- 9 Mart 2016
- 428
- 272
- 103
- 34
inşallah canım merkezden aradılar 5 tane embriyom 3. gun dondurulmustu onları dun cozdurduler cok sukur hepsi gelişmeye devam ediyormuş yarında en kalıtelesini transfer edeceklermiş. dualarınıza benı de alınAy hadi az kalmış bu ayın sonunda güzel haber alırız şnş :)
canım pazartesi gününe kadar bekleyelim dedi doktorum zaten ama o zamana kadar kanama başlayacak dedi. ultrason ekranında kesenin yakınında kanama alanı başlamış dedi. Doktoruma çok güvenmeme rağmen tek doktorla kalmayayım diye pazartesi günü için başka bir doktordan daha randevu aldım, en az iki doktor da bebek gelişmiyor derse kürtaj olacağım..jeliboni bence sen bekle biraz daha 7. Hafta olsun hala kalp atisi olmazsa o zaman dusunursun ama ne bileyim hic icime sinmedi bu durum cok uzuldum
evet ben de gebeliğim sağlıklı ilerliyor zannederken topicte üzücü haberler okuyunca çok etkileniyordum, ama benim de başıma gelecekmiş nerden bilebilirdim ki.. 7 sülale duymuştu hamile olduğumu.. şimdi işin en zor tarafı o kadar insana laf anlatmaya çalışmak.. ahh ahhlar vahh vahhlar bitmez artık
hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alın inşallah.. bizimkinin zamanı değilmiş demekki... kanamam başlasın diye bekliyorum, eğer vücut kendisi atmazsa kürtaj yapacaklarmış.. hayırlısı olsun..
Canım sen pıhtılaşma testi falan yaptırdın mı ?demrelimadam benim 4. yılım canım daha önce de benzer sıkıntılar yaşadım, sağlıklı ve kendiliğinden oluşan bir gebeliğim vardı ama o da gelişmediği için 14 haftalıkken alındı.. kalbi güm güm atıyorken hem de
o yüzden artık çok yorulduğumu hissediyorum..
ama lütfen sen umutsuzluğa kapılma neden kesenin geriden geldiğini hissediyorsun? öyle bir imada mı bulundular doktorlar?
stres yapma bebişini etkileme iyi düşün hep olumlu şeyler olsun inşallah
Cnm testi eklesene :) pozitif sen yarın sabah kan ver Doğum gününün en güzel hediyesi olsun sana :)Günaydın kızlar . inşallah hepimiz için güzel hayırlı bir gün olur. Yarın test günüm ve doğumgünüm oldugundan dayanamadim yine idrar tesi yaptım biraz daha belirgin çıktı. Hemşiremi aradim ve ilacın etkisi çok etkili olmaz kan ver bakalim dedi. Şimdi kan verdim geldim. İnşallah iyi bir sonuç çıkar.bir sorum var tabiki her gün gibi acaba idrarda pozitif çıkması için kan değeri minimum kaç olmalı?
Çok güzel cnm mşlh için rahat etsin 2 tane koydur mutlakainşallah canım merkezden aradılar 5 tane embriyom 3. gun dondurulmustu onları dun cozdurduler cok sukur hepsi gelişmeye devam ediyormuş yarında en kalıtelesini transfer edeceklermiş. dualarınıza benı de alın
demrelimadam benim 4. yılım canım daha önce de benzer sıkıntılar yaşadım, sağlıklı ve kendiliğinden oluşan bir gebeliğim vardı ama o da gelişmediği için 14 haftalıkken alındı.. kalbi güm güm atıyorken hem de
o yüzden artık çok yorulduğumu hissediyorum..
ama lütfen sen umutsuzluğa kapılma neden kesenin geriden geldiğini hissediyorsun? öyle bir imada mı bulundular doktorlar?
stres yapma bebişini etkileme iyi düşün hep olumlu şeyler olsun inşallah
Canım sen bebeğin kalp atışını duymadın mı bebek sağlıklıdır kafaya takma. Valla en güzeli annelerimiz zamanı ultrasonda yokmuş oh ne güzel doğup geliyormuş bebekler. Doktorlar zaten kıl mıdır nedir insanın hemen moralini bozuyorlar.[/QUOTE]Duyan duysun canım ben yıllardır ilk defa hamile kaldığım için gizlemedim en başından beri çünkü bebeği olmuyor damgasından yoruldum en azından hamile kalmış derler insanlar. Kucağın birgün dolar inş. Hepimiz için yolun çok başındayız henüz. pazar gününü iple çekiyorum sanki kesem geriden geliyor hissediyorum devlet hastanesinde 6 haftalık demişlerdi ama kese güzel demişlerdi. İnan kafam çok karışık benimde canım..
Canım sen bebeğin kalp atışını duymadın mı bebek sağlıklıdır kafaya takma. Valla en güzeli annelerimiz zamanı ultrasonda yokmuş oh ne güzel doğup geliyormuş bebekler. Doktorlar zaten kıl mıdır nedir insanın hemen moralini bozuyorlar.
Canım aksi bir durum olsa doktor söylerdi doktor görmüş kalp atışını.Ben de duymadım doktor kalp atışı başlamış dedi .bize gösterdi ama sesi duyulmadı küçük olduğu için. içini ferah tut gelişiyodur bebiş.[/QUOTE]Hayır duymadım daha canım devlet hastanesinde ki cihazda atış var gözüküyor dedi ama sesi dışarı çıkmaz bu cihazda dedi.
Bursada ki doktorum 5 haftalık demişti devlet hastanesindeki doktora gittiğimde 7 haftalık demesini beklerken 6 haftalık dedi o yüzden kafam karışık cihazdan mı kaynaklı kese mi gelişmedi anlamadım. Bu pazar kendi doktoruma gideceğim 3 aralıktan bu yana duymadım kısaca
Canım aksi bir durum olsa doktor söylerdi doktor görmüş kalp atışını.Ben de duymadım doktor kalp atışı başlamış dedi .bize gösterdi ama sesi duyulmadı küçük olduğu için. içini ferah tut gelişiyodur bebiş.
Kız git bugun kan ver bu baya belirgin iğneden olsa bukdr çıkmaz o aşırı silik çıkardı
Bayağa belirggin canım bu. Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?