• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Yine bişey sorucam bu Protestan iğne beni çok kötü yaptı popum üstüne oturamıyorum.ve mosmor oldu popom şişti de tabi aradım bugün Dr crinone jel verdi kullanan var mı günde 2 kere dedi.
Ben hiç iğne kullanmadım canım jel kullanıyorum.

Yine bişey sorucam bu Protestan iğne beni çok kötü yaptı popum üstüne oturamıyorum.ve mosmor oldu popom şişti de tabi aradım bugün Dr crinone jel verdi kullanan var mı günde 2 kere dedi.
Ben progestan hap günde 2, progestan iğne hergün, pluroton iğne haftada 1, esyroferm günde 3, folik asit, elevit, cronine jel günde iki kullanıyorum. Clexanıda kanamadan dolayı bıraktırdı doktorum. 12. Haftada tekrar başlıycaz dedi. A aykumsal

Hayırlı olsun transferin canm.kusura bakma kafam karışık öyle yazıp geçmişim.güzel haberler alırsın inşallah.
Sagol cnm ;) jelin etkisiyle iğne etkisi arasnda fark varmı bilmyrm ama igne olmaktan daha rahat jel kullanımı. Sadece jeli uyguladıktn snra 15 dk yürümek gerekıyor

Ben progestan hap günde 2, progestan iğne hergün, pluroton iğne haftada 1, esyroferm günde 3, folik asit, elevit, cronine jel günde iki kullanıyorum. Clexanıda kanamadan dolayı bıraktırdı doktorum. 12. Haftada tekrar başlıycaz dedi. A aykumsal
Canım Sen de pıhtılaşmaya yatkınlık var mı canım.

Sagol cnm :KK66: jelin etkisiyle iğne etkisi arasnda fark varmı bilmyrm ama igne olmaktan daha rahat jel kullanımı. Sadece jeli uyguladıktn snra 15 dk yürümek gerekıyor

Nasıl olduğunu anlayırmısn-jeli kullandım hemen kalkıp yürümem mi gerekiyo telde sordum hiç ayrıntı anlatmadı?

Canım Sen de pıhtılaşmaya yatkınlık var mı canım.
Var cnm. Ama doktor birini riske atıcaz yapcak bişey yok dedi. İğneyi bırakmıştık üç gün hiç kanama olmadı. Başlayalım dedi tekrar aynı gün kanama başladı. Allahtan ilaçları alınca hemen kesiliyo. Be beğimiz kesemiz çok güzel allaha şükür. İnşallah iyi devam eder hepimizinki.

Nasıl olduğunu anlayırmısn-jeli kullandım hemen kalkıp yürümem mi gerekiyo telde sordum hiç ayrıntı anlatmadı?
Jeli sallayıp ilacı uca getiriyoran snra ucunu döndürerek kırıyorsn jeli uyguladıktn snra ilacı sıktgn kısmı sıkmaya devam ederek geri çekiyorsun. Yani aplikatörü içinden dısarı cıkartana kdr sıkmaya devam ediyorsun. Snra hiç yatmadan 15 20 dk yürüyeceksin ki emilimi olsn.

Var cnm. Ama doktor birini riske atıcaz yapcak bişey yok dedi. İğneyi bırakmıştık üç gün hiç kanama olmadı. Başlayalım dedi tekrar aynı gün kanama başladı. Allahtan ilaçları alınca hemen kesiliyo. Be beğimiz kesemiz çok güzel allaha şükür. İnşallah iyi devam eder hepimizinki.
Demekki senin kanun çok pıhtılaşmıyo canım. İğne kullanınca çok sulanıyo olabilir.

Bişey sorucam yine kınamayın beni.geçen hafta çarşamba transferim olduya.saçımı kuaför de yıkatıyorum.vucudumu siliyorum ama daha banyo yapmadım.yapayım mı artık?
Kız bit düşer git banyo yap hiç bşy olmaz :)
Hep düzenli vuruyorum canım minnağım büyüsün doğsun evi adğıtsın istiyom artık :anne:
Merak etme evini toplucak zaman bulamıycan:) hoş ben kendime yanayım sanırım evim toplu hiç olmuycak :):):)

Selam kızlar nasılsınız? Kotu haber alan arkadaşlarima Rabbim sabırlar versin okudum cok üzüldüm inşallah güzel haberleride yakında alırlar. Benim dün gece yine kanamam oldu hemde kırmızi kan olarak. Şükurki bebek iyiymiş büyümüş. Gecen kahve rengi gelmisti bu sefer kırmızı olunca cok korktum artık 8 haftalığız. Kirmızi kanla karsılaşan oldu mu aranızda?
Cnm benim kanamam olmuştu kırmızı kandı kızımda ;)
Kalko atışı başladıktan sonra olan kanamalar çöl önemli deil düşük riski %10-20 bile deil

Kızlar siz hala jel estrofem ve progestanı hala kullanıyor musunuz?
Bnm hepsini bıraktırdı 6. Hafta
Sadece crinone jeli 1 gün ara ile kullan dedi bide imom vitamin kullanıyorum okdr ..
Kızımda 3 ay kullanmıştım ilaçları dondurulmuş embriyodu kızım ondan biraz daha uzun kullandırmıştı

Benimde akıntıyla karışık kırmızı geldi önceki gün dün açık kahve dinleniyorum geçiyor oluyor biraz takmıyırum sanki yarın gitçem doktorada bende bugün 9.haftaya girdim bizim üç dört ay böyle olcak galiba rabbim ne yazdıysa onu yaşıcaz canım ne yapsak boş anladım hiç iş yapmıyorum sürekli yatıyorum yine oluyor rabbim emanetini sağlıklı versin inşallah biz ne yapsak boş
MaşaAllah seninkide baya büyümüs ne kadar zamanda bir gidiyorsun peki canım doktor beni haftaya yine çağirdı. Bende birsey yapmıyorum aslında sadece arada yiyecek birseyler hazırlıyorum. Ya birseyler gelince baya korkutucu oluyor sanki bırakip gidecek gibi takdir Allahın tabi ama çok alıstım şimdiden sonra kaybetmek cok zor Allah bağışlasın onlari bize.

Merak etme evini toplucak zaman bulamıycan:) hoş ben kendime yanayım sanırım evim toplu hiç olmuycak :):):)

Cnm benim kanamam olmuştu kırmızı kandı kızımda :KK66:
Kalko atışı başladıktan sonra olan kanamalar çöl önemli deil düşük riski %10-20 bile deil

Doktorda baya buyuk bir gebelik artik dedi sorun olmaz dedi ama o kanı gordükten sonra dunyan kafana yikılıyor taki tekrar kalbini duyana kadar. Senin bebişler nasıl ikimis bekledigimiz gibi maşallah.

Şimdi miss gibi oldum canm.yok bit düşmez canm saçımı gün aşırı yıkattım kuaför de kendimi de sabunlu suyla sildim gine gün aşırı.ama şimdi baya üşüdüm normalde 60 derece suda yıkanan ben baya ılık suda tıkandım.

Cnm benim kanamam olmuştu kırmızı kandı kızımda :KK66:

Ben suan sadece progestan igneyi kullanıyorum onu da 10.haftaya kadar dediler. Estrofemi ilk kestigimde kanama oldu tekrar başlatmısti doktor şimdi yine kestik yine kanama oldu ama daha başlatmadılar. Doktordan doktora farkediyor galiba.

Doktorda baya buyuk bir gebelik artik dedi sorun olmaz dedi ama o kanı gordükten sonra dunyan kafana yikılıyor taki tekrar kalbini duyana kadar. Senin bebişler nasıl ikimis bekledigimiz gibi maşallah.
Valla bulantılarım var halsizim hafif baş agrılarım var keyifsiz hisediyorum kendimi hamilelik hormonlarından sanırım:) bende kalp atışları başlamıştı sadece ultrasonda gördük tam dopplerde duyunca seslerini daha rahat etcem sanırım :)

FarahFarah FarahFarah cnm kanaman devam ediyor mu. Bende aynı durumdayım. Clexanı bırakınca kesilmişdi. Dün başlayalım iğneye dedi yine oldu kanama. Bıraktık artık. 12. Haftada başlıycaz yine dedi doktorum. Çok korkutucu oluyo gercekten. Doktor seni bize götürücem artık dedi ;) rahat edemiycen anlaşılan diyor. Çok dua ediyorum. Daha önce yaşadım bebeğe insan alışıyor hemen. İnşallah allahım bize bağışlasın bebişlerimizi.

Back