Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cnm ya, kutsal bir meslek.vardır mutlaka bir çıkar yol.Doktorumben, bakıcaz artık nasıl olur bilmem
Bende bugun gittim canim hem genetik bolumune hem kadin doguma genetik doktoru yapti tahlillerimi ama kadin dogumcu yapmadii disardan gelen hastalara ben test yaptirmam sende dusuk yok bise yok vs.dedi basindan saldii kalan testleride baska hastanede yaptricam. Allah iyi insanlari iyi doktorlari cikarsin karsimizaCanim benim hic gebeligim yok ama yaptilar tup bebek oncesinde genetik bolumden randevu aldik gorustuk uygun gorduler ama dedigim gibi iki ayda cikti sonuc para falan odemedik acibademe iatanbula gonderdiler tahlilleri
Bende bugun gittim canim hem genetik bolumune hem kadin doguma genetik doktoru yapti tahlillerimi ama kadin dogumcu yapmadii disardan gelen hastalara ben test yaptirmam sende dusuk yok bise yok vs.dedi basindan saldii kalan testleride baska hastanede yaptricam. Allah iyi insanlari iyi doktorlari cikarsin karsimizaCanim benim hic gebeligim yok ama yaptilar tup bebek oncesinde genetik bolumden randevu aldik gorustuk uygun gorduler ama dedigim gibi iki ayda cikti sonuc para falan odemedik acibademe iatanbula gonderdiler tahlilleri
Ooyy kiyamam sana canim yaa...Karnıma dokunsam bebeğimin kalp atışını duyarmıyım ben bebeğimi çok merak ediyom teyzeleri
Evet dogru soyluyorsun... minikgelin arkadasim rahat ol ne olur inan hersey cok guzel olacak.. Hamileligin tadini cikar arkadasim ... Dualarimdasiniz sizenden dua bekliyorum canlar...Benim yürümem bile değişti. Psikolojik sanırım. Cnm rahat ol illa ağrınmı olması gerekiyor. Sen tecrübelisin üstelik bu konuda.
Benim tansiyonum düşük. Bayılma falan olsa Allah korusun benim yüzünden bebeğime bişey olursa diye ağladım geçen gün. Ben karnımdayken minicikken böyle olduysam onu kucağıma aldığımı kokladığımı hayal bile edemiyorum. Allah herkese nasip etsin inşallah Amin.Ooyy kiyamam sana canim yaa...
Az kaldi tatlim hele ilk pit pit sana tekmeleleri cok guzel oluyor... Sonra belirgin belirgin karninin icinde yuvarlanip duruyor ben burdayim diyor :) en sonra dunyaya geliyor ingaa ingaa diye kucagina aldigin an senin sesini duydugu an susmasi iste o an eriyor bitiyorsun rabbim herkese taddirsin anneligi tarifsiz bir duygu...
Slm kızlar günlerdir giremiyorum bi iki baktım bende sizehraa bunu diyecektim benim karnım çıktı miller çıkmaz diyip duruyor ama kaynanam annem ve eşim resmen çıktığını görüyolar bende bakıyorum var inanİn geçen utandım babamlar da huylandım ya gittim üstüme rahat bişey daha giydim. Ama inanın rahat 3 4 aylık var gibi ben pazartesi 8. Haftama giriyorum 2 aylık olucak nasipse öteki hafta sonu.Benimde göbeğim büyüdü erken değil mi daha büyümesi için bebekler daha miniciktir .
Canım benim dün akşam testi yaptim ama çok düşük çıktı doktorum kimyasal dedi ilaçları kestim.nasip değilmiş çok üzülmedim nedense hep hayırlısını istemiştim bu hayirlisiymis demek ki.Allahım hamile arkadaşlarımı sağlıkla sihatle kavustursun yavrularını inşallah bizlere de hayırlı sağlıklı çok bekletmeden nasip etsin.dualarim sizlerlekuzuuuuuuuu canım bugün test günün değilmiydi kaç gündür aklımsin inşallah pozitif haber verirsin
Cnm çok düşük derken kaç çıktı belki yükselir ya belli olmazkiCanım benim dün akşam testi yaptim ama çok düşük çıktı doktorum kimyasal dedi ilaçları kestim.nasip değilmiş çok üzülmedim nedense hep hayırlısını istemiştim bu hayirlisiymis demek ki.Allahım hamile arkadaşlarımı sağlıkla sihatle kavustursun yavrularını inşallah bizlere de hayırlı sağlıklı çok bekletmeden nasip etsin.dualarim sizlerle
Hep dualarımdasınız rabbim hepimizin yardımcısı olsun hemen geliş geçsin zaman istiyorum 9 ay stresle geçmesi zor vallaEvet dogru soyluyorsun... minikgelin arkadasim rahat ol ne olur inan hersey cok guzel olacak.. Hamileligin tadini cikar arkadasim ... Dualarimdasiniz sizenden dua bekliyorum canlar...
Cnm belki üşütmüşsündür ilk aylar böyle agrılar normal aslında uzanmak iyi gelir aslında dinlen bolcaKızlar hayırlı cumalar dün bel ağrısından kıvrandım gecede bel kemiklerim bacaklarım sızladı sanki kemiklerimin canı çekiliyor gibi gittiğim doktor bişi yapamam diyor acaba vitamin eksikliği falanmı var ki doktorun benle birlikte bi hastası daha vardı kalitesini anlayın yani sizinde ağrıyormu kemikleriniz ya kurban oluyum bi akıl verin çok kötüyüm
Canım kalsiyum eksikliği olabilir benim kemiklerin ağrımıyor. Bol bol yoğurt süt peynir tüket .Kızlar hayırlı cumalar dün bel ağrısından kıvrandım gecede bel kemiklerim bacaklarım sızladı sanki kemiklerimin canı çekiliyor gibi gittiğim doktor bişi yapamam diyor acaba vitamin eksikliği falanmı var ki doktorun benle birlikte bi hastası daha vardı kalitesini anlayın yani sizinde ağrıyormu kemikleriniz ya kurban oluyum bi akıl verin çok kötüyüm