- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
Gozun Aydın cnm ne mutlu sana sarısı bizlere inş.Kizlaaaarrr gunaydiiiiiinnnn. Bhcg 121 çıkmıştı gece 2.yi yaptirdik 282 çıktı. Çok şükür 10 gün sonra gebelik kesesi için çağırdı m onu da görürüz insallaaahh.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozun Aydın cnm ne mutlu sana sarısı bizlere inş.Kizlaaaarrr gunaydiiiiiinnnn. Bhcg 121 çıkmıştı gece 2.yi yaptirdik 282 çıktı. Çok şükür 10 gün sonra gebelik kesesi için çağırdı m onu da görürüz insallaaahh.
10 gün sonra gittim canım.Teşekkür ederim canim. Siz kese için kaç gün sonra gittiniz?
Bugün en güzel haberle açtım gözlerimi maşallah canımKizlaaaarrr gunaydiiiiiinnnn. Bhcg 121 çıkmıştı gece 2.yi yaptirdik 282 çıktı. Çok şükür 10 gün sonra gebelik kesesi için çağırdı m onu da görürüz insallaaahh.
Benimde uykularım kaçıyo doktorun kapısında yatasım var. Gunduz butun gun yattığım için gece uyku tutmuyor. Sonra deli deli senaryolar yazıyorum. Allah sonunu güzel etsin dayanmak zor. O atışı görmek inanılmaz rahatlatıyo. Gitde gör bebişini.Günaydın kızlar ben dayanamıycam 7 şubata kadar 25 ocak randevu aldım. Kalbinin pıt pıt seslerini net duymak istiyom. Ya çok evhamlıyım ben ya içim rahat etmiyo bi türlü.
Cnm en iyisini yaptın zaten, ilk randevudan sonra bir hafta arayla baklıp sonra iki hafta sonra bakılmalı zaten. Sonrada sanırım 3 haftada bir bakılıyor. Yani bizim buralarda bu şekilde oluyor.Günaydın kızlar ben dayanamıycam 7 şubata kadar 25 ocak randevu aldım. Kalbinin pıt pıt seslerini net duymak istiyom. Ya çok evhamlıyım ben ya içim rahat etmiyo bi türlü.
Gidip görcem sıpamı canım göreyim de rahat edeyim. Zormuş bu işler.Benimde uykularım kaçıyo doktorun kapısında yatasım var. Gunduz butun gun yattığım için gece uyku tutmuyor. Sonra deli deli senaryolar yazıyorum. Allah sonunu güzel etsin dayanmak zor. O atışı görmek inanılmaz rahatlatıyo. Gitde gör bebişini.
Dimi gideyim canım pıt pıt sesini duyayım rahatlayayım sürekli düşünüyorum bebeğim iyi midir diye.Cnm en iyisini yaptın zaten, ilk randevudan sonra bir hafta arayla baklıp sonra iki hafta sonra bakılmalı zaten. Sonrada sanırım 3 haftada bir bakılıyor. Yani bizim buralarda bu şekilde oluyor.
Öyle canım biyerim ağrıyıp ertesi gün kesilse bişeymi oldu acaba diye korkuyorum benim mide bulantısı azaldı göğüsümde ağrıda azaldı önce üzerine yatamıyordum bende cumaya giderim önceki doktor üç hafta dedi ama dayanamam görmem lazım minnoşumuDimi gideyim canım pıt pıt sesini duyayım rahatlayayım sürekli düşünüyorum bebeğim iyi midir diye.
Ben de sürekli göğsüme bakıyorum sert mi acıyo mu diye. Ama ağrımıyo göğsüm. mide bulantım çok nadir oluyo o da her gün değil bu da evhamlanmama sebep oluyo. Hunim nerde benim.Öyle canım biyerim ağrıyıp ertesi gün kesilse bişeymi oldu acaba diye korkuyorum benim mide bulantısı azaldı göğüsümde ağrıda azaldı önce üzerine yatamıyordum bende cumaya giderim önceki doktor üç hafta dedi ama dayanamam görmem lazım minnoşumu
Amin canimm insallah. Herkese dua ediyorum. Allah isteyen herkese nasip etisn.Gozun Aydın cnm ne mutlu sana sarısı bizlere inş.
Cnm sürekli aramamalıyız ağrı. Sabahları midem bulanıyo. Sonra geçiyor. Ağrılar ayakta kalırsam oluyor birde öğleden sonra gece . Göğsümde senin gibi bazen acıyor bazen tık yok. Demek ki doğrusu böyle olması.Ben de sürekli göğsüme bakıyorum sert mi acıyo mu diye. Ama ağrımıyo göğsüm. mide bulantım çok nadir oluyo o da her gün değil bu da evhamlanmama sebep oluyo. Hunim nerde benim.
Sanki göbeğim çıktı benim daha çok küçük ama bana çıktı gibi geliyor bende göbek vardı biraz sizde durum nasılBen de sürekli göğsüme bakıyorum sert mi acıyo mu diye. Ama ağrımıyo göğsüm. mide bulantım çok nadir oluyo o da her gün değil bu da evhamlanmama sebep oluyo. Hunim nerde benim.
Benimde göbeğim çıktı canım ama eskisi gibi tuvalete çıkamıyorum acaba ondan mı oldu dedim. İnşallah bebişler büyüdüğü içindir.Sanki göbeğim çıktı benim daha çok küçük ama bana çıktı gibi geliyor bende göbek vardı biraz sizde durum nasıl
Kizlaaaarrr gunaydiiiiiinnnn. Bhcg 121 çıkmıştı gece 2.yi yaptirdik 282 çıktı. Çok şükür 10 gün sonra gebelik kesesi için çağırdı m onu da görürüz insallaaahh.
Ben sola yatıp karnımın üstünde uyanıyordum olmaz bişi korkma hemen alışamıyor insan halada yatıyorum bazen rabbim tut desin yeterki ne yaparsan yap tutuyor canım fazla eğilip kalkma yeterKızlar dun transferimin ilk gunuydu uyurken karnımın üstüne yatmıyum sola dönuk yatayım derken duzgun uyuyamadm siz böyle seyler yaptnzmı
Ben iki haftadır yapmıyorum ama yerleri hala ağrıyor yağlı olduğu için zor dağılıyor arkadaşlar alkollü kolanyalı pamuk koyup biraz azaltmışlar ağrıyı deneyebilirsin canımKızlar bişey sorucam çarşamba transfer im oldu.kalçadan Protestan iğne oluyorum ama çok ağrıyor yani otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum.sizdede böyle mi?lütfen cvp verin.
Yerden hiçbrsey almıyormusum cnm egilmenin ayarını bilemedm insan alısamıyor hemen o kontrole giyinirkn fln esıfmanı cekmeye de egiliyrz bnlar salıncalımı yapmayalım mıBen sola yatıp karnımın üstünde uyanıyordum olmaz bişi korkma hemen alışamıyor insan halada yatıyorum bazen rabbim tut desin yeterki ne yaparsan yap tutuyor canım fazla eğilip kalkma yeter