• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Hallerimi, umutlarımı... Sabah bir hastanenin dogumhanesinde bıraktım geldim ben. Yanımdan yeni doğan bebekler geçerken, dr onların ailelerine hayırlı olsun, bebekte anne de çok iyi derken onları aglayarak izledim... Yeni dogum yapan anne odasına giderken içinde dünyanın en büyük mutluluğuyla ve birazdan mis kokulu yavrusunu kucagına alacagının sevinciyle ben kürtaj için dogumhaneye girdim hayallerime, umutlarıma veda etmek için... Yeni doğmuş bebeklerin sesi yankılanırken o katta ben ciğerim parçalanarak duydum o sesleri... Şimdi kalbim sızlıyor, ciğerim yanıyor resmen... Ultrasonda gördüm hala ordaydı en son ama kalbi atmıyordu, büyümemişti de, kanamam da başlamıştı. Son kontroller yapıldı ve biz olmaktan çıktık ben o odadan ben olarak çıktım.. Artık bebegim yoktu, artık kalbimde yoktu, duygularım yoktu.. Sadece agladım narkozu alırkende agladım, ayılırkende agladım hala da aglıyorum bu çok zor oldu.. Meğer canından can gitmesi diye bir şey varmış.. Bu 4.gebeliğimdi ama ben hiç bu kadar yaklaşmamıştım anneliğe, o minik bebegi hiç görmemiştim karnımda. Bizim hikayemiz buraya kadardı kızlar. Rabbim sizin hikayelerinize mutlu sonlar nasip etsin. Hakkınızı helal edin...
Canım benim,öncelikle çok geçmiş olsun. şuan ne desek boş umarım çabuk atlatırsın. Senin yaşadıklarını 10 gün önce ben de yaşadım. Çok şükür ki çalışıyorum kafam dağılıyor.Rabbim tez zamanda toparlanmanı nasip etsin. İsteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.Rabbim büyük. Ol derse olur.

Hersey bu kadar iyi gidince insan kötü dusunemiyo haklisin. Yaşın daha çok genc insallah bi sonrakinde olacak.
Benim doktorum bana en başından dedi ki herşey çok güzel gidebilir ama sonuç olumsuz olabilir herşey Allaha bağlı aslinda dedi nasibinde yoksa ne yaparsak yapalim olmaz dedi,nasipte varsa en kalitesiz embriyo bile tutunur dedi.
Öyle tabiki cnm hayırlısı allah'tan napalim her insan payına düşeni yaşıyor çok fazla umutlandık öyle böyle değil yani en azndan ben kendi adıma çok fazla umutlandm bugün temizlik yaparken elime hastahanede takılan bileklikler bebegimi bana verdiklerindeki ameliyat haneden çıkarken üstüme koydukları resim ve benim bir umut bir mutlulukla üzerine düştüğüm notlar opu bilekliginde bebeğime ilk adım transfer bilekliginde bebeğime ilk kavuşma ultrason resmi bebeğimin annesine geldiği ilk gün yazıyor ne umutlarla yazmışım hepsine gününü saatini dakikasını oturup saatlerce ağladım bebeğimin resmine sarılıp alışamıyorum ya bi türlü bebegimin beni bırakıp gittiğine şimdi bide @ruya hayal senin yazdıklarını okudum içim parçalandı ne diyecegimide bilmiyorum aslında acin çok büyük tarifi bile olamaz asla dualarm seninle cnm benm inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun kuzucuk hemen annesine gelsinde annesi artık üzülmesin inşallah amin:dua::dua:

Kızlar ben bugün size iyi haberlerle gelemedim malesef.. kalp atışını duymak için gittik ama kese gelişmemiş.. 6+2 olması gerekirken daha o boyuta gelememiş :KK43: doktor pazartesiye kadar kanaman başlar düşük yapcaksın dedi, eğer vücut kendiliğinden atmazsa kürtajla temizleyeceklermiş

Çok üzgünüm çok.. kabus gibi geliyor şuan yaşadıklarım,çünkü ben buna benzer şeyleri daha önce de yaşadım.. başta tutmasaydı o kan sonucu negatif olsaydı bi kaç gün üzülüp geçicektim ama pozitifi gördükten sonra kaç haftadır yok bhcg ikiye katlıyor mı yok kese görüncek mi yok kalp atışı duyulcak mı diye ümitle kendimi hamileliğe kaptırıp gitmişim...

Kızlar ben bugün size iyi haberlerle gelemedim malesef.. kalp atışını duymak için gittik ama kese gelişmemiş.. 6+2 olması gerekirken daha o boyuta gelememiş :KK43: doktor pazartesiye kadar kanaman başlar düşük yapcaksın dedi, eğer vücut kendiliğinden atmazsa kürtajla temizleyeceklermiş

Çok üzgünüm çok.. kabus gibi geliyor şuan yaşadıklarım,çünkü ben buna benzer şeyleri daha önce de yaşadım.. başta tutmasaydı o kan sonucu negatif olsaydı bi kaç gün üzülüp geçicektim ama pozitifi gördükten sonra kaç haftadır yok bhcg ikiye katlıyor mı yok kese görüncek mi yok kalp atışı duyulcak mı diye ümitle kendimi hamileliğe kaptırıp gitmişim...
Canım senin değerlerin iyiydi doktor ne dedi. Belki biraz geriden geliyordur canını sıkma hemen.

Çok üzüldüm canım yaa.pozitifi aldiktan sonra böyle olmasi gercekten çok kötü olmuş. Ilk defa mi gitmistin kontrole

Çok üzüldüm canım yaa.pozitifi aldiktan sonra böyle olmasi gercekten çok kötü olmuş. Ilk defa mi gitmistin kontrole
Hayır 4+3 te keseyi görmüştük, her şey çok yolundaydı bi sıkıntı yoktu, bugün kalp atışını görmek için çağırdı doktorum ama kese hala küçük kalmış ve şekli bozulmuş.. kalp atışı da yok.. sağlıksızmış dedi
Canım senin değerlerin iyiydi doktor ne dedi. Belki biraz geriden geliyordur canını sıkma hemen.

Yok canım öyle bişeye benzemiyor..kese yamulmuş ve gelişmemiş.. kan değerlerim iyiydi ama bişeyler yolunda gitmemiş demekki malesef

jeliboni jeliboni @ruya hayal canlarım çok üzüldüm , Allahım en kısa zamanda acınızı dindirip yeni bir umut versin sizlere, bir dahaki denemenizde kucağınızı boş bırakmasın.
Tüm hamile arkadaşlarımın bebişlerini yüce Allahım korusun sağlıklı sıhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. Amin.

Kızlar ben 16 ocak doktora gittim randevu alayim dedim taaa 7 şubata alabildim çok dolu o zaman kadar bekleyeyim mi ben bebeğimi çok merak ederim.
Cnm nasılsın? 7 şubat çok geç olur sen 23 üne başka bir doktora git bence. Madem yoğunluk var kontrollerinin günlerini şimdiden al sırasıyla.

Cnm nasılsın? 7 şubat çok geç olur sen 23 üne başka bir doktora git bence. Madem yoğunluk var kontrollerinin günlerini şimdiden al sırasıyla.
İyiyim canım sen nasılsın? Sen 23 ündemi gideceksin. Kalbini net duymadan rahat edemiycem sanırım.

Kizlar merhaba transferim olali bugun 10.günüm dünde bugunde idrarda test yaptim silik cikio ikinci cizgi . Acaba progestan igne vuruluorum ondanmi pozitif cikiodur cok merak ediorum ara ara adet agrilarimda oluo ne olursunuz akıl verin

İyiyim canım sen nasılsın? Sen 23 ündemi gideceksin. Kalbini net duymadan rahat edemiycem sanırım.
Bende iyiym bugün sabah biraz mide bulantım oldu ama devam etmedi, ewet doktor 23ünde istedi gitmemi. Kalp atımını kesin duyarız. Daha sonra da 2 hafta sonra görmek istiycektir. Ben 2 değil 1 hafta sonra geleyim diycem bakalım o kabul eder mi :KK49:

Kizlar merhaba transferim olali bugun 10.günüm dünde bugunde idrarda test yaptim silik cikio ikinci cizgi . Acaba progestan igne vuruluorum ondanmi pozitif cikiodur cok merak ediorum ara ara adet agrilarimda oluo ne olursunuz akıl verin
Cnm progestan iğne hcg içermez , büyük bir ihtimal hamilesin :anneadayı:

Bende iyiym bugün sabah biraz mide bulantım oldu ama devam etmedi, ewet doktor 23ünde istedi gitmemi. Kalp atımını kesin duyarız. Daha sonra da 2 hafta sonra görmek istiycektir. Ben 2 değil 1 hafta sonra geleyim diycem bakalım o kabul eder mi :KK49:
Canım çok sık ultrasona girmekte bebeğe zararlı ama.

Hamilesin canım progestanla alakası yok ;)

Canım benim de 9. Günüm bugün test yaptim silik çıktı. Transfer günü pregnyl iğne yaptıkları için benim de kafam karıştı. Sana yapmadilarsa hamile olabilirsin. Ama benim durum karisik2 biraz.:110:

Kızlar bugün transferim oldu.bu progestano iğne kalcalarımı çok ağrıtıyor yürüyemiyorum bide çok üşüyorum ben normal mi.?
Canim ayni agriları yaşadım 5 gün ağrıyan yerlerine masaj gerekiyor ben değemiyordum bile transferde çatala otururken bile ağladım ağrıyan beze olan yerlerine 40 dk boyunca beze oluşan yerleredaireler halinde masaj yapılması Şen'inde katlanman gerekiyor çok rahatlayacaksın bunu ya arnica jel yada saf alkol ile yapılırsa büyük etkisini görürsün bezelerin azaldığını ben hemşireye dua ettim resmen.. çok çektim günler ay gibi geldi şimdi jele çevirdi benim tedavimi dediğimi hemen uygulattır yakınına.. uyumak sağ sola dönmek mümkün değil çünkü geçmiş olsun

Cnm senin değerin yüksek çıkmıştı demi öyle hatırlıyorum beden böyle oldu acaba :( belki büyür allahtan umut kesilmez kese kaç mm idi küçük derken nkdr küçük

C ceycey32 minikgelin minikgelin Sagolun kizlar iyiki varsiniz insana birden geliyor ya bi caresizlige dusuyor biraz oyle bi animdi simdi biraz daha iyiyim toparlanicam biliyorum ben gucluyum oyle olmak zorundayim cunku yalnizim kocam bile cocuktan vazgecti bu boyle bi surec galiba rabbim ins tez zamanda hayirlisiyla evlatlarimiza kavusturur bizi

Back