• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Aayyy arkadasimm benimm
Bastan demistik ikiz diye :)) inan cok ama coook sevindim kendime sevinmis gibi oldum...

Kizlar kusura bakmayin hepinize tek tek yazamadim 2-3 gundur giremiyorum kizim cook atesliydi hatta dun havalimaninda nerdeyse ucamiyacaktik doktor hemsire buzlarla kizimi sogutmaya calistilar cok sukur az dusunce ucmaya izin verdiler.. Cok zor 2 gun gecirdik ama sonunda evime kavustum.. İnan cok ozlemisim evimi 6-7 haftadir turkiyedeyim..
Tup bebegim tutmadi ama ben bu sayfadan ayrilamiyorum ara ara size boyle yazarim kizlar..
Guzel haberler alinca inanin kendim sevinmis gibi oluyorum kotu haber alincada yine kendime uzulmus gibide size uzuluyorum...
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insaallah...
İkiz teyzesi çok şükür darısı senin kızına inş :)
Geçmiş olsun malesef kış ayı grip ayı evinizde turp gibi olursunuz güzelce dinlenin Yen'i tedaviye başlarken mutlaka haber ver unutma :)

Kızlar doktor benim tüm ilaçlarımı bıraktırdı artık gerek Yok dedi sadece imom vitamin bide crinone jeli 1 gün ara ile kullan dedi okdr ... ha bide Doğuma kdr d vitamini verdi her ay bitane kullan dedi ikiz olduğu için kemik erimesi olur ileride onu önler dedi

Kızlar doktor benim tüm ilaçlarımı bıraktırdı artık gerek Yok dedi sadece imom vitamin bide crinone jeli 1 gün ara ile kullan dedi okdr ... ha bide Doğuma kdr d vitamini verdi her ay bitane kullan dedi ikiz olduğu için kemik erimesi olur ileride onu önler dedi
Hayirli olsun cnm.ben sizi sessuz takip ediyorum.insallah sag salim kucagina almayi nasip etsin

Bende Martta tekrar tedavi badliyacsm.bende arlikta tranfer olcaktim fakat yumurta döllnemedi.arkadaslar 20 araliktaadetadet oldum suan adetimn gecikti sizdende adet duzenligi oluyormu.sabah idrar testi yapti belki jendiligimden hamile olurum dedim malesef negatif cikti.normslde 28 gubde bir adet olurduAma. 17 ocakta olmam gerekirdi olmadi.Sizdende Boyle oldumu.

İkiz teyzesi çok şükür darısı senin kızına inş :)
Geçmiş olsun malesef kış ayı grip ayı evinizde turp gibi olursunuz güzelce dinlenin Yen'i tedaviye başlarken mutlaka haber ver unutma :)
Evet canim evimize kavustuk cok sukur...
Inan cok sevindimmm...
Insaallah bizimde ikiz olur bizde cok istiyoruz ikiz olmasini en azindan 1 tasta 2 kus misali yasta geciyor...
Tabikii haber veririm :)

Canım aynı durum şuan bende de var.. kalp atışını duymak için gittiğimizde kesenin gelişmediğini gördük.. doktor ilaçlarımı kesti ve pazartesi için son bir umut çağırdı.. yarın hastaneye gitsem de bir mucizeyle karşılaşsam bebeğim sağlıklı şekilde büyümüş olsa kalbi gümbür gümbür atıyor olsa..

Aynı durumdayız yani.. Allah sabır versin ve yavrularımızı bize bağışlasın canım
Amin insallah sag salim kucagina alirsin insallah.

Evet canim evimize kavustuk cok sukur...
Inan cok sevindimmm...
Insaallah bizimde ikiz olur bizde cok istiyoruz ikiz olmasini en azindan 1 tasta 2 kus misali yasta geciyor...
Tabikii haber veririm :)
Alcam bence senden bi ikiz haberi :)
Önce güzelde dinlen evinin keyfini çıkar ilk baharda yapacaksın demi tüp bebek ;)
Hayirli olsun cnm.ben sizi sessuz takip ediyorum.insallah sag salim kucagina almayi nasip etsin
Allah razı olsun cnm inş sonuna kdr gider kucağıma alırım :)
Bende Martta tekrar tedavi badliyacsm.bende arlikta tranfer olcaktim fakat yumurta döllnemedi.arkadaslar 20 araliktaadetadet oldum suan adetimn gecikti sizdende adet duzenligi oluyormu.sabah idrar testi yapti belki jendiligimden hamile olurum dedim malesef negatif cikti.normslde 28 gubde bir adet olurduAma. 17 ocakta olmam gerekirdi olmadi.Sizdende Boyle oldumu.
Hadi cnm Mart'a bşy kalmadı çok sevindim Yen'i tedavileri duyunca içim kıpır kıpır oluyo
Bende ilaçlar hiç etkilememiştim hemen adet olmuştum sonrasıda düzenliydi ama çoğu kişiyi etkiliyormuş çok fazla gecikmemişsin adet olursun bence

Cnm benimde sadece estrofemi bıraktı . Sabah akşam jele, inofolic combi sabah akşam, asprin 1 tane 34. Haftaya kadar devam. D vitamini de haftada bir iki hafta, sonra da hergün 8 damla.

Alcam bence senden bi ikiz haberi :)
Önce güzelde dinlen evinin keyfini çıkar ilk baharda yapacaksın demi tüp bebek :KK66:

Allah razı olsun cnm inş sonuna kdr gider kucağıma alırım :)

Hadi cnm Mart'a bşy kalmadı çok sevindim Yen'i tedavileri duyunca içim kıpır kıpır oluyo
Bende ilaçlar hiç etkilememiştim hemen adet olmuştum sonrasıda düzenliydi ama çoğu kişiyi etkiliyormuş çok fazla gecikmemişsin adet olursun bence
Esim diyorki belki hamilelik idrarda cikmayabilir.o öyle umutlaninca Ben dahada uzuluyorum.

Esim diyorki belki hamilelik idrarda cikmayabilir.o öyle umutlaninca Ben dahada uzuluyorum.
Cnm belli olmaz valla ben çok gördüm tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalan :) üzülme bak Azmin sonu Zafer ;)
Cnm benimde sadece estrofemi bıraktı . Sabah akşam jele, inofolic combi sabah akşam, asprin 1 tane 34. Haftaya kadar devam. D vitamini de haftada bir iki hafta, sonra da hergün 8 damla.
Benim niye kesti anlamadım:) tek sevindiğim iğne olmuycam ya :) valla her akşam stres yapıyordum kendime :)

Canim ilk gosterdigimde baska dr bakmisti dusuk riski var ,6 mm boyu ve asagida dedi. Ikincide ayni hastanede farkli bi dr un odasinda baska bi doktora muayene oldum 4 gun gecmisti yine 6 mm dedi ve kese damla seklini almis bozulmaya baslamis dedi.birde yeri olmasi gerekenden asagida oldugu icin o alanda fazla kan akisi yok beslenememis dedi Sali tekrar bakalim emin olalim dedi.
:KK43:
Canım ben çok fazla duydum okudum gördüm ilk haftalarda kese bozukken sonraki haftalarda düzelenler.. inşallah biz de onlardan olacağız ve bebişlerimizi sağsalim kucaklayacağız.. ilk gebeliğimde kesem yuvarlak olmayı bırak aynı ördek şekli gibiydi :) yine normale dönecek inşallah hepimizin ki..

İni güzel haberler vereceklerrr bu hafta hepsinden bekliyorum
İnşallah canım yarını iple çekiyorum

Amin insallah sag salim kucagina alirsin insallah.
İnşallah teşekkür ederim

Canım ben çok fazla duydum okudum gördüm ilk haftalarda kese bozukken sonraki haftalarda düzelenler.. inşallah biz de onlardan olacağız ve bebişlerimizi sağsalim kucaklayacağız.. ilk gebeliğimde kesem yuvarlak olmayı bırak aynı ördek şekli gibiydi :) yine normale dönecek inşallah hepimizin ki..

İnşallah teşekkür ederim
❤️❤️inşallah canım amin:dua::dua::dua:

İnşallah teşekkür ederim
Cnm benimde su damlası gibi keseler illa yusyuvarlak olması gerekmiyor sadece sınırları düzgün olmalı diye biliyorum

Cnm benimde su damlası gibi keseler illa yusyuvarlak olması gerekmiyor sadece sınırları düzgün olmalı diye biliyorum
İlaçları tüp bebek doktorunmu bıraktırdı ben iki hafta önce gittim tüp bebek doktoruma sadece doktora 500 lira verdim bidaha gidemem burdaki doktor ne diyecek bakalım bende yarın gidicem

Back