• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Canim bu arada derdimden sana yazamadim cok sevindim ikizlere minikgelin minikgelin annelerine simsiki tutunup saglikla gelissinler canim benim, bende seni hep ikiz dusunuyodum degerlerin cok guzeldi masallah:KK46::KK46::nazar:

Aynen oyle canim birbirimizin iyi haberine seviniyoruz, uzulunce birlikte uzuluyoruz.. iyiki varsiniz kizlarr:KK200: canim insallah yarin hayirli haber ver sanada dua edicem:dua:
Sağol canım benim de dualarımdasınız.

Sen salı günü tek doktora gitme başka doktordan da randevu al bence canım, daha önceki hamileliğimde de kesem yamuktu gelişmemiş dediler almaya kalktılar bebeğimi ama bir hafta sonra başka doktora gittiğimde her şey normale dönmüştü.. umarım yine öyle mutlu bir haber alırım yarın..

Dediğim gibi cihazlar çok önemli o yüzden senin kan artışın da gayet iyi. Başka fikirler de al mutlaka

Canim bu arada derdimden sana yazamadim cok sevindim ikizlere minikgelin minikgelin annelerine simsiki tutunup saglikla gelissinler canim benim, bende seni hep ikiz dusunuyodum degerlerin cok guzeldi masallah:KK46::KK46::nazar:
Bende böyle mutluluğumu yazarken İnan sizlere ayıp oluyormu acaba diye düşünüyorum bi yazmayayım diyorum bi yazmakta istiyorum :(
bi arkadaşım var yıllardır tedavi oluyor olmadı bebeği onu görmek istemiyorum üzülecek diye
Bu yoldan geçenleri rabbim bebekle taçlandırsın kimse üzülmesin gerçekten çok zor

Bir yanım bırakma diyor bir yanım napıyorsun.... dün yaptım, bugün de geç de olsa aldım içimdeki savaş kazandı. Bilmiyorum bekliyoruz sadece, kese de dolu dedi üstelik garip ki hiç kanama falan yok. Bir sürü soru işte.....
Purple81@ elimde eski İvf denemesinden 1 kutu crinone jel var kargolasam sana istermi sin , şubat 2017 tarihleri
Madem ki hem test hem usg yaptıracan bırakma ilaçları, hiç belli olmuyor bu işler. Ben inanıyorum ki düzelecek senğn durumun. Allahım sana bebeğini bağışlasın canım benim. Cnm ben kıbtıstayım uzak sayılırım sana, yakınında olan birine ver istersen jeli dah iyi olur, hangi şartlarda kıbrısa gelir ilaç bilemiyorum çünkü. Düşüncen için çok teşekkür ederim.

Madem ki hem test hem usg yaptıracan bırakma ilaçları, hiç belli olmuyor bu işler. Ben inanıyorum ki düzelecek senğn durumun. Allahım sana bebeğini bağışlasın canım benim. Cnm ben kıbtıstayım uzak sayılırım sana, yakınında olan birine ver istersen jeli dah iyi olur, hangi şartlarda kıbrısa gelir ilaç bilemiyorum çünkü. Düşüncen için çok teşekkür ederim.
:dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::KK200:

Canim benim de degerlerim hemen hemen seninki ole ayniydi. Dis gebelik duzenli artmaz oyle bi ihtimal yok dedi hemsire. Hamdolsun bos gebelik de olmadi. Aslinda degerin cok cok guzel hic panik yapma bosa strese girersin.
Allah razı olsun cnımm. Senin nekadarlık oldu miniğin. Bide ikizmiydi tek mi?

Kızlar doktordan geldim
İkiz geliyor inş çok heyecanlıyım
Keseleri ve bebekleri kalp atışlarını gördüm
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Acayip şaşırdım heycanlandım
İki doktora gitmiştim tek ti hep
Rabbim sonuna kdr götürmeyi nasip etsin inş
Aayyy arkadasimm benimm
Bastan demistik ikiz diye :)) inan cok ama coook sevindim kendime sevinmis gibi oldum...

Kizlar kusura bakmayin hepinize tek tek yazamadim 2-3 gundur giremiyorum kizim cook atesliydi hatta dun havalimaninda nerdeyse ucamiyacaktik doktor hemsire buzlarla kizimi sogutmaya calistilar cok sukur az dusunce ucmaya izin verdiler.. Cok zor 2 gun gecirdik ama sonunda evime kavustum.. İnan cok ozlemisim evimi 6-7 haftadir turkiyedeyim..
Tup bebegim tutmadi ama ben bu sayfadan ayrilamiyorum ara ara size boyle yazarim kizlar..
Guzel haberler alinca inanin kendim sevinmis gibi oluyorum kotu haber alincada yine kendime uzulmus gibide size uzuluyorum...
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insaallah...

Canım benim içte bezeler olmuştu ağla ağla gittim transfere masaj yaptır sürekli 1 saat 2 saat yaptıkça alışıyor dokunabiliyorsun 3 güne geçti bir şeyim kalmadı saf alkol ya da arnica jel ile masaj başka çözüm yok geçmiş olsun

Ay çok teşekkür ederim canım.gecen sene ayağım kırılmıştı bukadar zorlanmamıştım.saf alkolü nerden aldın.?bezeler bendede oluştu.dün hemşire oluyo çok ağrılı bir iğne dedi.tüpoşlarıma değer.

KıZlar sıcak suyla banyo yaptım 1 saat kadar kaldım içerde çok kaynar degildi ama sıcaktı bebege bi Zararı olur mu ki

Ay çok teşekkür ederim canım.gecen sene ayağım kırılmıştı bukadar zorlanmamıştım.saf alkolü nerden aldın.?bezeler bendede oluştu.dün hemşire oluyo çok ağrılı bir iğne dedi.tüpoşlarıma değer.
Eczaneden alabilirsin alkolü, iğneleri ili elin arasında 5-10dk yuvarla enjexiondan önce

Ben saf alkolü eczaneden rica minnet aldım ama kolonya koyarsanızda olur ama yaya yaya yapın bezeyi biraz canın yanar ama rahatlarsın kendin yapabileceğin bir şey değil yalnız birinden yardım al İnan kalmaz 2 güne ben arı sokmuş gibiydim şükür iyiyim şimdi .. geçmiş olsun canım

Ben saf alkolü eczaneden rica minnet aldım ama kolonya koyarsanızda olur ama yaya yaya yapın bezeyi biraz canın yanar ama rahatlarsın kendin yapabileceğin bir şey değil yalnız birinden yardım al İnan kalmaz 2 güne ben arı sokmuş gibiydim şükür iyiyim şimdi .. geçmiş olsun canım
Saf alkol yüzde yüz alkoldür durumu anlatırsanız ya da sağlıkçı bi yakınınız varsa rica edin onlara verirler. Alkollü içecek yapımında kullanıldığı için satışı yapılmaz aslında, iyi marka limon kolonyaları da yüzde 70-80 alkoldür ama o da işini görür. Tekrarlı ve sıkı eze eze masaj ve kurudukça ıslatarak el kadar koca pamuklar koy canım biricik kalmaz

Sağol canım benim de dualarımdasınız.

Sen salı günü tek doktora gitme başka doktordan da randevu al bence canım, daha önceki hamileliğimde de kesem yamuktu gelişmemiş dediler almaya kalktılar bebeğimi ama bir hafta sonra başka doktora gittiğimde her şey normale dönmüştü.. umarım yine öyle mutlu bir haber alırım yarın..

Dediğim gibi cihazlar çok önemli o yüzden senin kan artışın da gayet iyi. Başka fikirler de al mutlaka
Canim ilk gosterdigimde baska dr bakmisti dusuk riski var ,6 mm boyu ve asagida dedi. Ikincide ayni hastanede farkli bi dr un odasinda baska bi doktora muayene oldum 4 gun gecmisti yine 6 mm dedi ve kese damla seklini almis bozulmaya baslamis dedi.birde yeri olmasi gerekenden asagida oldugu icin o alanda fazla kan akisi yok beslenememis dedi Sali tekrar bakalim emin olalim dedi.
:KK43:

Kızlar aranızda nipt testi yaptıracak olanlar varmı? Bana doktorum önerdi.sanırım 9. Haftada yapılıyormuş.

Back