2016 Aralik tup bebek

İlaçları tüp bebek doktorunmu bıraktırdı ben iki hafta önce gittim tüp bebek doktoruma sadece doktora 500 lira verdim bidaha gidemem burdaki doktor ne diyecek bakalım bende yarın gidicem
Evt cnm tüp bebek doktorum bıraktırdı
Tüp bebek muayene ücreti 80 tl ayda bir gitmeyi düşünüyorum ikiz diye .. kızımda Doğum yaptıgım kadın dogum doktoruna hep gitmiştim .. 500 tl çok ya dolandırıcılık resmen

Kızlar doğum ücretleri ne kadar?

Kız öyle valla ya git gel yol parası 800 lira oldu burdaki doktor ne diyecek daha bıraktırmaz belki bugün biraz lekem geldi yine moralim sıfır şükür yok şimdi

Kızlar doğum ücretleri ne kadar?
Cnm nerde Doğum yapacağımı bilmiyorum
Kızımı Doğum yaptıgım hastahanede sorunlu olmuştu amlytım 2000 olmuş
Başka bi hastahaneye gittim orda 750 imiş ama ortamı çok kötü
Malatya'da tüp bebek doktorunda amlyt olursam o nkdr bilmiyorum.. ama en fazla 2000-2500 buralarda sezeryan ücretleri ...

Kız öyle valla ya git gel yol parası 800 lira oldu burdaki doktor ne diyecek daha bıraktırmaz belki bugün biraz lekem geldi yine moralim sıfır şükür yok şimdi
Yazık ya başka doktora kesinlikle git sen tüp bebeğe toplam nkdr verdin muayene bukdr pahalı ise toplamda baya vermişsindir allah olmayanlara yardım etsin
Benim kızımda 3 aya kdr lekeler hep vardı onda ilaçları kullanmıştım
Şimdi kesti hepsini her wc ye gidince kan görcem diye korkuyorum biraz karnım ağrısa hemen kontrol ediyorum kan gelcek diye
Bu korkular bitmiyor sanırım
Bide ikiz gebelikle ilgili yazılar okudum inş okuduğum kdr zor bi süreç beklemiyordur beni ...
doktorum 2 ay sonra alttan dikiş atacak ondanda korkuyorum sonrasında hep yatmak gerekiyor diyor herkes sorular bitmiyor rabbim yardımcımız olsun

Fiyayları uygun cnm, kızını da mı sezeryan doğurdun? İkizler zaten sezeryan olacak heralde, bizde de indirimli fiyat 4000 olmalı sezeryan. Normal olursa 500 falan daha az olur ama ben normal doğumu düşünmüyorum. Yapamam gibi geliyor. Transferde bile uyuttular beni.

Normal Doğum için be cesaretim var nede gücüm :) tüp bebek çok yıpratıyor bana rahmime çizik attı onda bile bayılacak oldum ağrıdan normal Doğum kesin yapamam..kızım zaten ters olduğu için sezeryan olmam gerekiyordu ama Doğum pozisyonu alsaydı yine sezeryan olurdum
Sağlıkla doğuralım da sezeryan normal farketmiyor ikisindede 1 gün ağrın olup geçiyor ... sanki ben hiç Doğum yapmamış gibiyim ki dogumum çok sıkıntılı eziyetli oldu ona rağmen insan unutuyor zaman geçtikçe :)

Selam canım hayırlı olsun bebişlerin bende tedaviye başladım. İnofolic combi coraspin ve omepa dk2 kullanıyorum ilk adette başlancak hayırlısı ile
Güçlü arkadaşım aferin sana güzel haberler vereceksin inş inanıyorum:) gelişmelerden mutlaka haberdar et beni :)

Hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günler de gelsin inşallah canım.

Donmuşla yaptırdım gene 5bini buldu canım. Bişey olmaz canım inşallah bol bol dinlencen artık olsa doktor söylerdi sana risk var diye doktorlar acımasız biliyosun hemen söylüyorlar iyisin maşallah sen demek kızın da üç ay lekelenme oldu çok kötü bişey ya wc ye gitmeye korkuyorum kan görücem diye

Bende normal düşünmüyorum çok yıprandım gerçekten günler geçmiyor öyle büyüdüki gözümde 9 ay şuan konuşmaya bile gücüm yok tükendim sanki salı 8.hafta doluyor benim sanki yıl oldu

Güçlü arkadaşım aferin sana güzel haberler vereceksin inş inanıyorum:) gelişmelerden mutlaka haberdar et beni :)
Canım benim saol ne yapayım yaştan dolayı fazla bekletmiyor doktorlar ilk adette başlancak. Bikaç doktor genetik inceleme yapalım dedi embiriyolara ama genetik doktoruda gerek yok dedi sorun yok sende düşse öylede düşer dedi. karar veremedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…