• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Ben iki haftadır yapmıyorum ama yerleri hala ağrıyor yağlı olduğu için zor dağılıyor arkadaşlar alkollü kolanyalı pamuk koyup biraz azaltmışlar ağrıyı deneyebilirsin canım

Çok teşekkür ederim acı eşiğim yüksektir ama buçok zorladı beni.

Yerden hiçbrsey almıyormusum cnm egilmenin ayarını bilemedm insan alısamıyor hemen o kontrole giyinirkn fln esıfmanı cekmeye de egiliyrz bnlar salıncalımı yapmayalım mı
O kadar da değil canım ya eğilirken yavaş eğil çok ağır kaldırma. Put gibide durma yani. ;)

Yerden hiçbrsey almıyormusum cnm egilmenin ayarını bilemedm insan alısamıyor hemen o kontrole giyinirkn fln esıfmanı cekmeye de egiliyrz bnlar salıncalımı yapmayalım mı
o kadar değil canım aniden eğilme kontrollu şekilde yap yinede transferden 3gün sonra namaza başladım akşamına lekem geldi daha tutunma aşamasında olduğu için biraz sakıncalı doktorlar normal hayatınıza dönebilirsiz diyor ama yinede dikkat et canım

Kızlar bişey sorucam çarşamba transfer im oldu.kalçadan Protestan iğne oluyorum ama çok ağrıyor yani otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum.sizdede böyle mi?lütfen cvp verin.
Cnm yapılırken kasıyosan kendini ondan oluyo. Bide yapan kişiylede alakalı. Bende çok hafif yeri ağrıyo sadece. Bir kez tanımadığım biri yaptı iğneyi o zmn kasılmıştım o bayağa ağrıdı

Cnm yapılırken kasıyosan kendini ondan oluyo. Bide yapan kişiylede alakalı. Bende çok hafif yeri ağrıyo sadece. Bir kez tanımadığım biri yaptı iğneyi o zmn kasılmıştım o bayağa ağrıdı

Valla kasmıyorum,ama hemen kalkmam gerekiyo taksiyle gidiyorum bekletiyorum bide sağlık ocağında oluyorum.emeklerimizin karşılığını alırız inşallah.

Kızlar selam internetim.yoktu 2 gündür giremedim en son doktora gitmiştim şuan 4+6 ama hala rahimde ağrı duyuyorum otururken çok değil ama ayakta oluyor acaba hala tutunmaya mi çalışıyor diyorum korkuyorum sizde de oluyor mu bu ağrılar

Valla kasmıyorum,ama hemen kalkmam gerekiyo taksiyle gidiyorum bekletiyorum bide sağlık ocağında oluyorum.emeklerimizin karşılığını alırız inşallah.
Canım benim içte bezeler olmuştu ağla ağla gittim transfere masaj yaptır sürekli 1 saat 2 saat yaptıkça alışıyor dokunabiliyorsun 3 güne geçti bir şeyim kalmadı saf alkol ya da arnica jel ile masaj başka çözüm yok geçmiş olsun

O kadar da değil canım ya eğilirken yavaş eğil çok ağır kaldırma. Put gibide durma yani. :KK66:

o kadar değil canım aniden eğilme kontrollu şekilde yap yinede transferden 3gün sonra namaza başladım akşamına lekem geldi daha tutunma aşamasında olduğu için biraz sakıncalı doktorlar normal hayatınıza dönebilirsiz diyor ama yinede dikkat et canım
Sagolun kızlar iyice panık yaptım dondurulmus embrıyom kalmadı bu bebiş tutunmazsa sil bastan tedavi olacak. Dındrlmus kalır diye umuyrdm bu olmazsa 2 ay snra tekrar denerim diyordm smdi o garanti kalmadı. İnş bebişim tutunur bana

Sagolun kızlar iyice panık yaptım dondurulmus embrıyom kalmadı bu bebiş tutunmazsa sil bastan tedavi olacak. Dındrlmus kalır diye umuyrdm bu olmazsa 2 ay snra tekrar denerim diyordm smdi o garanti kalmadı. İnş bebişim tutunur bana
Tutunur tutunur inşallah stres yapma bol bol dua et canım.

Çok teşekkür ederim acı eşiğim yüksektir ama buçok zorladı beni.
Vurulmadan 5 -10dk önce iki elinin arasında yuvarlayarak hem ısıt hem akışkanlığını artırmış oluyorsun. Vuryluncada 2-3dk bastır enjexion yerine ve arkadaşların dediği gibi beze olan yerlere alkolle masajla dağıt

Kızlar maalesef korktuğumuz başımıza geldi, benim kesem için tam gergin , dolgun değil dedi hoca. Aslında içi de dolu dedi ama,Tekrar bhcg baktırdı yine katlamamış 1300 lerdeydi 1600ler olmuş , ilaçları bırak dedi hoca . Sağlıklı gebelikse devam eder yoksa zaten regl ile atılır , çok üzgünüm çok .en son şansımdı ve gerçekten alıştık aile iş akrabalar,of offff offf. Dua edin ne olur belki sağlıklıdır belki benimle kalmaya devam eder :dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua:

Kızlar maalesef korktuğumuz başımıza geldi, benim kesem için tam gergin , dolgun değil dedi hoca. Aslında içi de dolu dedi ama,Tekrar bhcg baktırdı yine katlamamış 1300 lerdeydi 1600ler olmuş , ilaçları bırak dedi hoca . Sağlıklı gebelikse devam eder yoksa zaten regl ile atılır , çok üzgünüm çok .en son şansımdı ve gerçekten alıştık aile iş akrabalar,of offff offf. Dua edin ne olur belki sağlıklıdır belki benimle kalmaya devam eder :dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua:
Ne zor sürecler bunlar gebelik olur sevinirsin snra saglıkla ilerleyeckmi korkusu yasarsın. İnş rabbim sana bagıslar melegını dualarım hepimize. Saglıklı bir evlatsa seni bırakmaz ztn inş guzel olur hersey

Insallah sagliklidir canim yaa.insan ne umutlarla devam ediyo yola.:dua::dua:

Annesinin kuzusu sımsıkı tutunur inşallah. Bence azimli bebek olucak..

Selam kızlar veee ben pazarı gününü getirdim sonunda, inş yarın duyarım pıt pıt :) Zaten pıt pıt anlıkta olsa canlandığını hissediyorum doktorada sorucam bakalım doğrumu anlıyorum ;)

İnşallah senle kalır meleğin canım Allah'ın izniyle sağlıklı olur ve devam eder.... Bende şimdi çıkıyorum iki saat sonra randevum inşallah sağlıklı gelişen bir kese görürüz. Gerçekten nasıl bir süreç bu hamileliğe sevinemiyorum herşey yarım. Pozitif çıkacak mı ikiye katlanacak mı kese var mı kalbi atıyor mu sağlıklı devam eder mi derken ömrümüzden ömür gidiyor. Rabbim meleklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.

Back