- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
İnsanın kafası karışır sanırım genetik doktoru incelemeye gerek görmediyse bence onun dediği bi tık daha öndedirCanım benim saol ne yapayım yaştan dolayı fazla bekletmiyor doktorlar ilk adette başlancak. Bikaç doktor genetik inceleme yapalım dedi embiriyolara ama genetik doktoruda gerek yok dedi sorun yok sende düşse öylede düşer dedi. karar veremedim bende
Bende genetikten geçse dört dörtlük embriyolar olsa bile tutmuycagı varsa tutmaz diye inanıyorum. Benim 4 tüp bebeğimden embriyoların kaliteleri hep aynıydı biri hiç tutmadı birinde düşük yaptım biridir kızım oldu şimdi ikizlere hamileyim yani herseferinde farklı sonuçlar gördüm ... olacağı varsa oluyor önemli olan rabbimsınuna kdr götürüp kucağımıza almayı nasip etsin
Amin inş zaman su gibi gelip geçsin Doğum yaptım herşey yolunda dediğimiz günler gelsin :)Hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günler de gelsin inşallah canım.
Dondurulmuş olmasına rağmen nkdr pahalı Doğu tüp bebekte daha uygun Batı daha pahalı hepsi aynı şeyi yapıyor neden bukdr fiyat farkı var anlamıyorumDonmuşla yaptırdım gene 5bini buldu canım. Bişey olmaz canım inşallah bol bol dinlencen artık olsa doktor söylerdi sana risk var diye doktorlar acımasız biliyosun hemen söylüyorlar iyisin maşallah sen demek kızın da üç ay lekelenme oldu çok kötü bişey ya wc ye gitmeye korkuyorum kan görücem diye
Valla sanki geçmiycek zaman daha kış ayındayızBende normal düşünmüyorum çok yıprandım gerçekten günler geçmiyor öyle büyüdüki gözümde 9 ay şuan konuşmaya bile gücüm yok tükendim sanki salı 8.hafta doluyor benim sanki yıl oldu
Kış bitecek ilkbahar bitecek yaz sonunda dogurcam geçermi bilmiyorum zaman rabbim kolaylık versin şuanda migdem bulanıyor başım ağrıyor keyifsiz hisediyorum kendimi
Bu dönemler ruh geçişleri çok olurmuş