• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Kızlar çarşamba transferinm oldu ama hiç kasık ağrım falan yok. Progestan iğne oluyorum günde 1tane yürüyemiyorum tek ağrı o yani.Kötü bişey mi?

Mrhba kizlar size bisey sorucam anne adaylari bugum transferin 12.günü 24 ocak test günüm ewde idrar testi yaptm pozitif cikio ama bende adet olucakmisim gbi ağrılarım var ne dusunecegimi sasirdim acaba progeston igne vuruluorum hergün ondanmi pozitif cikio olabilirmi öyle bi duyumda aldim cunku. Siz bilgi verirseniz cok memnun kalirim
Bende de aynilari oldu hala da oluyo canim. Cok sancim var ve dün kanda da pozitif çıktı. Insallah hamilesin.:dua:

Ben kabızlık çok çekiyorum yani Öyle ki hamileliği bile unutabiliyor ilaçlar bi bitse 12 haftaya kadar jel ve diğerleri kullanılacak vitamin filn. Zaten idrara da çok çıkıyorum yani analarımız bizi kolay dünyaya getirmemiş yaşayarak daha en başında olduğumuz halde anlıyoruz
Canım kabızlık bende çok çekiyorum. Bazen 2 gün gelmediği oluyor. Ama annem bir kaç gündür salataya kırmızı pancar katıyor. Bayağa rahatladım. Bi dene istersen.

Canım kabızlık bende çok çekiyorum. Bazen 2 gün gelmediği oluyor. Ama annem bir kaç gündür salataya kırmızı pancar katıyor. Bayağa rahatladım. Bi dene istersen.
Sabah aç geceden ıslanmış Kuru kayısı üzerine enaz 2 bardak bolca su için, işe yarıyor

Slm kızlar bugun hafif migde bulantım var
Yarın tüp bebek doktoruna gitcem acaba bebek görünmezmi derdi aldı beni benden umarım herşey yolunda gider :(

Slm kızlar bugun hafif migde bulantım var
Yarın tüp bebek doktoruna gitcem acaba bebek görünmezmi derdi aldı beni benden umarım herşey yolunda gider :KK43:
Cnm bendede miğde bulantısı başladı bugün. Ben bebeği gördüm kalbinide gördüm. Sende kesin hem görür hem duyarsın.

Cnm bendede miğde bulantısı başladı bugün. Ben bebeği gördüm kalbinide gördüm. Sende kesin hem görür hem duyarsın.
İnş cnm görürüm çok korkuyorum :(
Kalbi duysam içim rahat eder acabalar beni benden alıyor :(
Bugun migdem bulanınca biraz içim rahat etti sanki:)

İnş cnm görürüm çok korkuyorum :KK43:
Kalbi duysam içim rahat eder acabalar beni benden alıyor :KK43:
Bugun migdem bulanınca biraz içim rahat etti sanki:)
Görürsün kesin merak etme. 5+5 de göründü benim miniğimin kalbi. Ama bende sürekli heyecan var. Kalbim pırpır. Allahım korusun bebeklerimizi. :KK200::anne:

minikgelin minikgelin cnm yarın kaçta gidecen doktora? Tüp bebek doktoruna gidiyosun dimi?

Papat06 Papat06 cnm nasılsın? Yarın senin doktor kontrolün vardı dimi?

Kızlar benimde mide bulantılarım başladı bugün. Kokulara karşı hassaslaştım. Dişlerimi fırçalayamıyorum. :KK43:

minikgelin minikgelin cnm yarın kaçta gidecen doktora? Tüp bebek doktoruna gidiyosun dimi?

Kızlar benimde mide bulantılarım başladı bugün. Kokulara karşı hassaslaştım. Dişlerimi fırçalayamıyorum. :KK43:
Cnm yarın 10-11 gibi tüp bebek doktorunda olurum herhalde
Sanırım hepimizin aynı günler başladı bulantı :) ne garip bi iştir bu böyle allahın mucizesi:)

Evet ben de sabah erken gideceğim ama doktorum yolksac yani kesenin köklerini görmeliyiz cumartesi demişti yani daha bebiş falan çok minnak görünür mü❓Öyle bulantım falan da yok bilmiyorum ki arada agrı adet olcak gibi ağrı, şiş alt karın ve göbek, sertleşmiş kasıklar bacaklarımı pek bükemiyorum ve uzun süre dik oturtamıyorum, bi de bolca gaz
Neyse iyi olsun da geç olsun

Son düzenleme:
Back
X