• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

aynısı bende de çıktı canım, ama kan pıhtılaşmasıyla ilgili bişey demediler genetik biriminden de kadın doğum biriminden de... yine de tedbir olsun diye hibor iğne vuruyordum işte... dün doktor bütün ilaçları bırak dedi...ümidi kesti anlayacağın
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli evladın olur .

Canım benim endometrıum 7mme yakındı transfer günü cok kötü degil ama cok iyide değil demisti... Birde bana tedavi önce yumurtalrımı genetığe gönderelim dedi biz esimle istemedik gerek duymadık.. Bize tekrar genetiğe gönderelim diye önerdi bizde yine ayni düşünçedeuiz dedik ve konuyu kapattık.. Biz aslında Brüksel tüpbebek merkezinde tedavi olacaktık ama fiyat biraz fazla gelince son anda merkezi degıstırdık Fulya Bahçeciye gittik ama cok pismanım...
Mart/nisanda yaparsam Brüksel Tüpbebek merkezıne gideceğiz... Sen nerde yaptırmıstın??
ben Anadolu sağlık merkezi john hopkins diye hastane var orda yaptırdım.

Kızlar Allahıma binlerce şükür 121 çıktı değerim. Doktor sevinebilirsin dedi :) cumartesi tekrarlayacakmisim. Insallah aksilik çıkmaz değer artar.:dua:
Maşallah gözün aydın canım değerin çok güzel. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar Allahıma binlerce şükür 121 çıktı değerim. Doktor sevinebilirsin dedi :) cumartesi tekrarlayacakmisim. Insallah aksilik çıkmaz değer artar.:dua:
Ayyy maşallah sana en güzel Doğum günü süprizi geldi işte :KK200::anneadayı:inşallah sağlıkla kucağına alırsın:anne: mutluluk sağlık ve huzurla nice senelere :KK19:

canım merkezın labarotuvar koşullarına göre değişebiliyor o bozulma olayı. burda oyle bır sıkıntı yok herhlde dondururuz dedıler. okdr emek bosa gıtmesın tabı sil baştan tedaviye ne gerek var kenarda embrıyo varken. ılkı tutunsun da ıns dondurulmusları 2. cocuk için kullnarm kendılıgmden gebe kalamzsam :)
Canım yarın kaçta gideceksin haber verirsin :)

Hallerimi, umutlarımı... Sabah bir hastanenin dogumhanesinde bıraktım geldim ben. Yanımdan yeni doğan bebekler geçerken, dr onların ailelerine hayırlı olsun, bebekte anne de çok iyi derken onları aglayarak izledim... Yeni dogum yapan anne odasına giderken içinde dünyanın en büyük mutluluğuyla ve birazdan mis kokulu yavrusunu kucagına alacagının sevinciyle ben kürtaj için dogumhaneye girdim hayallerime, umutlarıma veda etmek için... Yeni doğmuş bebeklerin sesi yankılanırken o katta ben ciğerim parçalanarak duydum o sesleri... Şimdi kalbim sızlıyor, ciğerim yanıyor resmen... Ultrasonda gördüm hala ordaydı en son ama kalbi atmıyordu, büyümemişti de, kanamam da başlamıştı. Son kontroller yapıldı ve biz olmaktan çıktık ben o odadan ben olarak çıktım.. Artık bebegim yoktu, artık kalbimde yoktu, duygularım yoktu.. Sadece agladım narkozu alırkende agladım, ayılırkende agladım hala da aglıyorum bu çok zor oldu.. Meğer canından can gitmesi diye bir şey varmış.. Bu 4.gebeliğimdi ama ben hiç bu kadar yaklaşmamıştım anneliğe, o minik bebegi hiç görmemiştim karnımda. Bizim hikayemiz buraya kadardı kızlar. Rabbim sizin hikayelerinize mutlu sonlar nasip etsin. Hakkınızı helal edin...
Cigerim parcalandi ama yapacak hicbirsey yok Allah a itimat ve tevekkulden baska yapabilecegimiz hicbirsey yok rabbim daha buyuk acilar vermesin yasayanlara ömür versin guzel gunler gelecek sabir et dua et karanlik zamandasin ama her karanligin bir aydinligi var ayni gece gunduz gibi dualarim seninle canim rabbim tez zamanda kavustursun evlatlarimiza hayirlisiyla burada daha guzel sohbetler etmeyi nasip etsin mutlu haberler vermeyi birbirimize sevdiklerimize o duyguyu tez zamanda yasatsin inşallah :KK200:

@ruya hayal canım dirayetli ol hayırlısı buymuş demekten başka bişey gelmiyor ki elimizden çok üzüldüm umarım en yakın zamanda daha sağlıklı hep seninle olacak bebeğin gelir kavuşursunuz birbirinize

Kızlar bugün testimi tekrarladım ilki 204 çıkmıştı ikinci 389 çıktı döktür güzel dedi kese görmek için 2 hafta sonra gel dedi bana çok uzun geldi çok değilmi dedim olsun daha iyi net görürüz herşeyi dedi sizde nasip olmustu? Beni neden bu kadar bekletiyor ki acaba yani en fazla 1 hafta sonra gel demesi gerekmizmi

Kızlar bugün testimi tekrarladım ilki 204 çıkmıştı ikinci 389 çıktı döktür güzel dedi kese görmek için 2 hafta sonra gel dedi bana çok uzun geldi çok değilmi dedim olsun daha iyi net görürüz herşeyi dedi sizde nasip olmustu? Beni neden bu kadar bekletiyor ki acaba yani en fazla 1 hafta sonra gel demesi gerekmizmi

Bir hafta erken canım bizde ongünü geçmişti görmek için. Erken gitsen görünmese oda stres vaktinde git ve gör canım.Sabır et zor olsada

Ben kan tahlilini bir kere yaptırmıştım canım :) 25 Aralıkta keseyi gördükten sonrada bir kere gittim doktora onda kalp atımı vardı duymadık bu pazar kalp atışını duyarız inş. Kendi doktoruma nerdeyse bir ay sonra gidicem zor olsada sabır..

Benim ikinci 660 larda cikmasina ragmen 3 hafta sonra gel dedi. Ben iki hafta sonra gittim sadece kese gorundu. 3 hafta sonra kalp de duyuldu elhamdulillah. Ikide bir ultrosona girmememiz icin bence boylesi daha iyi. Yillardir bekliyruz zaten bir iki hafta daha sabredelim biseyolmaz ins:)

Ne güzel haber ben zaten seni pozitif hissetmiştim silik idrar testinden :) Başlarda çok mutlu oluyorsun sonra sürekli keseyi merak ediyorsun keseyi görünce kalp atışını öyle öyle geçiyor haftalar . Her anı ayrı güzel

Back