• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Cnm allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inş .. akıntı iyi bşy bence :KK66: nezaman yapacaksın testi

Mşlh suphanallah rabbimin mucizesi resmen bende kızımda baya bi ağlamıştım o sesi duymak muhteşem bi duygu:) banarak doktor ikizlerin kalplerinin attığını gösterdi minicik kalkıp iniyordu nkdr muhteşem bşy anlatamam :)

30 unda yapıcam ama hiç yapmak istemiyorum acayip korkuyorum?bi mucize olsun bana sımsıkı tutunsunlar...

Merhaba kizlar benimki tutmadi malesef :(
Adet oldum ama kanamam kirmizi degil koyu kahve nedenini bilen var mi kist falan olabilir mi :(

Cnm allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inş .. akıntı iyi bşy bence :KK66: nezaman yapacaksın testi

Mşlh suphanallah rabbimin mucizesi resmen bende kızımda baya bi ağlamıştım o sesi duymak muhteşem bi duygu:) banarak doktor ikizlerin kalplerinin attığını gösterdi minicik kalkıp iniyordu nkdr muhteşem bşy anlatamam :)
Canım ikizlerin oluyormuş nazaran öğrendin maşallah oku bol bol.hayırlı olsun kardeşim

Of ya girer girmez olumsuz haber almak çok kotu yaa gecmis olsun cnm üzülme ins bir dahaki sefere olacak umutsuz olmaa benim tuttu ama düştü cnm İnan oylesi daha kotu @yagmur559

Kizlaaar. doktordan geldim kese gelismis 13 mm olmus, cok sukur mucize gibi ,riskim devam ediyor, icerde kanama alani var, ama dr haftaya gel dedi igne vurundum ilaclara devam dedi, tek sorun icerde kese disinda farkli bi alanda bi yapi gordu dr, o haftaya netlesecek ama cok sukur bu gunumuze, bugun opersyon olurum diye gitmistim ama icim de bi umut yeserdi, sali gunu gitcem tekrar

Kizlaaar. doktordan geldim kese gelismis 13 mm olmus, cok sukur mucize gibi ,riskim devam ediyor, icerde kanama alani var, ama dr haftaya gel dedi igne vurundum ilaclara devam dedi, tek sorun icerde kese disinda farkli bi alanda bi yapi gordu dr, o haftaya netlesecek ama cok sukur bu gunumuze, bugun opersyon olurum diye gitmistim ama icim de bi umut yeserdi, sali gunu gitcem tekrar
Ay canımmm hamilemisinn Cook sevindimmm hayirlisi olsun Rabbim devamını getirecektir inss

Canım ikizlerin oluyormuş nazaran öğrendin maşallah oku bol bol.hayırlı olsun kardeşim
Allah razı olsun cnm Bnm
Sağ saglim doğurmak nasip olur inş ilerleyen aylardan korkuyorum :)
Merhaba kizlar benimki tutmadi malesef :KK43:
Adet oldum ama kanamam kirmizi degil koyu kahve nedenini bilen var mi kist falan olabilir mi :KK43:
Çok üzüldüm cnm Bnm adetin gelir bi kaç güne hakkında hayırlısı böyleymiş demek :( en kısa zamanda rabbim kucağını Çifter Çifter doldursun inş

Negüzel bi haber bu böyle çok mutlu oldum inş güzelce büyüyecek kesede bebişte ... kanama alanı zamanla azalır korma:KK66:kese dışındakine kist falandır Başka bşy olmaz ;)

Günaydın Arkadaşlar ailem geldi misafirliğe yazamadım bir türlü nasılsınız iyi misiniz? Yarın bende bebişimi görmeye gitcem doktora inşallah herşey yolundadır.
Hadi bakalım büyümüştür minik kuzucuk:)
Bende idare eder ara ara migdem bulanıyor kasıklarındaki agrı var iki gündür .. bende diger kontrolümü dört gözle bekliyorum

Ahhh canım ne çok sevindim Allah ım ne büyüksün ne büyük sen, şükür şükür sağlıkla sürsün inşallah :dua::dua::dua:

Hadi bakalım büyümüştür minik kuzucuk:)
Bende idare eder ara ara migdem bulanıyor kasıklarındaki agrı var iki gündür .. bende diger kontrolümü dört gözle bekliyorum
İnşallah büyümüştür canım. Bende pıhtılaşma bozukluğuda var korkuyorum bişey olacak diye. Kullandığım ilaçlar yeterlimi acaba diyorum.benim herzaman mide bulantım olmuyo. Kaşık ağrıları normal sanırım.Senin minnaklarda büyüyorlardır.

İnşallah büyümüştür canım. Bende pıhtılaşma bozukluğuda var korkuyorum bişey olacak diye. Kullandığım ilaçlar yeterlimi acaba diyorum.benim herzaman mide bulantım olmuyo. Kaşık ağrıları normal sanırım.Senin minnaklarda büyüyorlardır.
Cnm pıhtılaşmanın en basit çözümü igne korkma igneni unutmadan düzenli vur allahın izini ile hiç bşy olmaz benim arkadaşım 7 aylık hamile hala bürünüyor hem pıhtılaşmayı önlüyor hemde bebek daha iyi besleniyor anneden ;)

Back