2016 Aralik tup bebek

jeliboni bence sen bekle biraz daha 7. Hafta olsun hala kalp atisi olmazsa o zaman dusunursun ama ne bileyim hic icime sinmedi bu durum cok uzuldum

evet ben de gebeliğim sağlıklı ilerliyor zannederken topicte üzücü haberler okuyunca çok etkileniyordum, ama benim de başıma gelecekmiş nerden bilebilirdim ki.. 7 sülale duymuştu hamile olduğumu.. şimdi işin en zor tarafı o kadar insana laf anlatmaya çalışmak.. ahh ahhlar vahh vahhlar bitmez artık

hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alın inşallah.. bizimkinin zamanı değilmiş demekki... kanamam başlasın diye bekliyorum, eğer vücut kendisi atmazsa kürtaj yapacaklarmış.. hayırlısı olsun..[/QUOTE]

Duyan duysun canım ben yıllardır ilk defa hamile kaldığım için gizlemedim en başından beri çünkü bebeği olmuyor damgasından yoruldum en azından hamile kalmış derler insanlar. Kucağın birgün dolar inş. Hepimiz için yolun çok başındayız henüz. pazar gününü iple çekiyorum sanki kesem geriden geliyor hissediyorum devlet hastanesinde 6 haftalık demişlerdi ama kese güzel demişlerdi. İnan kafam çok karışık benimde canım..

Ay hadi az kalmış bu ayın sonunda güzel haber alırız şnş :)
inşallah canım merkezden aradılar 5 tane embriyom 3. gun dondurulmustu onları dun cozdurduler cok sukur hepsi gelişmeye devam ediyormuş yarında en kalıtelesini transfer edeceklermiş. dualarınıza benı de alın

jeliboni bence sen bekle biraz daha 7. Hafta olsun hala kalp atisi olmazsa o zaman dusunursun ama ne bileyim hic icime sinmedi bu durum cok uzuldum
canım pazartesi gününe kadar bekleyelim dedi doktorum zaten ama o zamana kadar kanama başlayacak dedi. ultrason ekranında kesenin yakınında kanama alanı başlamış dedi. Doktoruma çok güvenmeme rağmen tek doktorla kalmayayım diye pazartesi günü için başka bir doktordan daha randevu aldım, en az iki doktor da bebek gelişmiyor derse kürtaj olacağım..

ama inan ki benim de hiç içime sinmiyor..

insan nasıl 2 haftada bu kadar hamile olduğuna kendni kaptırabilir ki??? mutfak düzenimi bile yukarılara uzanmayayım diye kendime göre ayarlatmışım, buzdolabımdaki aburcuburları atıp yerine sebze meyve sağlıklı gıda doldurmuşum, ilk kese fotoğrafını çerçeveleyip salona asmışım, kullandığım ilaçlar evin her bir yanına dağılmış.. ve daha nice hamilelik halleri....

demrelimadam benim 4. yılım canım daha önce de benzer sıkıntılar yaşadım, sağlıklı ve kendiliğinden oluşan bir gebeliğim vardı ama o da gelişmediği için 14 haftalıkken alındı.. kalbi güm güm atıyorken hem de

o yüzden artık çok yorulduğumu hissediyorum..

ama lütfen sen umutsuzluğa kapılma neden kesenin geriden geldiğini hissediyorsun? öyle bir imada mı bulundular doktorlar?

stres yapma bebişini etkileme iyi düşün hep olumlu şeyler olsun inşallah

Bence pazartesiyi beklememelisin canim. Bir an once gorun bana kalirsa biraz geriden gelebilir belki bu doktor yanlis anlamis yanlis yorumlamistir ne bileyim emin olmak lazim. Dondurulmusun var mi sorun neydi sizde sende pco vardi zannedersem. Allahin izni ile yine olur eger olumsuzsa bu kendini helak etme kuzum

Duyan duysun canım ben yıllardır ilk defa hamile kaldığım için gizlemedim en başından beri çünkü bebeği olmuyor damgasından yoruldum en azından hamile kalmış derler insanlar. Kucağın birgün dolar inş. Hepimiz için yolun çok başındayız henüz. pazar gününü iple çekiyorum sanki kesem geriden geliyor hissediyorum devlet hastanesinde 6 haftalık demişlerdi ama kese güzel demişlerdi. İnan kafam çok karışık benimde canım..[/QUOTE]
Canım sen bebeğin kalp atışını duymadın mı bebek sağlıklıdır kafaya takma. Valla en güzeli annelerimiz zamanı ultrasonda yokmuş oh ne güzel doğup geliyormuş bebekler. Doktorlar zaten kıl mıdır nedir insanın hemen moralini bozuyorlar.

Canım sen pıhtılaşma testi falan yaptırdın mı ?

Cnm testi eklesene :) pozitif sen yarın sabah kan ver Doğum gününün en güzel hediyesi olsun sana :)

jeliboni cnm iki doktora gitmek en iyisi rabbim inş pazartesi güzel haber almanı nasip eder nediyim bilmiyorum ama şunu bil çok üzülüyorum bu haberlere :

inşallah canım merkezden aradılar 5 tane embriyom 3. gun dondurulmustu onları dun cozdurduler cok sukur hepsi gelişmeye devam ediyormuş yarında en kalıtelesini transfer edeceklermiş. dualarınıza benı de alın
Çok güzel cnm mşlh için rahat etsin 2 tane koydur mutlaka

kesenin güzel oldığunu söyledi kalp atışı olduğunu ama cihazın bunu dışarı çıkarmadığını söyledi. Bursada ki doktorum 5 haftalık demişti devlet hastanesindeki doktora gittiğimde 7 haftalık demesini beklerken 6 haftalık dedi o yüzden kafam karışık cihazdan mı kaynaklı kese mi gelişmedi anlamadım

Canım sen bebeğin kalp atışını duymadın mı bebek sağlıklıdır kafaya takma. Valla en güzeli annelerimiz zamanı ultrasonda yokmuş oh ne güzel doğup geliyormuş bebekler. Doktorlar zaten kıl mıdır nedir insanın hemen moralini bozuyorlar.[/QUOTE]

Hayır duymadım daha canım devlet hastanesinde ki cihazda atış var gözüküyor dedi ama sesi dışarı çıkmaz bu cihazda dedi.
Bursada ki doktorum 5 haftalık demişti devlet hastanesindeki doktora gittiğimde 7 haftalık demesini beklerken 6 haftalık dedi o yüzden kafam karışık cihazdan mı kaynaklı kese mi gelişmedi anlamadım. Bu pazar kendi doktoruma gideceğim 3 aralıktı transferim,duymadım kısaca

Hayır duymadım daha canım devlet hastanesinde ki cihazda atış var gözüküyor dedi ama sesi dışarı çıkmaz bu cihazda dedi.
Bursada ki doktorum 5 haftalık demişti devlet hastanesindeki doktora gittiğimde 7 haftalık demesini beklerken 6 haftalık dedi o yüzden kafam karışık cihazdan mı kaynaklı kese mi gelişmedi anlamadım. Bu pazar kendi doktoruma gideceğim 3 aralıktan bu yana duymadım kısaca
[/QUOTE]
Canım aksi bir durum olsa doktor söylerdi doktor görmüş kalp atışını.Ben de duymadım doktor kalp atışı başlamış dedi .bize gösterdi ama sesi duyulmadı küçük olduğu için. içini ferah tut gelişiyodur bebiş.

Canım aksi bir durum olsa doktor söylerdi doktor görmüş kalp atışını.Ben de duymadım doktor kalp atışı başlamış dedi .bize gösterdi ama sesi duyulmadı küçük olduğu için. içini ferah tut gelişiyodur bebiş.[/QUOTE]

inşallah canım burayıda takip ediyorum devamlı kötü haber oldu mu etkileniyorum , tüp bebek tedavisinden sonra kontrollerde para ödediniz mi ben kese görmede ödemedim

inşallah canım burayıda takip ediyorum devamlı kötü haber oldu mu etkileniyorum , tüp bebek tedavisinden sonra kontrollerde para ödediniz mi ben kese görmede ödemedim[/QUOTE]
Canım ben kontrollere tüp bebek merkezine gitmedim. Merkez izmirde ben denizlideyim. O yüzden takibimi denizlide yaptırıyorum.

demrelimadam canim.farkli merkezler de e farkli olcumler oluyor o yuzden kafani takma. Ben de de benzer seyler oldu su an yolunda elhamdulillah. Kac haftadir 7 haftalik dediler farkli merkezler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…