• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

GÜNAYDIN KIZLAR HAYIRLI CUMALAr :) Bu arada benim de tansiyon düşüklüğüm var 10/5 tansiyonum.. Birde ilk defa akşam batma çıkma gibi birşey hissettim 3 Aralıktı transferim gabliba benimki büyüdü teyzeleri. Olduğunu hissettim akşam :dua:

GÜNAYDIN KIZLAR HAYIRLI CUMALAr :) Bu arada benim de tansiyon düşüklüğüm var 10/5 tansiyonum.. Birde ilk defa akşam batma çıkma gibi birşey hissettim 3 Aralıktı transferim gabliba benimki büyüdü teyzeleri. Olduğunu hissettim akşam :dua:
Maşallah ona büyüsün Minnak :nazar::anne:

A aykumsal @minikgelin sağolun canlarım yiyorum ama demekki yetmiyor zaten vitamin eksikliği ve kansızlık vardı hep hiçte bakılmadı herhalde bunlara hamile olduktan sonra
Aden51 git aile hekimine falan olabilir bi Demir, kalsiyum, d vit falan genel kontrol yapılır rica edersen. Gerçekten zaman zaman benim kemiklerim de çok ağrıyor eklemlerim sökülecek gibi. Değerlerim normaldi ama yakında kontrol olmadım tabii

Aden51 git aile hekimine falan olabilir bi Demir, kalsiyum, d vit falan genel kontrol yapılır rica edersen. Gerçekten zaman zaman benim kemiklerim de çok ağrıyor eklemlerim sökülecek gibi. Değerlerim normaldi ama yakında kontrol olmadım tabii
Sağol canım baktırıyım öncedende hep düşüktü b12 demir hemde çok düşüktü

Kizlar bgn transferim var saat 5 te. Banada dua edin:) size birsy soracagm transferde karindan ultrasonda yapiliyormu karnimda bant yapisik ona gore söküp gideyim.
Allah yardımcın olsun canım. Evet tam karın göbek değil alt karın usg ile konuyor gerekirse onlar söker dert etme sen

Canım benim dün akşam testi yaptim ama çok düşük çıktı doktorum kimyasal dedi ilaçları kestim.nasip değilmiş çok üzülmedim nedense hep hayırlısını istemiştim bu hayirlisiymis demek ki.Allahım hamile arkadaşlarımı sağlıkla sihatle kavustursun yavrularını inşallah bizlere de hayırlı sağlıklı çok bekletmeden nasip etsin.dualarim sizlerle:dua:
Hayırlısı olsun canım benim allah oğluna uzun ömürler versin bağışlasın acısını göstermesin inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı kardeş nasip etsin

Kizlar bgn transferim var saat 5 te. Banada dua edin:) size birsy soracagm transferde karindan ultrasonda yapiliyormu karnimda bant yapisik ona gore söküp gideyim.
canım hayırlı olsun benim doktorum da güvenç bey beşinci güne kaç tanesi gitti canım

canım hayırlı olsun benim doktorum da güvenç bey beşinci güne kaç tanesi gitti canım
Dun aradiklarinda 5 embriyinun 5 i de dorduncu gunlerindeydi hepsi buyuyor dendi. Bgn telde bilgi vermedilet yuzyuze gorusecegz aksam yazarm cnm kac tanesi saglam kalmis diye. Dularini eksik etme;)

Sagol cnm ozmn gerekirse onlar soksun
Canım bantlarını 48 saatten önce çıkarma bantları yapıştırdığımız yerden daha aşşağıdan yani kasıktan bakıyorlar küçük bir ultrason aletiyle sıkışık olup olmadığına ben evden çıkmadan çiş yapmıştım oraya gidince 8 bardak içtim yine de sıkışmadım transferden 1 saat sonra bile sıkışmamıştım :) hayırlı olsun şimdiden :KK200:

Dun aradiklarinda 5 embriyinun 5 i de dorduncu gunlerindeydi hepsi buyuyor dendi. Bgn telde bilgi vermedilet yuzyuze gorusecegz aksam yazarm cnm kac tanesi saglam kalmis diye. Dularini eksik etme:KK66:
Canim hayirli olsun simdiden transferin, al gel kuzucugunu saglikla insallah:dua::KK200:

Kızlar bişi sorcam benim bi gün mide bulantım oluyo bi gün olmuyo bi tuhafım .

Back