2016 Aralik tup bebek

Günaydın kızlar ben dayanamıycam 7 şubata kadar 25 ocak randevu aldım. Kalbinin pıt pıt seslerini net duymak istiyom. Ya çok evhamlıyım ben ya içim rahat etmiyo bi türlü.
Benimde uykularım kaçıyo doktorun kapısında yatasım var. Gunduz butun gun yattığım için gece uyku tutmuyor. Sonra deli deli senaryolar yazıyorum. Allah sonunu güzel etsin dayanmak zor. O atışı görmek inanılmaz rahatlatıyo. Gitde gör bebişini.

Günaydın kızlar ben dayanamıycam 7 şubata kadar 25 ocak randevu aldım. Kalbinin pıt pıt seslerini net duymak istiyom. Ya çok evhamlıyım ben ya içim rahat etmiyo bi türlü.
Cnm en iyisini yaptın zaten, ilk randevudan sonra bir hafta arayla baklıp sonra iki hafta sonra bakılmalı zaten. Sonrada sanırım 3 haftada bir bakılıyor. Yani bizim buralarda bu şekilde oluyor.

Gidip görcem sıpamı canım göreyim de rahat edeyim. Zormuş bu işler.

Cnm en iyisini yaptın zaten, ilk randevudan sonra bir hafta arayla baklıp sonra iki hafta sonra bakılmalı zaten. Sonrada sanırım 3 haftada bir bakılıyor. Yani bizim buralarda bu şekilde oluyor.
Dimi gideyim canım pıt pıt sesini duyayım rahatlayayım sürekli düşünüyorum bebeğim iyi midir diye.

Dimi gideyim canım pıt pıt sesini duyayım rahatlayayım sürekli düşünüyorum bebeğim iyi midir diye.
Öyle canım biyerim ağrıyıp ertesi gün kesilse bişeymi oldu acaba diye korkuyorum benim mide bulantısı azaldı göğüsümde ağrıda azaldı önce üzerine yatamıyordum bende cumaya giderim önceki doktor üç hafta dedi ama dayanamam görmem lazım minnoşumu

Ben de sürekli göğsüme bakıyorum sert mi acıyo mu diye. Ama ağrımıyo göğsüm. mide bulantım çok nadir oluyo o da her gün değil bu da evhamlanmama sebep oluyo. Hunim nerde benim.

Ben de sürekli göğsüme bakıyorum sert mi acıyo mu diye. Ama ağrımıyo göğsüm. mide bulantım çok nadir oluyo o da her gün değil bu da evhamlanmama sebep oluyo. Hunim nerde benim.
Cnm sürekli aramamalıyız ağrı. Sabahları midem bulanıyo. Sonra geçiyor. Ağrılar ayakta kalırsam oluyor birde öğleden sonra gece . Göğsümde senin gibi bazen acıyor bazen tık yok. Demek ki doğrusu böyle olması.

Sanki göbeğim çıktı benim daha çok küçük ama bana çıktı gibi geliyor bende göbek vardı biraz sizde durum nasıl

Sanki göbeğim çıktı benim daha çok küçük ama bana çıktı gibi geliyor bende göbek vardı biraz sizde durum nasıl
Benimde göbeğim çıktı canım ama eskisi gibi tuvalete çıkamıyorum acaba ondan mı oldu dedim. İnşallah bebişler büyüdüğü içindir.

Kızlar dun transferimin ilk gunuydu uyurken karnımın üstüne yatmıyum sola dönuk yatayım derken duzgun uyuyamadm siz böyle seyler yaptnzmı

Kızlar dun transferimin ilk gunuydu uyurken karnımın üstüne yatmıyum sola dönuk yatayım derken duzgun uyuyamadm siz böyle seyler yaptnzmı
Ben sola yatıp karnımın üstünde uyanıyordum olmaz bişi korkma hemen alışamıyor insan halada yatıyorum bazen rabbim tut desin yeterki ne yaparsan yap tutuyor canım fazla eğilip kalkma yeter

Kızlar bişey sorucam çarşamba transfer im oldu.kalçadan Protestan iğne oluyorum ama çok ağrıyor yani otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum.sizdede böyle mi?lütfen cvp verin.

Kızlar bişey sorucam çarşamba transfer im oldu.kalçadan Protestan iğne oluyorum ama çok ağrıyor yani otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum.sizdede böyle mi?lütfen cvp verin.
Ben iki haftadır yapmıyorum ama yerleri hala ağrıyor yağlı olduğu için zor dağılıyor arkadaşlar alkollü kolanyalı pamuk koyup biraz azaltmışlar ağrıyı deneyebilirsin canım

Ben sola yatıp karnımın üstünde uyanıyordum olmaz bişi korkma hemen alışamıyor insan halada yatıyorum bazen rabbim tut desin yeterki ne yaparsan yap tutuyor canım fazla eğilip kalkma yeter
Yerden hiçbrsey almıyormusum cnm egilmenin ayarını bilemedm insan alısamıyor hemen o kontrole giyinirkn fln esıfmanı cekmeye de egiliyrz bnlar salıncalımı yapmayalım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…