Sağol canım ne biliim.acaba garanticimi ondan mı 2 hafta salladı beni dedim.ama.ne biliim. Ya. İnsan sabırsızlanıyorBen kan tahlilini bir kere yaptırmıştım canım :) 25 Aralıkta keseyi gördükten sonrada bir kere gittim doktora onda kalp atımı vardı duymadık bu pazar kalp atışını duyarız inş. Kendi doktoruma nerdeyse bir ay sonra gidicem zor olsada sabır..
Sağol canım cevap için rahatladım gerçektenBenim ikinci 660 larda cikmasina ragmen 3 hafta sonra gel dedi. Ben iki hafta sonra gittim sadece kese gorundu. 3 hafta sonra kalp de duyuldu elhamdulillah. Ikide bir ultrosona girmememiz icin bence boylesi daha iyi. Yillardir bekliyruz zaten bir iki hafta daha sabredelim biseyolmaz ins:)
Sağol canım cevap için rahatladım gerçektendemrelimadam da şimdi öyle yazmış soru işareti gitti en azından napalm. 2 hafta sabır diyelim yeterli güzel haberleri alalım sagolun kızlar
Masaallah canım insaallah güzel güzel artar degerlerin :)Kızlar Allahıma binlerce şükür 121 çıktı değerim. Doktor sevinebilirsin dedi :) cumartesi tekrarlayacakmisim. Insallah aksilik çıkmaz değer artar.
Amin canimm cok sagol :)Masaallah canım insaallah güzel güzel artar degerlerin :)
Amin canimm insallah . çok teşekkür ederimCanim cok sevindim, saglikla kucagina aldigin gunleride gor insallah
Çok sevindim ama acaip bi duygu var içimde. Ikinci test ve kese falan tam bi heyecan yaşayamadim gibi. Herkes benden cok heyecanlandi. Tam rahatlanmiyomuş herşeyi görmeden.Ne güzel haber ben zaten seni pozitif hissetmiştim silik idrar testinden :) Başlarda çok mutlu oluyorsun sonra sürekli keseyi merak ediyorsun keseyi görünce kalp atışını öyle öyle geçiyor haftalar . Her anı ayrı güzel
Canim benim hic gebeligim yok ama yaptilar tup bebek oncesinde genetik bolumden randevu aldik gorustuk uygun gorduler ama dedigim gibi iki ayda cikti sonuc para falan odemedik acibademe iatanbula gonderdiler tahlilleriPeriferik karyotip analiz
Protrombin
Faktor V MTHFR
ANTI TPO
ANTI TG bunlar canim. Bizde devlette yaptiricaz cok pahali tutar bunlar dedi. Ama burdan okuduguma gore sanirim devlet hastanesi bu testleri yapmiyomuss. Dusuk varmi vs soruyomus tekrarlayan dusuk yoksa yapmiyomus.randevu aldim insallah yaparlar.
hilal1907 genetik testler dedi canim 2 ay daha beklicez desenee
Hadi gözün Aydın, maşallah , şimdi merak heyecan sinsilesi devam edecek kese var mı , kalbi atıyor mu ...... hayırlı sağlıklı olsun da böyle böyle geçsin inşallahÇok sevindim ama acaip bi duygu var içimde. Ikinci test ve kese falan tam bi heyecan yaşayamadim gibi. Herkes benden cok heyecanlandi. Tam rahatlanmiyomuş herşeyi görmeden.
Ben evde istirahat teyim hala canım, biraz belim ağrıyo arada, bi de göbeğim büyüyo . Sizin nasılİyi akşamlar kızlar, nasılsınız bugün? Bugün benimin çok yorucu bir gündü. Eve geldim yattım , kasılmaktan ölüyom artık. Vucudum çok gergin. Sizede okuyormu böyle? @angelwork cnm hayırlısı olsun, Allahım tamamına erdirsin inşallah.
Bende daha yeni uzandım hiç agrım yok kafayı onada takıyorumİyi akşamlar kızlar, nasılsınız bugün? Bugün benimin çok yorucu bir gündü. Eve geldim yattım , kasılmaktan ölüyom artık. Vucudum çok gergin. Sizede okuyormu böyle? @angelwork cnm hayırlısı olsun, Allahım tamamına erdirsin inşallah.
Benimde göbeğim büyüdü erken değil mi daha büyümesi için bebekler daha miniciktir .Ben evde istirahat teyim hala canım, biraz belim ağrıyo arada, bi de göbeğim büyüyo . Sizin nasıl
Cnm benim ben çalışıyorum 4 e kadar gayet iyiyim . 4 den sonr inanılmaz ağrılarım var belimde kasığımda. Bugün 7 ye kadar kalmak zorunda kaldım.gerginleştim çok belüm karnım alt bölgem kasılıyormu geriliyormu anlamıyorum. Korkuyorum da bebeğe zarar veririmi diye. Ben zaten göbekliyim normalde de. Bu yüzden erken göneklendim, bende de var biraz çıkıntı.Ben evde istirahat teyim hala canım, biraz belim ağrıyo arada, bi de göbeğim büyüyo . Sizin nasıl
Benim yürümem bile değişti. Psikolojik sanırım. Cnm rahat ol illa ağrınmı olması gerekiyor. Sen tecrübelisin üstelik bu konuda.Bende daha yeni uzandım hiç agrım yok kafayı onada takıyorum
Sadece sürekli yorgun hisediyorum kendimi ve acayip şişim göbeğim 5 aylık hamile gibi
Ben 24sa nöbetli çalışıyorum normal de, bakalım nolcak, daha başlamadımCnm benim ben çalışıyorum 4 e kadar gayet iyiyim . 4 den sonr inanılmaz ağrılarım var belimde kasığımda. Bugün 7 ye kadar kalmak zorunda kaldım.gerginleştim çok belüm karnım alt bölgem kasılıyormu geriliyormu anlamıyorum. Korkuyorum da bebeğe zarar veririmi diye. Ben zaten göbekliyim normalde de. Bu yüzden erken göneklendim, bende de var biraz çıkıntı.
Ay inanmıyorum nsıl olcak peki? Hamilelere göre yasanız yokmu peki? Hamileler normal mesai çalışamıyormu? Ne iş yapıyosun cnm sen?Ben 24sa nöbetli çalışıyorum normal de, bakalım nolcak, daha başlamadım
Doktorumben, bakıcaz artık nasıl olur bilmemAy inanmıyorum nsıl olcak peki? Hamilelere göre yasanız yokmu peki? Hamileler normal mesai çalışamıyormu? Ne iş yapıyosun cnm sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?