- 2 Nisan 2015
- 990
- 759
- 103
Insallah cnm bnim cok sagol, darisi basinaAy canımmm hamilemisinn Cook sevindimmm hayirlisi olsun Rabbim devamını getirecektir inss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah cnm bnim cok sagol, darisi basinaAy canımmm hamilemisinn Cook sevindimmm hayirlisi olsun Rabbim devamını getirecektir inss
Ayyy çok sevindim maşallah dinlen canım bi iş yapma bebeğin direniyor çok şükür gözün aydınKizlaaar. doktordan geldim kese gelismis 13 mm olmus, cok sukur mucize gibi ,riskim devam ediyor, icerde kanama alani var, ama dr haftaya gel dedi igne vurundum ilaclara devam dedi, tek sorun icerde kese disinda farkli bi alanda bi yapi gordu dr, o haftaya netlesecek ama cok sukur bu gunumuze, bugun opersyon olurum diye gitmistim ama icim de bi umut yeserdi, sali gunu gitcem tekrar
Ayyy çok sevindim maşallah dinlen canım bi iş yapma bebeğin direniyor çok şükür gözün aydınKizlaaar. doktordan geldim kese gelismis 13 mm olmus, cok sukur mucize gibi ,riskim devam ediyor, icerde kanama alani var, ama dr haftaya gel dedi igne vurundum ilaclara devam dedi, tek sorun icerde kese disinda farkli bi alanda bi yapi gordu dr, o haftaya netlesecek ama cok sukur bu gunumuze, bugun opersyon olurum diye gitmistim ama icim de bi umut yeserdi, sali gunu gitcem tekrar
Canim benim insallah insallahNegüzel bi haber bu böyle çok mutlu oldum inş güzelce büyüyecek kesede bebişte ... kanama alanı zamanla azalır kormakese dışındakine kist falandır Başka bşy olmaz
![]()
Amin canim benim, hepimizinki saglikla devam eder insallah, dualarim hepimizleAhhh canım ne çok sevindim Allah ım ne büyüksün ne büyük sen, şükür şükür sağlıkla sürsün inşallah![]()
Bende mutlu oldum canim risk olsada umut olmasi guzel, doktorda dinlen dedi, yatiyorum simdi evdeAyyy çok sevindim maşallah dinlen canım bi iş yapma bebeğin direniyor çok şükür gözün aydın![]()
Hep düzenli vuruyorum canım minnağım büyüsün doğsun evi adğıtsın istiyom artıkCnm pıhtılaşmanın en basit çözümü igne korkma igneni unutmadan düzenli vur allahın izini ile hiç bşy olmaz benim arkadaşım 7 aylık hamile hala bürünüyor hem pıhtılaşmayı önlüyor hemde bebek daha iyi besleniyor anneden![]()
Gözün aydın canım çok şükür. İnşallah bebeğin sağlıkla büyüyüp gelişir. Kendine çok dikkat et.Kizlaaar. doktordan geldim kese gelismis 13 mm olmus, cok sukur mucize gibi ,riskim devam ediyor, icerde kanama alani var, ama dr haftaya gel dedi igne vurundum ilaclara devam dedi, tek sorun icerde kese disinda farkli bi alanda bi yapi gordu dr, o haftaya netlesecek ama cok sukur bu gunumuze, bugun opersyon olurum diye gitmistim ama icim de bi umut yeserdi, sali gunu gitcem tekrar
Cok sagol cnm amin insallah, seninde yarin guzel haberlerini alcaz insallahGözün aydın canım çok şükür. İnşallah bebeğin sağlıkla büyüyüp gelişir. Kendine çok dikkat et.
Benimde akıntıyla karışık kırmızı geldi önceki gün dün açık kahve dinleniyorum geçiyor oluyor biraz takmıyırum sanki yarın gitçem doktorada bende bugün 9.haftaya girdim bizim üç dört ay böyle olcak galiba rabbim ne yazdıysa onu yaşıcaz canım ne yapsak boş anladım hiç iş yapmıyorum sürekli yatıyorum yine oluyor rabbim emanetini sağlıklı versin inşallah biz ne yapsak boşSelam kızlar nasılsınız? Kotu haber alan arkadaşlarima Rabbim sabırlar versin okudum cok üzüldüm inşallah güzel haberleride yakında alırlar. Benim dün gece yine kanamam oldu hemde kırmızi kan olarak. Şükurki bebek iyiymiş büyümüş. Gecen kahve rengi gelmisti bu sefer kırmızı olunca cok korktum artık 8 haftalığız. Kirmızi kanla karsılaşan oldu mu aranızda?
Yap kız bişey olmaz sıcak olmasın çok kalma yeterBişey sorucam yine kınamayın beni.geçen hafta çarşamba transferim olduya.saçımı kuaför de yıkatıyorum.vucudumu siliyorum ama daha banyo yapmadım.yapayım mı artık?
Kuzum ne kınaması yıkan artık bişey olmaz inşallahBişey sorucam yine kınamayın beni.geçen hafta çarşamba transferim olduya.saçımı kuaför de yıkatıyorum.vucudumu siliyorum ama daha banyo yapmadım.yapayım mı artık?
Tamam çok sağol canım.Yap kız bişey olmaz sıcak olmasın çok kalma yeter
Estrofemi ilk ultrasondan sonra bıraktırdı dr prpgestan ve folik asit kullanıyorum 12. Haftaya kadar kullanıp sora bırakcaz dedi drum sora vitaminlere başlıcazKızlar siz hala jel estrofem ve progestanı hala kullanıyor musunuz?
Ben kullanıyorum tüp bebek doktoruma gitmiycem burdaki nasıl bıraktırır bilmiyorum 12 haftaya kadar kullanmamı söylemişlerdi sen bıraktınmıKızlar siz hala jel estrofem ve progestanı hala kullanıyor musunuz?
Kullanıyorum canım hala ama bırakmak istiyom artık.Ben kullanıyorum tüp bebek doktoruma gitmiycem burdaki nasıl bıraktırır bilmiyorum 12 haftaya kadar kullanmamı söylemişlerdi sen bıraktınmı
Bn kullanıyorum cnm jeli sabah aksam transfern 4. GunundeymYine bişey sorucam bu Protestan iğne beni çok kötü yaptı popum üstüne oturamıyorum.ve mosmor oldu popom şişti de tabi aradım bugün Dr crinone jel verdi kullanan var mı günde 2 kere dedi.