazanir sanirim durumum

Canim benim boyle hissetmen cok normal, inan bende senin gibiydim, ama bak gor pozitifi goreceksin sadece biraz daha sabir gerekiyor. Ben ayni bildigin gibi cnm yaa saliya kadar bende bekliycem o gun biraz daha netlik kazanir sanirim durumum
Ins bebis saglikla buyumeye devam edyrdur kanama fln oldu mu sende hic

Ins bebis saglikla buyumeye devam edyrdur kanama fln oldu mu sende hic
Evet canim oldu ama suanda kanamam yok ama gecen sali vajinal muayeneden sonra o kadar cok akti ki :KK43: :KK43: korkunctu ama dr dert etme dedi. Cunku benim zaten ultrason muayenesinde icerde kanama alani oldugunu gordu dr. Bilmiyorum korkuyorum endiseliyim ama hayirlisi olsun demekten baska carem yok. Insallah guzel devam eder

Evet canim oldu ama suanda kanamam yok ama gecen sali vajinal muayeneden sonra o kadar cok akti ki :KK43: :KK43: korkunctu ama dr dert etme dedi. Cunku benim zaten ultrason muayenesinde icerde kanama alani oldugunu gordu dr. Bilmiyorum korkuyorum endiseliyim ama hayirlisi olsun demekten baska carem yok. Insallah guzel devam eder
Allah sabır versin.allah hayırlısıyla nasip etsin bebeğini

Dua etmekten baska elden gelen birsey yok tup bebek doktoruna devam ediyrsn dimi merakla senin gidistini takip ediyrm dualarimdasn ins saglikla devam edecek

Cnm benimde kanamam oldu. Aklım hep bebeğimde. Sen neler kullanıyosun. Evdemisin dinleniyomusun

Back