Benimde böyle çıkmıştı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde böyle çıkmıştı canım
pazartesiye kadar belki bi umut büyür diye beklemek istiyorum canım. evet Pco var bende, üzülmemek elde değil ama elden bişey gelmiyor işte...Bence pazartesiyi beklememelisin canim. Bir an once gorun bana kalirsa biraz geriden gelebilir belki bu doktor yanlis anlamis yanlis yorumlamistir ne bileyim emin olmak lazim. Dondurulmusun var mi sorun neydi sizde sende pco vardi zannedersem. Allahin izni ile yine olur eger olumsuzsa bu kendini helak etme kuzum
ben tüm genetik testleri yaptırdım canım pıhtılaşmada sıkıntı çıkmamıştı ama heterozigot çıkmıştı, folik asiti parçalayan bi enzim yani vücutta olan minerali yok ediyor..Canım sen pıhtılaşma testi falan yaptırdın mı ?
inşallah canım duanızı esirgemeyin nolur yoluna girsin her şeyjeliboni cnm iki doktora gitmek en iyisi rabbim inş pazartesi güzel haber almanı nasip eder nediyim bilmiyorum ama şunu bil çok üzülüyorum bu haberlere :
hiç canını sıkma, farklı yerde farklı ölçülüyor cihaz kalitesinden değişiyor.. kalp atışını gördülerse içini ferah tut her şey yolunda, boşuna stres yapıp bebeğine zarar verme canımkesenin güzel oldığunu söyledi kalp atışı olduğunu ama cihazın bunu dışarı çıkarmadığını söyledi. Bursada ki doktorum 5 haftalık demişti devlet hastanesindeki doktora gittiğimde 7 haftalık demesini beklerken 6 haftalık dedi o yüzden kafam karışık cihazdan mı kaynaklı kese mi gelişmedi anlamadım
tek koyacak cnm iki koymuyor doktor hayırlısı artıkÇok güzel cnm mşlh için rahat etsin 2 tane koydur mutlaka
Hadi ya sen yine ısrar et yoksa atacaklar kalanı ziyan olmasın:):)tek koyacak cnm iki koymuyor doktor hayırlısı artık
yok canım kalanları donduracaklar atma yok :)Hadi ya sen yine ısrar et yoksa atacaklar kalanı ziyan olmasın:):)
Hadi ozaman süpermiş benim doktorum dondurulup çözülünce bidaha dondurulmaz demişti bisürü embriyom imha edildi öyle valla yoksa ben ilk tüp bebekten bisürü dondurulmuşum kalırdı herhalde onlarla 10 kez deneme yapardım... dondursunlar yazık okdr eziyet görüyoruz hem maddi hem maneviyok canım kalanları donduracaklar atma yok :)
canım merkezın labarotuvar koşullarına göre değişebiliyor o bozulma olayı. burda oyle bır sıkıntı yok herhlde dondururuz dedıler. okdr emek bosa gıtmesın tabı sil baştan tedaviye ne gerek var kenarda embrıyo varken. ılkı tutunsun da ıns dondurulmusları 2. cocuk için kullnarm kendılıgmden gebe kalamzsam :)Hadi ozaman süpermiş benim doktorum dondurulup çözülünce bidaha dondurulmaz demişti bisürü embriyom imha edildi öyle valla yoksa ben ilk tüp bebekten bisürü dondurulmuşum kalırdı herhalde onlarla 10 kez deneme yapardım... dondursunlar yazık okdr eziyet görüyoruz hem maddi hem manevi
Canım benimde faktör V heterozigot çıktı ama kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum.9 ay boyunca kullanacaksın dedi doktor.pazartesiye kadar belki bi umut büyür diye beklemek istiyorum canım. evet Pco var bende, üzülmemek elde değil ama elden bişey gelmiyor işte...
ben tüm genetik testleri yaptırdım canım pıhtılaşmada sıkıntı çıkmamıştı ama heterozigot çıkmıştı, folik asiti parçalayan bi enzim yani vücutta olan minerali yok ediyor..
inşallah canım duanızı esirgemeyin nolur yoluna girsin her şey ğ
hiç canını sıkma, farklı yerde farklı ölçülüyor cihaz kalitesinden değişiyor.. kalp atışını gördülerse içini ferah tut her şey yolunda, boşuna stres yapıp bebeğine zarar verme canım
Canım benim 10. Gün böyleydi ertesi gün kan testi yaptırdım 195 çıkmıştı.Ayy valla heyecanlandim insallah saçma sapan bi sonuç gelmez. minikgelin . Verdim kanı sabah . A aykumsal canim senin böyle çıkmışken sonucun kaçtı? C ceycey32 insallah kanda da pozitifi görürüm canim ama cok sağolun hepiniz. :)
Ya süper. Insallah benim de iyi çıkar. Yarın test günüm bugün 10. Gün aynısı neredeyse. Insallah seninki gibi güzel sonuçlar alırım.Canım benim 10. Gün böyleydi ertesi gün kan testi yaptırdım 195 çıkmıştı.
İnşallah canım alacaksın bence.Ya süper. Insallah benim de iyi çıkar. Yarın test günüm bugün 10. Gün aynısı neredeyse. Insallah seninki gibi güzel sonuçlar alırım.
Cok belirgin canim daha nekadar olsun :) tebrik ederim canım.. Kan verdinmi?
İnsaallah canım..canım merkezın labarotuvar koşullarına göre değişebiliyor o bozulma olayı. burda oyle bır sıkıntı yok herhlde dondururuz dedıler. okdr emek bosa gıtmesın tabı sil baştan tedaviye ne gerek var kenarda embrıyo varken. ılkı tutunsun da ıns dondurulmusları 2. cocuk için kullnarm kendılıgmden gebe kalamzsam :)
aynısı bende de çıktı canım, ama kan pıhtılaşmasıyla ilgili bişey demediler genetik biriminden de kadın doğum biriminden de... yine de tedbir olsun diye hibor iğne vuruyordum işte... dün doktor bütün ilaçları bırak dedi...ümidi kesti anlayacağınCanım benimde faktör V heterozigot çıktı ama kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum.9 ay boyunca kullanacaksın dedi doktor.
aynısı bende de çıktı canım, ama kan pıhtılaşmasıyla ilgili bişey demediler genetik biriminden de kadın doğum biriminden de... yine de tedbir olsun diye hibor iğne vuruyordum işte... dün doktor bütün ilaçları bırak dedi...ümidi kesti anlayacağın
Gerçi bizimde ne yaşayacagımız belli değil cnm inş aksılık olmaz hata yapmadan ellerınden gelenı yaparlar. gerisi Allahın takdırı artık.İnsaallah canım..
Ama benim güzelim embryolarımı ne yaptılar hiç bilmiyorum allaha havale ettim...
Sabah kan verdim canım aile hekiminde sonuç bekliyorum internetin başında elim yüreğimde.Cok belirgin canim daha nekadar olsun :) tebrik ederim canım.. Kan verdinmi?
canım bunlar genetik testler.. kan vererek bakılıyor ama pahalı ve her zaman istenen testlerden değil.. önceden sebepsiz düşük yapmışsan filan araştırmak için bakılıyor.. sonucu 1.5 ayda çıkıyor..Bende bakıldımı bu dediklerinize hiç bilmiyorum kan tahlilinde çıkıyor mu hep bunlar
Cnm aile hekimi ayni gün veriyormukiSabah kan verdim canım aile hekiminde sonuç bekliyorum internetin başında elim yüreğimde.