- 18 Kasım 2016
- 340
- 390
- 33
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynıyım canım bi gün öğğğ öğğğ ertesi gün bişi yokKızlar bişi sorcam benim bi gün mide bulantım oluyo bi gün olmuyo bi tuhafım .
Kız ne güldüm yaa ohhh canım bırak gitsin acayip rahatsız ediyorhep aynıyız galibaBir de ben de acayip gaz oluyor , nolcak böyle bilmem pıt pıt da pıt pıt
Ahhh kuzum ben o bel ağrısını ilk günden beri çekiyorum bazen şiddetli bazen hafif normal demekki çok olduğunda yarım parol içiyorum kesmiyor ama psikolojik olarak rahatlıyorum bazen ağlıyorum öyle şiddetli oluyor bazenBende dikkat ediyorum ama demekki herkeste farklı oluyo canım. Saglikli olsunda bebis raziyim artık
Yok canım olmaz yaa bende egildim sürekli. Sen kontrollü ol sadeceKızlar benim bugün 4. Günüm ama mecbur eğil kalk oluyor yani sorun olur mu?
Allah yardimcin olsun canım benim o kadar siddetli agrim olmadi allahtan ama farkli farkli ağrılar çıkıyor her günAhhh kuzum ben o bel ağrısını ilk günden beri çekiyorum bazen şiddetli bazen hafif normal demekki çok olduğunda yarım parol içiyorum kesmiyor ama psikolojik olarak rahatlıyorum bazen ağlıyorum öyle şiddetli oluyor bazen
ben 4. gün işe başladım ve o günden beride ful ayaktayım sayılır valla. rahat ıl tatlım. kendini yorma yorulunca biraz mola ver sonra devam edersin. ağır kaldırmayıp uzanmazsan da kaymaklı ekmek kadayıfı . her hareketinde bişey olurmu die düşünmek daha kötü rahat tut zihnini deKızlar benim bugün 4. Günüm ama mecbur eğil kalk oluyor yani sorun olur mu?
Cnm orta parmağınla itele sonuna kdrKızlar jelim bitmiş farketmedim. Nöbetçi eczanede de yokmuş. Evde iki tane progestan fitil vardı. Doktoru aradım onları kullan dedi bana. Becerememiş olabilir koymayı. Ne kadar derine girmesi gerekiyor? İşaret parmağımın yarısına kadar anca itebildim.
Parmağınla sonuna kadar it canımKızlar jelim bitmiş farketmedim. Nöbetçi eczanede de yokmuş. Evde iki tane progestan fitil vardı. Doktoru aradım onları kullan dedi bana. Becerememiş olabilir koymayı. Ne kadar derine girmesi gerekiyor? İşaret parmağımın yarısına kadar anca itebildim.
Maşallah size benimde jel baya geri geliyo iki gündür.selam kızlar nasılsınız. biz kocaman olduk teyzoşları arrık fasulye kıvamındayız iş güç taşınma telaşı derken biraz ihmal ettim buraları ama hep aklımdasınız. birde bi sorum var. crinone jel kullanıyorum ben. eskiden çok çok az mercimek boyutunda pıhtılar geri gelirken şimdi baya bakla boyunda pıhtılar geri geliyor. bu bi problem oluştururmu acaba? doktora da daha yeni gittim 2 hafta sonra gidicem 3 gündür falan böyle
ben bi kere unutmuştum yapmayı. akiam üstü yapamadım sonrada uyuyup kalmışım. birşey olmaz bigünden bence endişelenmeKızlar jelim bitmiş farketmedim. Nöbetçi eczanede de yokmuş. Evde iki tane progestan fitil vardı. Doktoru aradım onları kullan dedi bana. Becerememiş olabilir koymayı. Ne kadar derine girmesi gerekiyor? İşaret parmağımın yarısına kadar anca itebildim.
Günaydın cnm , hayırlı olsun bebişin, Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. Amin.Kizlaaaarrr gunaydiiiiiinnnn. Bhcg 121 çıkmıştı gece 2.yi yaptirdik 282 çıktı. Çok şükür 10 gün sonra gebelik kesesi için çağırdı m onu da görürüz insallaaahh.
Hayırlı olsun canım ne güzel katlanmış değerin; )Kizlaaaarrr gunaydiiiiiinnnn. Bhcg 121 çıkmıştı gece 2.yi yaptirdik 282 çıktı. Çok şükür 10 gün sonra gebelik kesesi için çağırdı m onu da görürüz insallaaahh.
Amiinnn cok sagol canimGünaydın cnm , hayırlı olsun bebişin, Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. Amin.
Teşekkür ederim canim. Siz kese için kaç gün sonra gittiniz?Hayırlı olsun canım ne güzel katlanmış değerin; )