• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Kizlar selam, bende iyi haberler vermek isterdim ama durumum cok vahim, bu sabah kalktigimda adet kanamasi gibi kanamam basladi doktora gittim hemen yakindaki ozel hastaneye, dr bakti ve sali dan bugune kese hic gelismemis en son 6mm di hala ayni boyutta, ama isin tuhaf kismi hcg istikrarli devam etmis 6344 cikti, olmasi gerektigi gibi yani. Dr bi umut saliya kadar bekleyelim gelisecek mi dedi.igne yapti ve ilaclarada devam dedi Kese olmasi gereken yerden asagidaymis. Eger gelisme saglanmazsa sali gunu alacaklar bebegimi :KK43: :KK43: :KK43:
Canim insallah hersey yoluna girer ya çok üzüldüm. :(

Kizlar selam, bende iyi haberler vermek isterdim ama durumum cok vahim, bu sabah kalktigimda adet kanamasi gibi kanamam basladi doktora gittim hemen yakindaki ozel hastaneye, dr bakti ve sali dan bugune kese hic gelismemis en son 6mm di hala ayni boyutta, ama isin tuhaf kismi hcg istikrarli devam etmis 6344 cikti, olmasi gerektigi gibi yani. Dr bi umut saliya kadar bekleyelim gelisecek mi dedi.igne yapti ve ilaclarada devam dedi Kese olmasi gereken yerden asagidaymis. Eger gelisme saglanmazsa sali gunu alacaklar bebegimi :KK43: :KK43: :KK43:
Ay canım ins gelişir bebişin cok üzüldüm olumsuz hbrler almana:( nedir bu tüp bebekteki riskler ya bir sürü arkadasımız böyle tablolarla karsılastı cok korkuyrm artık:( inş saglıkla büyür cnm dualarımz seninle

gerçekten çok zormuş arkadaşım.. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah dinlen güzelce aklına kötüyü getirme :KK43:
:KK200: Cok sagol cnm

İnş gelişir,salı günü her şey güzel olur.
Sagol canim insallah
Canim insallah hersey yoluna girer ya çok üzüldüm. :KK43:
:( insallah arkadasim cok sagol
Ay canım ins gelişir bebişin cok üzüldüm olumsuz hbrler almana:KK43: nedir bu tüp bebekteki riskler ya bir sürü arkadasımız böyle tablolarla karsılastı cok korkuyrm artık:KK43: inş saglıkla büyür cnm dualarımz seninle
Canim insallah senin ki pozitif olacak umitsizlige kapilma, rabbim herkesin gonlune gore versin, dualarim hepimizle

Oransal olarak bilmiyorum ama tüp bebektede boş gebelik, dış gebelik, kimyasal gebelik , kalp atımının olmaması vs bu durumların hepsi yaşanabiliyor..boş gebelikte kese oluşup embriyo oluşmuyor.. canım benim ilk gebeliğimde kalbi durduğu için kürtaj oldum ve dr normal gebeliktede böyle şeylerin yaşandığını anlattı.. bazı kadınlar düşük yaptığını bile anlamıyormuş.. ve vucudumuz sağlıksız embriyoyu bir şekilde vucuttan atıyormuş..
Cnim merhaba. Bnim 5. Gün embriyosu transfer edilmisti. 9. Gün 316 11. Gün 720 çıktı. Doktor çarşamba günü çağırdı ama boş gebelikten korkuyorum. Boş gebelikte değer artışı olur mu

Kızlar yine birşey soracagm bgn duphalac içtim tuvalete cıkamıyorum diye bagırsaklarm gurul gurul sancım var tuvalate de cıkamadm bu durum sıkıntı yaratrmı sizlerde oldumu? Dun transfer olmustm

Cnim merhaba. Bnim 5. Gün embriyosu transfer edilmisti. 9. Gün 316 11. Gün 720 çıktı. Doktor çarşamba günü çağırdı ama boş gebelikten korkuyorum. Boş gebelikte değer artışı olur mu
Benim 10. Gün 350 idi 12. Gün 720
İkiz olduğunu ögrendim bugun dış gebelikte aşırı yüksek oluyormuş korkma

Kızlar yine birşey soracagm bgn duphalac içtim tuvalete cıkamıyorum diye bagırsaklarm gurul gurul sancım var tuvalate de cıkamadm bu durum sıkıntı yaratrmı sizlerde oldumu? Dun transfer olmustm
Ben transferden beri kabızım malesef :( kabızlık normalmiş ilaçlardan oluyor hep

Ben transferden beri kabızım malesef :KK43: kabızlık normalmiş ilaçlardan oluyor hep
İlacı içince içimde şimsekler caktı bagırskalrmda hareket var ama tuvalete yıne cıkamadm bagrsklardakı o hareket sıkıntı olurmu kasılma olmasn diyorlarya ona taktım kafayı

İlacı içince içimde şimsekler caktı bagırskalrmda hareket var ama tuvalete yıne cıkamadm bagrsklardakı o hareket sıkıntı olurmu kasılma olmasn diyorlarya ona taktım kafayı
Cnm o ilaç tuvalete çıkarmaktan çok gaz yapıyor. Bende kullanıyordum transferden önce. Başka şeyler yemeyi dene. Suyu bol bol iç. Çorba ananas da iyi geliyodu bana.

Cnm ben kızımda kullandım duplahacı 2 gün sonra kaka yapmıştı bagırsaklarınn ayrı yerde bebek ayrı yerde bşy olmaz sadece çok fazla ıkınmak iyi deil derler
Yaaa ama bu çok güzel bi haberrr. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ozaman bnimde ikiz olma ihtimali var ?
Sgl cnm bnmm
Senin değerin daha yüksek cnm 12. Gün yaptırsan 900 den fazla çıkar baya yüksek
Tek olma olasılıgıda var çiftte ben 5+5 de gittim tek idi 6+2 de gittik ikiz dedi okdr 4 günde nasıl ikinci çıktı aynı boya geldi anlamadım:)

Cnm ben kızımda kullandım duplahacı 2 gün sonra kaka yapmıştı bagırsaklarınn ayrı yerde bebek ayrı yerde bşy olmaz sadece çok fazla ıkınmak iyi deil derler

Sgl cnm bnmm
Senin değerin daha yüksek cnm 12. Gün yaptırsan 900 den fazla çıkar baya yüksek
Tek olma olasılıgıda var çiftte ben 5+5 de gittim tek idi 6+2 de gittik ikiz dedi okdr 4 günde nasıl ikinci çıktı aynı boya geldi anlamadım:)
Bende 4+4 te gidicem ozaman 2.yi gormeye bilirim. Çünkü eltiminde öyle olmus. 2. Kalp atışı dinlemeye gittiğinde görmüş. Kalp atışını nezaman duydun

Bendede çok olmustu canim doktor kabiz olmayim diye bi ilac vermişti onu kullandigim zamanlar.birsey olmaz bence

Aaaaaaaaa sen hamilemisin????? Hayırlı uğurlu olsun canım.. ben seni ve bazı arkadaşları ağustos topiğinden biliyorym.. sizi takip etmiştim.. transfer için adetimi beklemiştim bir türlü gelmemişti.. sanırım senin ki de negatifle sonuçlanmıştı...MaşaAllah sübhanallahh çok güzel değerlerin var canım... boşver sen boş gebeliği falann,,sankimmmmm ikiz seninki... :KK76::KK76: içini rahat tut... çarşamba güzel haberler alacaksın.. çok fazla kötü şeyler okuma insan etkileniyor..

Bende 4+4 te gidicem ozaman 2.yi gormeye bilirim. Çünkü eltiminde öyle olmus. 2. Kalp atışı dinlemeye gittiğinde görmüş. Kalp atışını nezaman duydun
Evet ikizler süpriz yapabiliyor..ilk gebeliğimde kalp atımı içim gittiğimizde ikinci kese ben burdayım demişti.. 2. Transferimde dr ikinci kese ilerleyen günlerde kendini toplayıp süpriz yapabilir dedi.. bende çok istiyordum ikiz ama sanırım benim için tekil daha hayırlı sanırım.. çiftle başlayıp tekle devam ediyorum..

Cnm 6+2 de hem iki taneyi gördüm hemde kalp atışını ama alttan bakınca bebekler ve kalp atışları göründü karından bakınca bebekler görünmüyordu:)

Cnm o ilaç tuvalete çıkarmaktan çok gaz yapıyor. Bende kullanıyordum transferden önce. Başka şeyler yemeyi dene. Suyu bol bol iç. Çorba ananas da iyi geliyodu bana.

Bendede çok olmustu canim doktor kabiz olmayim diye bi ilac vermişti onu kullandigim zamanlar.birsey olmaz bence
Kızlar sagolun içim rahatladı ıkınmıyrm ztn ama surrklı bi gaz ve gurultu hali sinir bozdu ne zormus ya inş bebeğim tutunuyrdr etkılenmıyrdr böyle seylerden

Aaaaaaaaa sen hamilemisin????? Hayırlı uğurlu olsun canım.. ben seni ve bazı arkadaşları ağustos topiğinden biliyorym.. sizi takip etmiştim.. transfer için adetimi beklemiştim bir türlü gelmemişti.. sanırım senin ki de negatifle sonuçlanmıştı...MaşaAllah sübhanallahh çok güzel değerlerin var canım... boşver sen boş gebeliği falann,,sankimmmmm ikiz seninki... :KK76::KK76: içini rahat tut... çarşamba güzel haberler alacaksın.. çok fazla kötü şeyler okuma insan etkileniyor..
Maşallah senin bebiş be güzel büyümuş. Allahım bizede böyle kocaman olduklarını göstersin. İlk haftaları nasıl geçirdin. Sende bizim gibi panikmiydin. Kanaman filan olmuşmuydu.

Canımmm evet çok şükür hamileyim. İkinciyi uzun protokol uyguladik cok şükür 5.gun 5aa transfer edildi. Carsamba kontrolüm var. Insallah hersey yolunda gider. Sen nasılsın ne var yok

Evet ikizler süpriz yapabiliyor..ilk gebeliğimde kalp atımı içim gittiğimizde ikinci kese ben burdayım demişti.. 2. Transferimde dr ikinci kese ilerleyen günlerde kendini toplayıp süpriz yapabilir dedi.. bende çok istiyordum ikiz ama sanırım benim için tekil daha hayırlı sanırım.. çiftle başlayıp tekle devam ediyorum..
Rabbim neylerse güzel eyler cnim bnim. Tek duam sağlıklı olsunlar

Back