• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Bence pazartesiyi beklememelisin canim. Bir an once gorun bana kalirsa biraz geriden gelebilir belki bu doktor yanlis anlamis yanlis yorumlamistir ne bileyim emin olmak lazim. Dondurulmusun var mi sorun neydi sizde sende pco vardi zannedersem. Allahin izni ile yine olur eger olumsuzsa bu kendini helak etme kuzum
pazartesiye kadar belki bi umut büyür diye beklemek istiyorum canım. evet Pco var bende, üzülmemek elde değil ama elden bişey gelmiyor işte...
Canım sen pıhtılaşma testi falan yaptırdın mı ?
ben tüm genetik testleri yaptırdım canım pıhtılaşmada sıkıntı çıkmamıştı ama heterozigot çıkmıştı, folik asiti parçalayan bi enzim yani vücutta olan minerali yok ediyor..

jeliboni jeliboni cnm iki doktora gitmek en iyisi rabbim inş pazartesi güzel haber almanı nasip eder nediyim bilmiyorum ama şunu bil çok üzülüyorum bu haberlere :KK43::KK43::
inşallah canım duanızı esirgemeyin nolur yoluna girsin her şey :(
kesenin güzel oldığunu söyledi kalp atışı olduğunu ama cihazın bunu dışarı çıkarmadığını söyledi. Bursada ki doktorum 5 haftalık demişti devlet hastanesindeki doktora gittiğimde 7 haftalık demesini beklerken 6 haftalık dedi o yüzden kafam karışık cihazdan mı kaynaklı kese mi gelişmedi anlamadım
hiç canını sıkma, farklı yerde farklı ölçülüyor cihaz kalitesinden değişiyor.. kalp atışını gördülerse içini ferah tut her şey yolunda, boşuna stres yapıp bebeğine zarar verme canım

yok canım kalanları donduracaklar atma yok :)
Hadi ozaman süpermiş benim doktorum dondurulup çözülünce bidaha dondurulmaz demişti bisürü embriyom imha edildi öyle valla yoksa ben ilk tüp bebekten bisürü dondurulmuşum kalırdı herhalde onlarla 10 kez deneme yapardım... dondursunlar yazık okdr eziyet görüyoruz hem maddi hem manevi

Hadi ozaman süpermiş benim doktorum dondurulup çözülünce bidaha dondurulmaz demişti bisürü embriyom imha edildi öyle valla yoksa ben ilk tüp bebekten bisürü dondurulmuşum kalırdı herhalde onlarla 10 kez deneme yapardım... dondursunlar yazık okdr eziyet görüyoruz hem maddi hem manevi
canım merkezın labarotuvar koşullarına göre değişebiliyor o bozulma olayı. burda oyle bır sıkıntı yok herhlde dondururuz dedıler. okdr emek bosa gıtmesın tabı sil baştan tedaviye ne gerek var kenarda embrıyo varken. ılkı tutunsun da ıns dondurulmusları 2. cocuk için kullnarm kendılıgmden gebe kalamzsam :)

pazartesiye kadar belki bi umut büyür diye beklemek istiyorum canım. evet Pco var bende, üzülmemek elde değil ama elden bişey gelmiyor işte...

ben tüm genetik testleri yaptırdım canım pıhtılaşmada sıkıntı çıkmamıştı ama heterozigot çıkmıştı, folik asiti parçalayan bi enzim yani vücutta olan minerali yok ediyor..

inşallah canım duanızı esirgemeyin nolur yoluna girsin her şey :KK43:ğ

hiç canını sıkma, farklı yerde farklı ölçülüyor cihaz kalitesinden değişiyor.. kalp atışını gördülerse içini ferah tut her şey yolunda, boşuna stres yapıp bebeğine zarar verme canım
Canım benimde faktör V heterozigot çıktı ama kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum.9 ay boyunca kullanacaksın dedi doktor.

Ayy valla heyecanlandim insallah saçma sapan bi sonuç gelmez. minikgelin minikgelin . Verdim kanı sabah . A aykumsal canim senin böyle çıkmışken sonucun kaçtı? C ceycey32 insallah kanda da pozitifi görürüm canim ama cok sağolun hepiniz. :)
Canım benim 10. Gün böyleydi ertesi gün kan testi yaptırdım 195 çıkmıştı. ;)

canım merkezın labarotuvar koşullarına göre değişebiliyor o bozulma olayı. burda oyle bır sıkıntı yok herhlde dondururuz dedıler. okdr emek bosa gıtmesın tabı sil baştan tedaviye ne gerek var kenarda embrıyo varken. ılkı tutunsun da ıns dondurulmusları 2. cocuk için kullnarm kendılıgmden gebe kalamzsam :)
İnsaallah canım..
Ama benim güzelim embryolarımı ne yaptılar hiç bilmiyorum :( allaha havale ettim...

Canım benimde faktör V heterozigot çıktı ama kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum.9 ay boyunca kullanacaksın dedi doktor.
aynısı bende de çıktı canım, ama kan pıhtılaşmasıyla ilgili bişey demediler genetik biriminden de kadın doğum biriminden de... yine de tedbir olsun diye hibor iğne vuruyordum işte... dün doktor bütün ilaçları bırak dedi...ümidi kesti anlayacağın

aynısı bende de çıktı canım, ama kan pıhtılaşmasıyla ilgili bişey demediler genetik biriminden de kadın doğum biriminden de... yine de tedbir olsun diye hibor iğne vuruyordum işte... dün doktor bütün ilaçları bırak dedi...ümidi kesti anlayacağın

Bende bakıldımı bu dediklerinize hiç bilmiyorum kan tahlilinde çıkıyor mu hep bunlar

Bende bakıldımı bu dediklerinize hiç bilmiyorum kan tahlilinde çıkıyor mu hep bunlar
canım bunlar genetik testler.. kan vererek bakılıyor ama pahalı ve her zaman istenen testlerden değil.. önceden sebepsiz düşük yapmışsan filan araştırmak için bakılıyor.. sonucu 1.5 ayda çıkıyor..

Back