Canım tüp bebek doktorum 15gün sonra gel dedi ama gitmiycem oraya çok pahalı 175lira muayene 350 kan testi git gel yol parası bu ay gidemiycem oraya burdaki doktor ne diyecek bakalım yarın gitçem burdaki 3hafta sonra gel dedi ama ben iki haftada gidicemMaşaAllah seninkide baya büyümüs ne kadar zamanda bir gidiyorsun peki canım doktor beni haftaya yine çağirdı. Bende birsey yapmıyorum aslında sadece arada yiyecek birseyler hazırlıyorum. Ya birseyler gelince baya korkutucu oluyor sanki bırakip gidecek gibi takdir Allahın tabi ama çok alıstım şimdiden sonra kaybetmek cok zor Allah bağışlasın onlari bize.
Canım transferin oldugu gün yapmadık sadece Dr lar ertesi güne ılık banyo ve ayakta olmak şartıyla yapı diyorlar ben zaten transfer günü yıkanıp gitmiştim sonraki gün değil ertesi gün yıkadım ve normal davran olumsuz düşünme çok sıcak yapma hamam tarzı yani ılık olmalıBişey sorucam yine kınamayın beni.geçen hafta çarşamba transferim olduya.saçımı kuaför de yıkatıyorum.vucudumu siliyorum ama daha banyo yapmadım.yapayım mı artık?
Canım dikkatt et bilmiyorum bende hiç olmadı. Benimde iki tane konmuştu kanamam da yok ama öteki bebek yok kayıpSelam kızlar nasılsınız? Kotu haber alan arkadaşlarima Rabbim sabırlar versin okudum cok üzüldüm inşallah güzel haberleride yakında alırlar. Benim dün gece yine kanamam oldu hemde kırmızi kan olarak. Şükurki bebek iyiymiş büyümüş. Gecen kahve rengi gelmisti bu sefer kırmızı olunca cok korktum artık 8 haftalığız. Kirmızi kanla karsılaşan oldu mu aranızda?
canmmm gözünaydınn. gerçekten çok güzel bir duygu. rabbim herkese nasip etsin.Slm kızlar nasılsınız ben bugün kalp atışlarını dinlemeye gittim çok şükür. Oanı ilk kez yaşadım. Allahım tüm olmayanlarda nasip etsin. Hıçkıra hıçkıra ağladımya. Okadar güzel bi ortam vardıki Rabbim herkeze tattırsın inş kucağıma da alırım sağlıkla. Sizler ne yaptınız ben miğde bulantısından çok girip mesajları okuyamıyorum
Benim estrofemi bıraktırdı folbiol de yani folikasit onun yerine dekavit verdi jel 12. Haftaya kadar devamBnm hepsini bıraktırdı 6. Hafta
Sadece crinone jeli 1 gün ara ile kullan dedi bide imom vitamin kullanıyorum okdr ..
Kızımda 3 ay kullanmıştım ilaçları dondurulmuş embriyodu kızım ondan biraz daha uzun kullandırmıştı
İyiyim çok şükür cnm şişim çok var ya nolacak bilmem daha şimdiden başladı :) senin bebiş kocaman olmuş bile mşlh :)canmmm gözünaydınn. gerçekten çok güzel bir duygu. rabbim herkese nasip etsin.
A ayriss2114 kız bacım tıkan nolcakki korkma bişecik olmaz. çok sıcak olmasın birde hamam gibi uzun tutma duş mahiyetinde istediğin gibi yıkanabilirsin nolcakki.
FarahFarah E emiratam Aden51 minikgelin nasılsınız bacılar eyimisinizz ?? biz şimdilik iyiyiz bi sorun sıkıntı yok sizler ne alemdesiniz
Sende simdi iki katı olacak dimi Allah yardımcin olsun ben tekle baya zor gunler gecirdim ikingundur hafifledi gibi gastrit falan oldu bende. Duyunca gercekten bir rahatlama oluyor Raabim herkese yasatsinValla bulantılarım var halsizim hafif baş agrılarım var keyifsiz hisediyorum kendimi hamilelik hormonlarından sanırım:) bende kalp atışları başlamıştı sadece ultrasonda gördük tam dopplerde duyunca seslerini daha rahat etcem sanırım :)
Aminn canim hepimizinki bagıslasin insallah. Ben koraspin kullanıyordum ilk kanamada kestiler onuda clexan falan kullanmadim zaten ilk tup bebegimdi.FarahFarah cnm kanaman devam ediyor mu. Bende aynı durumdayım. Clexanı bırakınca kesilmişdi. Dün başlayalım iğneye dedi yine oldu kanama. Bıraktık artık. 12. Haftada başlıycaz yine dedi doktorum. Çok korkutucu oluyo gercekten. Doktor seni bize götürücem artık dedi rahat edemiycen anlaşılan diyor. Çok dua ediyorum. Daha önce yaşadım bebeğe insan alışıyor hemen. İnşallah allahım bize bağışlasın bebişlerimizi.
Aynen canim bizim merkezdede 300 tl muayene ki biz sıfırı tukettik ama sagolsunlar arayinca ilgileniyorlar telefondan yonlendiriyolar. Banada bir ay sonra demisti kanama olunca haftaya dedi doktorum.Canım tüp bebek doktorum 15gün sonra gel dedi ama gitmiycem oraya çok pahalı 175lira muayene 350 kan testi git gel yol parası bu ay gidemiycem oraya burdaki doktor ne diyecek bakalım yarın gitçem burdaki 3hafta sonra gel dedi ama ben iki haftada gidicem
Belki cikar sonradan saklanmıstır benimde rahmim gerideymis karnıma abanıp zorla baktilar kanama olunca mecburen alttan bakıldi ve cok netti. Ne zaman gideceksin peki doktora tekrar?Canım dikkatt et bilmiyorum bende hiç olmadı. Benimde iki tane konmuştu kanamam da yok ama öteki bebek yok kayıpkese 15 gün önce var gibiydi tabi ben hiç alttan baktırmıyorum. Kanamam da olmadı peki öteki nerde :) 1 tanesini gördük duyduk çok şükür allah herkese versin.
Dün gittim artık 1 ayda 1 nasıl bekliceksemBelki cikar sonradan saklanmıstır benimde rahmim gerideymis karnıma abanıp zorla baktilar kanama olunca mecburen alttan bakıldi ve cok netti. Ne zaman gideceksin peki doktora tekrar?
Yaa beklemek gercekten zor heleki net görulmediyse insan vesvese yapip duruyor. Ben haftaya gidecem ama bende acaba bu kadar ultrason zarar verirmi diye vesveseliyim.Dün gittim artık 1 ayda 1 nasıl bekliceksem
Canım 1 tanesi çok net ve kalbinde çok şükür duyuldu. Demektir öteki yok olsa şimdiye çıkardı ama Dr diyo bilinmiyor bazen sonradan bi cee yapıyorlar ama hayırlısı sağlıklı olsun varsın 1 olsun oda yoktu. Evet ultrason zararı var tabiki. Yeni gittiysen bence biraz ertele. İlk zaman kese ve kalp için 15 günde diyorlar ama bak kontrol 1 aydaYaa beklemek gercekten zor heleki net görulmediyse insan vesvese yapip duruyor. Ben haftaya gidecem ama bende acaba bu kadar ultrason zarar verirmi diye vesveseliyim.
Hanımlar transferden hemen sonra masadan kalkmadan akıntınız oldu mu benim az bi şekilde oldu acaba bir şey olmuş mu dur
inşallah güle güle kucağınıza alırsınız. ben de kahraman beyin hastasıyım. haftaya ikinci denemem başlayacak. hakkımızda hayırlısı
ınsallah hayırlısıyla saglikla hamıle kalırsın kucağına alırsın cnm. hatırlıyorum seni ben de.
dondurulmuşlar vardı benim onlar transfer edildi 7 ocak'ta. şükür pozıtıf ama korkuyorum cok daha once yaşadıklarımdan. yarın keseyi görmeye gıdecegız bakalım allahım yüzümüzü güldürsün bu kez..6. denemem oldu bu
İyi olmaya çalışıyorum şükürler olsun canım seninki büyümüş maşallah barikallahcanmmm gözünaydınn. gerçekten çok güzel bir duygu. rabbim herkese nasip etsin.
A ayriss2114 kız bacım tıkan nolcakki korkma bişecik olmaz. çok sıcak olmasın birde hamam gibi uzun tutma duş mahiyetinde istediğin gibi yıkanabilirsin nolcakki.
FarahFarah E emiratam Aden51 minikgelin nasılsınız bacılar eyimisinizz ?? biz şimdilik iyiyiz bi sorun sıkıntı yok sizler ne alemdesiniz
Cok sagol canim Allah biran once nasip eder insallah..Of ya girer girmez olumsuz haber almak çok kotu yaa gecmis olsun cnm üzülme ins bir dahaki sefere olacak umutsuz olmaa benim tuttu ama düştü cnm İnan oylesi daha kotu @yagmur559
Amin insallah canim dedigin gibi hayirlisi boyleymis kismet..Allah razı olsun cnm Bnm
Sağ saglim doğurmak nasip olur inş ilerleyen aylardan korkuyorum :)
Çok üzüldüm cnm Bnm adetin gelir bi kaç güne hakkında hayırlısı böyleymiş demeken kısa zamanda rabbim kucağını Çifter Çifter doldursun inş
FarahFarah lekelenme oluyorya sendede rahim ağzında daha doğrusu vajinada batma dürtme hissi oluyormu sende bende oluyor ya kızlar sizde varmı çok rahatsız edici bişey gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?