• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Ya soalun kizlar ama oyle dediler bana hergün vurundugum için igneden öyle cikabilirmis bende acikcasi umitlenmiorum eger hamileysem mucize gibi bisey 3.denemem di bugun daha test gunumede 4gun var bakalim heyecenla bekliorum bi yandanda adet olucam die korkuorum bende ne hissettigimi bilmiorum artik

Kızlar ben bugün size iyi haberlerle gelemedim malesef.. kalp atışını duymak için gittik ama kese gelişmemiş.. 6+2 olması gerekirken daha o boyuta gelememiş :KK43: doktor pazartesiye kadar kanaman başlar düşük yapcaksın dedi, eğer vücut kendiliğinden atmazsa kürtajla temizleyeceklermiş

Çok üzgünüm çok.. kabus gibi geliyor şuan yaşadıklarım,çünkü ben buna benzer şeyleri daha önce de yaşadım.. başta tutmasaydı o kan sonucu negatif olsaydı bi kaç gün üzülüp geçicektim ama pozitifi gördükten sonra kaç haftadır yok bhcg ikiye katlıyor mı yok kese görüncek mi yok kalp atışı duyulcak mı diye ümitle kendimi hamileliğe kaptırıp gitmişim...
Canim ne diyecegimi bilmiyorum inan.. Uzuntunu en derinden hissedebiliyorum...
Hic kolay degil.. :(

Kızlar bugün transferim oldu.bu progestano iğne kalcalarımı çok ağrıtıyor yürüyemiyorum bide çok üşüyorum ben normal mi.?
Hadi hayirli haberler alirsin insaallah 12-14 gun sonra...
O igneler malesef cok agri yapiyor :( benimde kalcalarim berbat agriyordu.. Ne saga ne sola yatabiliyordum... Ama bebis icin cekiliyor iste...insaallah senin tutar benimkiler tutmadi ne yazikki...

Hadi hayirli haberler alirsin insaallah 12-14 gun sonra...
O igneler malesef cok agri yapiyor :KK43: benimde kalcalarim berbat agriyordu.. Ne saga ne sola yatabiliyordum... Ama bebis icin cekiliyor iste...insaallah senin tutar benimkiler tutmadi ne yazikki...

İnşallah canm
Pek umutlu değilim pazartesi toplandı perşembe yapılacaktı bugün yaptılar.allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.herşey o mis kokulular için.

Canim ayni agriları yaşadım 5 gün ağrıyan yerlerine masaj gerekiyor ben değemiyordum bile transferde çatala otururken bile ağladım ağrıyan beze olan yerlerine 40 dk boyunca beze oluşan yerleredaireler halinde masaj yapılması Şen'inde katlanman gerekiyor çok rahatlayacaksın bunu ya arnica jel yada saf alkol ile yapılırsa büyük etkisini görürsün bezelerin azaldığını ben hemşireye dua ettim resmen.. çok çektim günler ay gibi geldi şimdi jele çevirdi benim tedavimi dediğimi hemen uygulattır yakınına.. uyumak sağ sola dönmek mümkün değil çünkü geçmiş olsun

Aynen öyle canm.yatarken kalkarken kendimi sıkıyorum. Saf alkol aldırayım bari.

Günaydın kızlar dün rüya hayal olsun jeliboni olsun için çok kötü bir gündü üzücü haberler aldık. Okuyunca ister istemez etkileniyorum hem onlar için üzülüyorum hem kendin için endişeleniyorum bakalım pazar günü doktorum bana ne diyecek. Şunu anladım ki kucağımıza alana kadar rahat nefes almak yok. Sürekli şükür sabır halinde olalım inş...

Aynen öyle canm.yatarken kalkarken kendimi sıkıyorum. Saf alkol aldırayım bari.
Günaydın herkese!!!!!
Ayrisss Evet alkol veya kolonyalı pamuklarla masaj yap nazikçe. Bir de iğne yapılmadan önce 5 dk iki elinin arasında yuvarlayarak iyice ısıt, İnan ki ağrıtmıyor böyle yaparsan, yapılınca da 5 dk bastır enjexion yerine ve hemen kalkma

günaydın kızlar dorukta transfere 1 kala bende heyecan:) dünkü olumsuzluklara hepimiz üzüldük bu da şunu gösteriyor pozitifi alınca ohh diyemeyecegiz. Allah meleklerimizi korusun ve bizlere bağışlasın inş
Ay hadi az kalmış bu ayın sonunda güzel haber alırız şnş :)

Kızlar bugün transferim oldu.bu progestano iğne kalcalarımı çok ağrıtıyor yürüyemiyorum bide çok üşüyorum ben normal mi.?
bende iğne vuruluyorum. artık yürüyemez duruma geleceğim sanırım. ayrıca vurulduktan 1-1.5 saat sonra deli gibi bir üşüme geliyor.

bende iğne vuruluyorum. artık yürüyemez duruma geleceğim sanırım. ayrıca vurulduktan 1-1.5 saat sonra deli gibi bir üşüme geliyor.
alkol veya kolonyalı pamuklarla masaj yap nazikçe. Bir de iğne yapılmadan önce 5 dk iki elinin arasında yuvarlayarak iyice ısıt, İnan ki ağrıtmıyor böyle yaparsan, yapılınca da 5 dk bastır enjexion yerine vehemen kalkma. Üşüme çok normal değil enjexion yerin apseli falan olmasın

alkol veya kolonyalı pamuklarla masaj yap nazikçe. Bir de iğne yapılmadan önce 5 dk iki elinin arasında yuvarlayarak iyice ısıt, İnan ki ağrıtmıyor böyle yaparsan, yapılınca da 5 dk bastır enjexion yerine vehemen kalkma. Üşüme çok normal değil enjexion yerin apseli falan olmasın

apseli mi bilmiyorum valla. ama iğne vurdurmaya başladığımdan beri oluyor üşüme. yan etkilerinde de yazmıyor ama yine de oluyor. kafama takıldı şimdi doktora sorayım.
diğer dediklerini ben de yapıyorum. hastaneye gidene kadar elim de ısıtıyorum bir güzel sonrasında kolonyalı pamuk koyuyorum. biraz bekledikten sonra da ovuyorum.
ayın sonuna kadar vurulacağım bakalım sonrasında doktor söz değiştireceğim dedi.

Günaydın kızlar . inşallah hepimiz için güzel hayırlı bir gün olur. Yarın test günüm ve doğumgünüm oldugundan dayanamadim yine idrar tesi yaptım biraz daha belirgin çıktı. Hemşiremi aradim ve ilacın etkisi çok etkili olmaz kan ver bakalim dedi. Şimdi kan verdim geldim. İnşallah iyi bir sonuç çıkar.:dua::KK17::KK17::KK17:bir sorum var tabiki her gün gibi :KK54: acaba idrarda pozitif çıkması için kan değeri minimum kaç olmalı?

Aynen bitürlü ısınamadım dün.ama iltihap falan yok.yürüyemiyorım daha karnım büyümeden hamile gibi yürüyorum ayaklarımı sürte sürte.

Günaydın kızlar . inşallah hepimiz için güzel hayırlı bir gün olur. Yarın test günüm ve doğumgünüm oldugundan dayanamadim yine idrar tesi yaptım biraz daha belirgin çıktı. Hemşiremi aradim ve ilacın etkisi çok etkili olmaz kan ver bakalim dedi. Şimdi kan verdim geldim. İnşallah iyi bir sonuç çıkar.:dua::KK17::KK17::KK17:bir sorum var tabiki her gün gibi :KK54: acaba idrarda pozitif çıkması için kan değeri minimum kaç olmalı?
Hadi inşallah güzel bir değerle gel kuzum.:anneadayı:

Cnm senin değerin yüksek çıkmıştı demi öyle hatırlıyorum beden böyle oldu acaba :KK43: belki büyür allahtan umut kesilmez kese kaç mm idi küçük derken nkdr küçük
evet değerim yüksekti canım, doktorlar hemşireler yüksek ihtimal ikiz diyorlardı, ama meğersem bir tanesi bile gelişmemiş.. kese boyutunu sordum doktora ama hala 5 haftalık konumunda ve kesenin şekli bozulmuş bu sağlıklı bi gebelik değil dedi :KK43: kaç mm olduğunu söylemedi yani
Canim ne diyecegimi bilmiyorum inan.. Uzuntunu en derinden hissedebiliyorum...
Hic kolay degil.. :KK43:
burada en iyi birbirimizi biz anlıyoruz zaten canım, hepimiz benzer süreçlerden geçiyoruz benzer sıkıntıları heyecanları telaşları yaşıyoruz... çok teşekkür ederm
Günaydın kızlar dün rüya hayal olsun jeliboni olsun için çok kötü bir gündü üzücü haberler aldık. Okuyunca ister istemez etkileniyorum hem onlar için üzülüyorum hem kendin için endişeleniyorum bakalım pazar günü doktorum bana ne diyecek. Şunu anladım ki kucağımıza alana kadar rahat nefes almak yok. Sürekli şükür sabır halinde olalım inş...
evet ben de gebeliğim sağlıklı ilerliyor zannederken topicte üzücü haberler okuyunca çok etkileniyordum, ama benim de başıma gelecekmiş nerden bilebilirdim ki.. 7 sülale duymuştu hamile olduğumu.. şimdi işin en zor tarafı o kadar insana laf anlatmaya çalışmak.. ahh ahhlar vahh vahhlar bitmez artık

hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alın inşallah.. bizimkinin zamanı değilmiş demekki... kanamam başlasın diye bekliyorum, eğer vücut kendisi atmazsa kürtaj yapacaklarmış.. hayırlısı olsun..

Back