aynen canım ben çok duygulandımmm allah herkese nasip etsin inşallahGünaydın canimm
Ne kadar mucizevi birsey bir bebegin gelismesi, çok güzeldi fotograflar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım ben çok duygulandımmm allah herkese nasip etsin inşallahGünaydın canimm
Ne kadar mucizevi birsey bir bebegin gelismesi, çok güzeldi fotograflar
arkadaşlar günaydın nasılsınız ?
burada konular çok hızlı takip edemiyorum bende sizi attığım linkteki fotoları paylaşmak istedim çok güzel
https://kadin.mynet.com/gebelik-aile/1198476-ilk-gununden-dogumuna-kadar-bir-bebegin-gelisimi.html
benimde transferim 1-2 haftaya transferim olacak
Gittim canm iki kese göründü, birinde kalp atışı var yeni oluşmuş tam duyulmadınzaten diğerinde Yok bişey demedi doktor istediğimi soramadım bişey anlamadan geri geldim :/umutdua cumartesi kontrolün vardı senin de gittin mi canım hersey yolunda inşallah
Canım ben kürtaj olmustum anestesi yapılmıştı o yüzden hic birsey hissetmedim.psikolojisi cok kötü iste.Allahin bi bildigi vardır canimkızlar selam
iyi haberlerle gelemedim ben..
bebek gelişmediği için yarın kürtaj olacağım.. rahimde çok büyük bir kanama alanı var, henüz benim kanamam başlamadı ama içeride zaten bebek büyümemiş.. İki farklı doktora gittim herkes aynı şeyi söyledi..
ilk kez kürtaj yaptıracağım, onun korkusu sardı beni şuan.. bi tane ilaç verdiler operasyondan 1 saat önce iç dediler, rahmi kasarak kanamayı başlatacakmış.. çok korkuyorum.. daha önce var mı kürtaj yaptıran aramızda?
bu arada umarım cogito88 Papat06 güzel haberler verir bize..
allahım ne zaman yüzümüzü güldürecek bilmiyorum, her şeyin hayırlısı diye diye tüy kalmadı dilimde...
Canım çok üzüldüm , hakkımızda hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden. Küretajı anestezi ile yaparlar korkma hissetmezsin bile inşallah. Kaç haftalıktı aslında kendiliğinden de atar küçük haftalı gebelikte.kızlar selam
bebek gelişmediği için yarın kürtaj olacağım.. rahimde çok büyük bir kanama alanı var, henüz benim kanamam başlamadı ama içeride zaten bebek büyümemiş.. İki farklı doktora gittim herkes aynı şeyi söyledi..
ilk kez kürtaj yaptıracağım, onun korkusu sardı beni şuan.. bi tane ilaç verdiler operasyondan 1 saat önce iç dediler, rahmi kasarak kanamayı başlatacakmış.. çok korkuyorum.. daha önce var mı kürtaj yaptıran aramızda?
allahım ne zaman yüzümüzü güldürecek bilmiyorum, her şeyin hayırlısı diye diye tüy kalmadı dilimde...
Allah büyük canım benim, inşallah değerlerin katlanacaktır, bak iki gün geçmiş düşeceğine yükselmiş. Herşeyde bir hayır vardır. İçini rahat tut, stres yapma. Çarşamba günü güzel haberlerle geleceksin inşallah. Kesede bir bozukluk gördümü doktor? Bir yorumda bulundumu sana?Canım çok üzüldüm , hakkımızda hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden. Küretajı anestezi ile yaparlar korkma hissetmezsin bile inşallah. Kaç haftalıktı aslında kendiliğinden de atar küçük haftalı gebelikte.
Ben de farklı bi yerde usg yaptırdım kese de yolksac da görünüyor, beklemedeyiz yani. bhcg de düşmemiş ama en son 1600 lerdeydi bugün 1700ler dedi laboratuvar da sonuç tam değeri görmedim henüz. Hoca hızla düşer demişdi . Arafdayız yani belirsizlik çok zor çok
Çok sevindim canım senin için çok, masallah Allah ım nazarlardan korusun sonuna kadar.Kızlar hoşvakit bugün doktor günmüzdü, bebiş yerinde gayet iyiymiş. Kalbi gümbür gümbür atıyormuş.olması gerektiği haftada dedi bize. Allahım herkesin yüzünü güldürsün inşallah. Kümsenğn kucağını boş bırakmasın dualarını geri çevirmesin. Amin.
Cnmmm çok çok geçmiş olsun. Hiç üzülme bi sonraki bebeğin daha güçlü gelicek. Allah büyük. Kürtajdan da hiç korkma. Uyutuyorlar zaten seni. Doktorun temiz yaparsa sonrasındada hiç sorun yaşamazsın. Biraz kanaman oluyor bir hafta kadar. Gelmiş geçmiş olsun tez zamanda yüzün tekrar gülücek.kızlar selam
öyle canım yapacak bişey yokCanım ben kürtaj olmustum anestesi yapılmıştı o yüzden hic birsey hissetmedim.psikolojisi cok kötü iste.Allahin bi bildigi vardır canim
canım bak bebeğin büyüyor maşallah, biliyorum beklemek çok zor daha önce bi dış gebelik geçirmiştim 20 gün boyunca iki günde bir kan verdim bhcg değerleri çok dengesizdi, o belirsizliği çok iyi biliyorum ve Allahtan sabır diliyorum. İnşallah senin yüzün gülecek ve bebeğin sana sımsıkı tutunacakCanım çok üzüldüm , hakkımızda hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden. Küretajı anestezi ile yaparlar korkma hissetmezsin bile inşallah. Kaç haftalıktı aslında kendiliğinden de atar küçük haftalı gebelikte.
Ben de farklı bi yerde usg yaptırdım kese de yolksac da görünüyor, beklemedeyiz yani. bhcg de düşmemiş ama en son 1600 lerdeydi bugün 1700ler dedi laboratuvar da sonuç tam değeri görmedim henüz. Hoca hızla düşer demişdi . Arafdayız yani belirsizlik çok zor çok
teşekkür ederim canım çok sağol..Cnmmm çok çok geçmiş olsun. Hiç üzülme bi sonraki bebeğin daha güçlü gelicek. Allah büyük. Kürtajdan da hiç korkma. Uyutuyorlar zaten seni. Doktorun temiz yaparsa sonrasındada hiç sorun yaşamazsın. Biraz kanaman oluyor bir hafta kadar. Gelmiş geçmiş olsun tez zamanda yüzün tekrar gülücek.
Amin İnşallah canım inşallah ! Allah hepimizin yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşallah .öyle canım yapacak bişey yok
canım bak bebeğin büyüyor maşallah, biliyorum beklemek çok zor daha önce bi dış gebelik geçirmiştim 20 gün boyunca iki günde bir kan verdim bhcg değerleri çok dengesizdi, o belirsizliği çok iyi biliyorum ve Allahtan sabır diliyorum. İnşallah senin yüzün gülecek ve bebeğin sana sımsıkı tutunacak
teşekkür ederim canım çok sağol..
Evet bende 37 mayisada 38 olacagim36 canım o yüzden ilk adet ile başlıcam 6 ocakta kürtaj oldum inşallah bu kez yumurtalarım kaliteli olur önerin varmı..
Cnm gözün aydın pıt pıt larıda duyarsın :)Merhaba kızlar nasılsınız hızınıza yetişemiyorum. Bazı arkadaşlar üzücü haber almış Rabbim yardımcınız olsun inşAllah.
Bebişlerini gören duyan anneler meleklerinizin gözlerinden öperim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah. Beni soracak olursanız 6+3 teyim en son kontrolde keseyi gördük bebeğimide gördük ama emin olamadık çünkü kesenin atık kesini diye bişi varmış oda olabilir dedi doktor. Perşembe günü hastaneye pıtı pıtıları duymaya gidicez inşAllah sonra doktorum dediki bizimle işiniz bitiyor normal kadın Doğuma gideceksin normaldede böyle mi oluyor????
Çok üzüldüm cnmm hakkında böyle hayırlıymış inş en kısa zamanda inş rabbim kucağını doldursunkızlar selam
Cnm gözün aydın pıt pıt larıda duyarsın :)
Benim tüp bebek merkezinde Doğum yok bi 2 doktor var zaten 1 tanesi hep tüp bebek merkezinde diğeri yarım gün özel hastahanede çalışıyor ... tüp bebek merkezinde kontrole gitcem diger hastahanede Doğum yapcam tabi şimdilik böyle düşüncem belki deiştirirmde karar veremedim bende
Hiç kalkma canım Allah yardımcın olsun hiç bişey olmaz inşallahBuraya mahkeme attıktan sonra progestanımı kullanmaya gittim iç çamaşırımda kan gördüm doktoru aradım iğne verdi şuan vuruldum uzanıyorum
Uzan cnm igne çok etkili hemen farkeder ara ara böyle şeyler olur ama insanı çok korkutuyor biliyorumBuraya mahkeme attıktan sonra progestanımı kullanmaya gittim iç çamaşırımda kan gördüm doktoru aradım iğne verdi şuan vuruldum uzanıyorum