2016 Aralik tup bebek

Canım tüp bebek doktorum 15gün sonra gel dedi ama gitmiycem oraya çok pahalı 175lira muayene 350 kan testi git gel yol parası bu ay gidemiycem oraya burdaki doktor ne diyecek bakalım yarın gitçem burdaki 3hafta sonra gel dedi ama ben iki haftada gidicem

Bişey sorucam yine kınamayın beni.geçen hafta çarşamba transferim olduya.saçımı kuaför de yıkatıyorum.vucudumu siliyorum ama daha banyo yapmadım.yapayım mı artık?
Canım transferin oldugu gün yapmadık sadece Dr lar ertesi güne ılık banyo ve ayakta olmak şartıyla yapı diyorlar ben zaten transfer günü yıkanıp gitmiştim sonraki gün değil ertesi gün yıkadım ve normal davran olumsuz düşünme çok sıcak yapma hamam tarzı yani ılık olmalı

Canım dikkatt et bilmiyorum bende hiç olmadı. Benimde iki tane konmuştu kanamam da yok ama öteki bebek yok kayıp kese 15 gün önce var gibiydi tabi ben hiç alttan baktırmıyorum. Kanamam da olmadı peki öteki nerde :) 1 tanesini gördük duyduk çok şükür allah herkese versin.

canmmm gözünaydınn. gerçekten çok güzel bir duygu. rabbim herkese nasip etsin.

A ayriss2114 kız bacım tıkan nolcakki korkma bişecik olmaz. çok sıcak olmasın birde hamam gibi uzun tutma duş mahiyetinde istediğin gibi yıkanabilirsin nolcakki.

FarahFarah E emiratam Aden51 minikgelin nasılsınız bacılar eyimisinizz ?? biz şimdilik iyiyiz bi sorun sıkıntı yok sizler ne alemdesiniz

Benim estrofemi bıraktırdı folbiol de yani folikasit onun yerine dekavit verdi jel 12. Haftaya kadar devam

İyiyim çok şükür cnm şişim çok var ya nolacak bilmem daha şimdiden başladı :) senin bebiş kocaman olmuş bile mşlh :)

Sende simdi iki katı olacak dimi Allah yardımcin olsun ben tekle baya zor gunler gecirdim ikingundur hafifledi gibi gastrit falan oldu bende. Duyunca gercekten bir rahatlama oluyor Raabim herkese yasatsin
Aminn canim hepimizinki bagıslasin insallah. Ben koraspin kullanıyordum ilk kanamada kestiler onuda clexan falan kullanmadim zaten ilk tup bebegimdi.
Aynen canim bizim merkezdede 300 tl muayene ki biz sıfırı tukettik ama sagolsunlar arayinca ilgileniyorlar telefondan yonlendiriyolar. Banada bir ay sonra demisti kanama olunca haftaya dedi doktorum.

Belki cikar sonradan saklanmıstır benimde rahmim gerideymis karnıma abanıp zorla baktilar kanama olunca mecburen alttan bakıldi ve cok netti. Ne zaman gideceksin peki doktora tekrar?

NeOlurBiSabah hamdolsun biz iyiyiz canım biraz kanamamız oldu korkuttu bizi sipa ama gayet iyiymis buyumüs maşallah 2cm olmus bile. Tabi ben hala korkuyorum birsey olacak diye ama Rabbime emanet. Senin bebiste buyümustur baya bizde birkac gun ondesiniz varmi bulantı kusma?

Yaa beklemek gercekten zor heleki net görulmediyse insan vesvese yapip duruyor. Ben haftaya gidecem ama bende acaba bu kadar ultrason zarar verirmi diye vesveseliyim.
Canım 1 tanesi çok net ve kalbinde çok şükür duyuldu. Demektir öteki yok olsa şimdiye çıkardı ama Dr diyo bilinmiyor bazen sonradan bi cee yapıyorlar ama hayırlısı sağlıklı olsun varsın 1 olsun oda yoktu. Evet ultrason zararı var tabiki. Yeni gittiysen bence biraz ertele. İlk zaman kese ve kalp için 15 günde diyorlar ama bak kontrol 1 ayda

Hanımlar transferden hemen sonra masadan kalkmadan akıntınız oldu mu benim az bi şekilde oldu acaba bir şey olmuş mu dur

inşallah güle güle kucağınıza alırsınız. ben de kahraman beyin hastasıyım. haftaya ikinci denemem başlayacak. hakkımızda hayırlısı

İyi olmaya çalışıyorum şükürler olsun canım seninki büyümüş maşallah barikallah

Amin insallah canim dedigin gibi hayirlisi boyleymis kismet..

FarahFarah lekelenme oluyorya sendede rahim ağzında daha doğrusu vajinada batma dürtme hissi oluyormu sende bende oluyor ya kızlar sizde varmı çok rahatsız edici bişey gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…