• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Kızlar maalesef korktuğumuz başımıza geldi, benim kesem için tam gergin , dolgun değil dedi hoca. Aslında içi de dolu dedi ama,Tekrar bhcg baktırdı yine katlamamış 1300 lerdeydi 1600ler olmuş , ilaçları bırak dedi hoca . Sağlıklı gebelikse devam eder yoksa zaten regl ile atılır , çok üzgünüm çok .en son şansımdı ve gerçekten alıştık aile iş akrabalar,of offff offf. Dua edin ne olur belki sağlıklıdır belki benimle kalmaya devam eder :dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua:
Canım benim çok üzgünüm, Allaha dua edicem senin için. İnşallah değerlerin yükselicek. İlaçları kesmesen diyorum. Tahlil yaptırsan iki gün sonra olmazmı?

İnşallah senle kalır meleğin canım Allah'ın izniyle sağlıklı olur ve devam eder.... Bende şimdi çıkıyorum iki saat sonra randevum inşallah sağlıklı gelişen bir kese görürüz. Gerçekten nasıl bir süreç bu hamileliğe sevinemiyorum herşey yarım. Pozitif çıkacak mı ikiye katlanacak mı kese var mı kalbi atıyor mu sağlıklı devam eder mi derken ömrümüzden ömür gidiyor. Rabbim meleklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.

Sabır dua şükürle yoluna devam et iyisini düşün canım bende sekizinci haftaya getirdim ama nasıl tedirginlik bitmez bitmiyor sağlıkla hayırlısıyla alalım kucağımıza ;)

Ayyyyyy çok sevindim canım benim ama hiç şaşırmadım belliydi iki olduğu allah tamamına erdirsin çok dikkat et kendine de bebeklerine de ikiz gebelik bol dinlenme istermiş sen de öyle yap maşallah diyelim :nazar::nazar: Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri göstersin :dua::KK200:

Ayyyyyy çok sevindim canım benim ama hiç şaşırmadım belliydi iki olduğu allah tamamına erdirsin çok dikkat et kendine de bebeklerine de ikiz gebelik bol dinlenme istermiş sen de öyle yap maşallah diyelim :nazar::nazar: Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri göstersin :dua::KK200:
Allah razı olsun cnm iki doktor tek diyince daha hevesim kırılmıştı doktor ikiz gebelik Hakkında ne düşünüyorsun diyince ağlamaya başladım:)
Acayip deişik bi duygu valla
12. Hafta alttan dikiş atacak erken Doğum olmasın diye 20. Haftadan sonra işe gitmezsin rapor veririm dedi:)

Kızlar doktordan geldim
İkiz geliyor inş çok heyecanlıyım
Keseleri ve bebekleri kalp atışlarını gördüm
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Acayip şaşırdım heycanlandım
İki doktora gitmiştim tek ti hep
Rabbim sonuna kdr götürmeyi nasip etsin inş
HAyırlı olsn cnm cok sevındım gonlundekı nasıp oldu cok sukur darısı isteyen herkese

Kızlar doktordan geldim
Ağlattın beni cnm benim. Ne kadar sevindim anlatamam. Allahım kuvağına da almayı nasip etsin inşallah, çok duygulandım çok :KK46::KK46:

Kızlar doktordan geldim
Gözünaydın canm :) kucağına da al sağlıkla ikisini de kafayı biraz da öyle ye :KK70:

Aaa gözün aydın kız ne güzel süpriz yapmış annesi
Hemde nasıl sürpriz ama hep içimden ikiz geçiyordu İnan tabi iki doktor tek diyince hevesim kırılmıştı beklemiyordum ikiz Diyince:)
HAyırlı olsn cnm cok sevındım gonlundekı nasıp oldu cok sukur darısı isteyen herkese
Allah razı olsun cnm rabbim kucağıma almayı nasip eder inş çok heycanlıyım korkularımda var su gibi akıp geçer inş zaman rabbim herkese nasip etsin :)
Ağlattın beni cnm benim. Ne kadar sevindim anlatamam. Allahım kuvağına da almayı nasip etsin inşallah, çok duygulandım çok :KK46::KK46:
Sürekli ağlamaklıyım şuan:)
Muayene olmadan önce hemşireye tekmiş dedim 3. İçin daha gelirim demiştim:) içeride ikiz olduğunu görünce hemşire daha gelmezsin dedi:)

Kızlar doktordan geldim
Maşallah maşallah cnm allah ikisinide sağsalım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim.

Kızlar doktordan geldim
Masallah canım çok sevindim adına , Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah

Kızlar hepinize merhaba
Hamile kalanlara Allah sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.
Henüz mutlu haberi almayanlara da Allah öncelikle sabır sonrasında ise tez zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin
Ben de ilk tüp bebeği yaptırdım.5. Gün embriyosu ve suan 6. Günüm 27 'sine kadar beklemeye devam
Sormak istediğim bir şey var:Transfer öncesi ve sonrası e2 sonucunuz kaç çıktı ,Allah aşkına paylaşır mısınız?

Kızlar hepinize merhaba
Hamile kalanlara Allah sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.
Henüz mutlu haberi almayanlara da Allah öncelikle sabır sonrasında ise tez zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin
Ben de ilk tüp bebeği yaptırdım.5. Gün embriyosu ve suan 6. Günüm 27 'sine kadar beklemeye devam
Sormak istediğim bir şey var:Transfer öncesi ve sonrası e2 sonucunuz kaç çıktı ,Allah aşkına paylaşır mısınız?

Canim e2 sonuclarini doktor soylemedi dosyada kaldi o ben de bakmadim hatirlamiyorum malesef.

Back