• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Canım aynı durum şuan bende de var.. kalp atışını duymak için gittiğimizde kesenin gelişmediğini gördük.. doktor ilaçlarımı kesti ve pazartesi için son bir umut çağırdı.. yarın hastaneye gitsem de bir mucizeyle karşılaşsam bebeğim sağlıklı şekilde büyümüş olsa kalbi gümbür gümbür atıyor olsa..

Aynı durumdayız yani.. Allah sabır versin ve yavrularımızı bize bağışlasın canım
Canim kanaman devam ediyo mu hala

Canim kanaman devam ediyo mu hala
Canım kanamam yok benim .. her tuvalete endişeyle giriyorum kan gelicek diye ama doktor pazartesiye kadar kanaman başlar demişti, başlamadı.. sevineyim mi bu duruma bilmiyorum.. doktor rahimde kanama alanı görmüştü çarşamba günü ama henüz bana gelen bişey yok

Canım aynı durum şuan bende de var.. kalp atışını duymak için gittiğimizde kesenin gelişmediğini gördük.. doktor ilaçlarımı kesti ve pazartesi için son bir umut çağırdı.. yarın hastaneye gitsem de bir mucizeyle karşılaşsam bebeğim sağlıklı şekilde büyümüş olsa kalbi gümbür gümbür atıyor olsa..

Aynı durumdayız yani.. Allah sabır versin ve yavrularımızı bize bağışlasın canım
inşsallah bi mucize olur kızlar insallah yüzünüz güler ...

Canım kanamam yok benim .. her tuvalete endişeyle giriyorum kan gelicek diye ama doktor pazartesiye kadar kanaman başlar demişti, başlamadı.. sevineyim mi bu duruma bilmiyorum.. doktor rahimde kanama alanı görmüştü çarşamba günü ama henüz bana gelen bişey yok
Allahtan umit kesilmez canim. Bazi bebisler yavaş gelisiyomus seninkide oyledir insallah.bi tanr doktorla sınırlı kalmazsin baska doktorlarada gidersin

Benimde adet ağrılarım var. Genelde öğleden sonra başlardı. Bugün gözümü açarkenden başladı, yatıyorum bende. Kardeşim dedi bebek büyüyor o yüzdendir, normaldir diyor. Sizde de varmı bu şekilde ağrı. Normalde adet olacağımda böyle bel ağrısı çekmem yani ben.

Aynı durumdayız canım maalesef bize de kese iyi değil dedi ilaçları bırak , sağlıksızsa atılacak dedi, Çarşamba tekrar bhcg baktır dedi ama ben dayanabilir miyim bilmem yarın bi usg ve kan düşünüyorum ve mucize bekliyoruz Allah'ım, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et Allah ım :dua::dua::dua:

Aynı durumdayız canım maalesef bize de kese iyi değil dedi ilaçları bırak , sağlıksızsa atılacak dedi, Çarşamba tekrar bhcg baktır dedi ama ben dayanabilir miyim bilmem yarın bi usg ve kan düşünüyorum ve mucize bekliyoruz Allah'ım, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et Allah ım :dua::dua::dua:
Canım benim dua ediyorum sana da diğer arkadaşlarada, ilaçları burakmadın değilmi?

Canım benim dua ediyorum sana da diğer arkadaşlarada, ilaçları burakmadın değilmi?
Bir yanım bırakma diyor bir yanım napıyorsun.... dün yaptım, bugün de geç de olsa aldım içimdeki savaş kazandı. Bilmiyorum bekliyoruz sadece, kese de dolu dedi üstelik garip ki hiç kanama falan yok. Bir sürü soru işte.....
Purple81@ elimde eski İvf denemesinden 1 kutu crinone jel var kargolasam sana istermi sin , şubat 2017 tarihleri

Cnm sen nasılsın? 5 i doldurmuş olman lazım dimi? Doktor kontrolün ne zamandı senin?
canım 6 + 3 bugün benim. lekeden sonra gittim ben 5+5 de bebegi gordu kalp atısı da var ama algılamak cok zor su an erken dedi.pazartesi tekrar gidecem ama belitiler bir geliyo bi gidiyo kafayı yiyecem birsey oldu mu diye

Benimde adet ağrılarım var. Genelde öğleden sonra başlardı. Bugün gözümü açarkenden başladı, yatıyorum bende. Kardeşim dedi bebek büyüyor o yüzdendir, normaldir diyor. Sizde de varmı bu şekilde ağrı. Normalde adet olacağımda böyle bel ağrısı çekmem yani ben.
canım agrı olması cok siddetli ve kanama ile birlikte olmadıgı sürece normal vücut hic de alısskın olmadıgı bi durumla karsı karsıya tepki vermesi normal bende hicbisey hissetmeyince korkuyorum

Canimm cok uzuldum insallah bebeklerimiz gelisir bizi birakmazlar, ne hissettigini cok iyi anliyorum :( sana tek embriyo mu koyulmustu cnm

Ben de ilaçları bıraktım canım, yarın iki tane doktordan randevu aldım.. sırasıyla gidip görüşcem bakalım ne diyecekler.. ultrason cihazlarında bile farklılık olabiliyor çünkü, sen de en az iki doktora fikir danış.

Canim Seninlede jeliboni gibi durumumuz ayni :( bi mucize olsa keske, bebeklerimiz saglikla buyuseler :dua::dua:

Canimm cok uzuldum insallah bebeklerimiz gelisir bizi birakmazlar, ne hissettigini cok iyi anliyorum :KK43: sana tek embriyo mu koyulmustu cnm
İnşallah canım duanızı esirgemeyin nolur.. bizi eşlerimiz bile birbirimiz kadar iyi anlamıyor

İki embriyo konmuştu ama tek kese göründü canım biri tutmamış, diğeri de meçhul

İnşallah canım duanızı esirgemeyin nolur.. bizi eşlerimiz bile birbirimiz kadar iyi anlamıyor

İki embriyo konmuştu ama tek kese göründü canım biri tutmamış, diğeri de meçhul
Aynen oyle canim birbirimizin iyi haberine seviniyoruz, uzulunce birlikte uzuluyoruz.. iyiki varsiniz kizlarr:KK200: canim insallah yarin hayirli haber ver sanada dua edicem:dua:

Back