• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Kizlaaar. doktordan geldim kese gelismis 13 mm olmus, cok sukur mucize gibi ,riskim devam ediyor, icerde kanama alani var, ama dr haftaya gel dedi igne vurundum ilaclara devam dedi, tek sorun icerde kese disinda farkli bi alanda bi yapi gordu dr, o haftaya netlesecek ama cok sukur bu gunumuze, bugun opersyon olurum diye gitmistim ama icim de bi umut yeserdi, sali gunu gitcem tekrar
Ayyy çok sevindim maşallah dinlen canım bi iş yapma bebeğin direniyor çok şükür gözün aydın :anneadayı::halay:

Kizlaaar. doktordan geldim kese gelismis 13 mm olmus, cok sukur mucize gibi ,riskim devam ediyor, icerde kanama alani var, ama dr haftaya gel dedi igne vurundum ilaclara devam dedi, tek sorun icerde kese disinda farkli bi alanda bi yapi gordu dr, o haftaya netlesecek ama cok sukur bu gunumuze, bugun opersyon olurum diye gitmistim ama icim de bi umut yeserdi, sali gunu gitcem tekrar
Ayyy çok sevindim maşallah dinlen canım bi iş yapma bebeğin direniyor çok şükür gözün aydın :anneadayı::halay:

Negüzel bi haber bu böyle çok mutlu oldum inş güzelce büyüyecek kesede bebişte ... kanama alanı zamanla azalır korma:KK66:kese dışındakine kist falandır Başka bşy olmaz :KK66:
Canim benim insallah insallah:KK68:
Ahhh canım ne çok sevindim Allah ım ne büyüksün ne büyük sen, şükür şükür sağlıkla sürsün inşallah :dua::dua::dua:
Amin canim benim, hepimizinki saglikla devam eder insallah, dualarim hepimizle:dua:
Bende mutlu oldum canim risk olsada umut olmasi guzel, doktorda dinlen dedi, yatiyorum simdi evde:KK68:

Cnm pıhtılaşmanın en basit çözümü igne korkma igneni unutmadan düzenli vur allahın izini ile hiç bşy olmaz benim arkadaşım 7 aylık hamile hala bürünüyor hem pıhtılaşmayı önlüyor hemde bebek daha iyi besleniyor anneden :KK66:
Hep düzenli vuruyorum canım minnağım büyüsün doğsun evi adğıtsın istiyom artık :anne:

Gözün aydın canım çok şükür. İnşallah bebeğin sağlıkla büyüyüp gelişir. Kendine çok dikkat et.

Selam kızlar nasılsınız? Kotu haber alan arkadaşlarima Rabbim sabırlar versin okudum cok üzüldüm inşallah güzel haberleride yakında alırlar. Benim dün gece yine kanamam oldu hemde kırmızi kan olarak. Şükurki bebek iyiymiş büyümüş. Gecen kahve rengi gelmisti bu sefer kırmızı olunca cok korktum artık 8 haftalığız. Kirmızi kanla karsılaşan oldu mu aranızda?

Bişey sorucam yine kınamayın beni.geçen hafta çarşamba transferim olduya.saçımı kuaför de yıkatıyorum.vucudumu siliyorum ama daha banyo yapmadım.yapayım mı artık?

Selam kızlar nasılsınız? Kotu haber alan arkadaşlarima Rabbim sabırlar versin okudum cok üzüldüm inşallah güzel haberleride yakında alırlar. Benim dün gece yine kanamam oldu hemde kırmızi kan olarak. Şükurki bebek iyiymiş büyümüş. Gecen kahve rengi gelmisti bu sefer kırmızı olunca cok korktum artık 8 haftalığız. Kirmızi kanla karsılaşan oldu mu aranızda?
Benimde akıntıyla karışık kırmızı geldi önceki gün dün açık kahve dinleniyorum geçiyor oluyor biraz takmıyırum sanki yarın gitçem doktorada bende bugün 9.haftaya girdim bizim üç dört ay böyle olcak galiba rabbim ne yazdıysa onu yaşıcaz canım ne yapsak boş anladım hiç iş yapmıyorum sürekli yatıyorum yine oluyor rabbim emanetini sağlıklı versin inşallah biz ne yapsak boş

Kızlar siz hala jel estrofem ve progestanı hala kullanıyor musunuz?

Yine bişey sorucam bu Protestan iğne beni çok kötü yaptı popum üstüne oturamıyorum.ve mosmor oldu popom şişti de tabi aradım bugün Dr crinone jel verdi kullanan var mı günde 2 kere dedi.

Back
X