• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

@Gurbetkusu79 canlarm sizin adiniza çok sevindim inşallah pozitifi görürsünüz ben malesef tekrar deneyemicem doktorum aradı elimizdeki spermler kalitesiz o yüzden de tutunma olmamış üzgünüm elimizdeki spermleri incelemeye alcaz onların kalitesini arttırmak için tedavi uygulayacağız dedi yani ne sperm kaldı ne yumurta nede bi umut çıkan spermlerde kalitesizmis inşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız dualarm sizlerle doktor hiç yoktan en az 2 ay bekleyin dedi pozitif alan arkadaşları tebrik ederim sayfaları tamamen okuyamadm inşallah negatif alan yoktur ve inşallah dahada olmaz bizler son negatifler olmuş oluruz inşallah hamile olan arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah negatiften geriye kalan umutlarmda doktorun bu haberi üstüne kalan umutlarda yok oldu hepiniz dualarimdasiniz :dua:
Canim niye bu kadar umutsuzluga düştün sen.bak bende de sorun var esimde de ve doktor bize 2 sene verdi.vücut her sene her gün geriyi gidiyo dedi.
Ve transfer yapilmadan önce umut yoktu hic olumlu konusmadi.transfer günüm belli degildi doktora gidince transfer yapalim embriyo iyi degil dendi
Benim icinde her sey olabilir daha ne keseyi gördüm ne kalp atisini.Allaha emanetiz ne zaman ne olacağı belli degil.Ben artik herseyiyle teslim oldum Allaha artik.
Ne olursun umudunu kaybetme çok zor biliyorum ama elden birsey gelmiyo. Dua et bol bol,rabbim gönlüne göre versin.kacinci denemen di???

Kızlar bütün gün hiç giremedim, gzmsn gzmsn cnm hayırlı olsun değerin çok güzel , minikgelin minikgelin doktoramı gittin cnm ne dedi? Kese kaçtaneymiş ?

Bende d vitamini eksikliği var canlar devit 3 e başlattı beni doktorum. Sizin ne durumda d vitamini seviyeniz?

Yapar inşş sen bol bol dua et olumlu düşün o güçlü bir bebek annesine tutundu inşş sağlıkla dewamıda gelicek
İnş canım ama bugün rahim bölgemde ve belimde ara ara sancılarım oluyor kasılma gibi. Dr umu aradım kanama olursa direk ara saat kaç olursa olsun dedi. Sanırım sona yaklaşıyoruz biz

İnş canım ama bugün rahim bölgemde ve belimde ara ara sancılarım oluyor kasılma gibi. Dr umu aradım kanama olursa direk ara saat kaç olursa olsun dedi. Sanırım sona yaklaşıyoruz biz
Cnm benim sen içini ferah tut. Bak bebişde etkileniyor sonra. İnanıyorum ki perşembe günü herşey çok güzel olcak.

Canım benim endometrıum 7mme yakındı transfer günü cok kötü degil ama cok iyide değil demisti... Birde bana tedavi önce yumurtalrımı genetığe gönderelim dedi biz esimle istemedik gerek duymadık.. Bize tekrar genetiğe gönderelim diye önerdi bizde yine ayni düşünçedeuiz dedik ve konuyu kapattık.. Biz aslında Brüksel tüpbebek merkezinde tedavi olacaktık ama fiyat biraz fazla gelince son anda merkezi degıstırdık Fulya Bahçeciye gittik ama cok pismanım...
Mart/nisanda yaparsam Brüksel Tüpbebek merkezıne gideceğiz... Sen nerde yaptırmıstın??
Canım Fulya Bahçeci̇ de doktorun kimdi? Transferini kim yapmıştı

Slm kızlar doktora gittim bu sefer çok tatlıydı bu doktor gecen gittiğim felaketti:)
Tek kese gördü ben ısrarla iki olmasın dedim:) neden iki istiyorsun çok risklidir bence en güzeli olmuş tek olmuş dedi:) nasip deilmiş saglıklı olsun inş kızımda Doğumdan önceki gün düğüne gitmiştim öyle iyidim umarım buda öyle geçer :)
Ama benim yine kafam karıştı 5+2 de gittim 9 mm idi kese 5+5 de gittim yine 9 mm farklı ultrason aleti diye olmuştur diyorum ama içimde vesvese düştü acaba büyümüyormu diyorum zaten 3-4 gündürde zerre agrım yok acayip iyiyim onada canım sıkılıyor ...
sizin kaçtı acaba bu haftada bide bebek falan var demedi ben olr diye düşünmüştüm :(

Slm kızlar doktora gittim bu sefer çok tatlıydı bu doktor gecen gittiğim felaketti:)
Tek kese gördü ben ısrarla iki olmasın dedim:) neden iki istiyorsun çok risklidir bence en güzeli olmuş tek olmuş dedi:) nasip deilmiş saglıklı olsun inş kızımda Doğumdan önceki gün düğüne gitmiştim öyle iyidim umarım buda öyle geçer :)
Ama benim yine kafam karıştı 5+2 de gittim 9 mm idi kese 5+5 de gittim yine 9 mm farklı ultrason aleti diye olmuştur diyorum ama içimde vesvese düştü acaba büyümüyormu diyorum zaten 3-4 gündürde zerre agrım yok acayip iyiyim onada canım sıkılıyor ...
sizin kaçtı acaba bu haftada bide bebek falan var demedi ben olr diye düşünmüştüm :KK43:

Cnm sıkma canını herşey yolunda demiş dr benimde 2 tane transfer edilmişti bizde bugün gördük 1 tane tutunmuş ama çok şğkür herşey yokunda kese düzgün bebeğin pıtpıtlarınıda duyduk

Cnm sıkma canını herşey yolunda demiş dr benimde 2 tane transfer edilmişti bizde bugün gördük 1 tane tutunmuş ama çok şğkür herşey yokunda kese düzgün bebeğin pıtpıtlarınıda duyduk
Cnm tam olarak kaç günlüksün bebek görünmez diye tedirgin oldum bugun:(

sizin kaçtı acaba bu haftada bide bebek falan var demedi ben olr diye düşünmüştüm :KK43:

O ultrason aletinden kaynaklaniyodur. Ben 6 haftalikken bi doktora gittim 7 haftalik gorunuyor dedi. Bir hafta sonra baska bi yere gittim hala 7 haftalik :)
Ilkinde sesi duyulmadi fakat ikincisinde sesini duyduk. Demekki aletten kaynakli olcumler fark ediyor. Sabit bi yere gitmek lazim

Canim bebegi görmek icin erken ama hic canini sıkma üzülme. Haftaya falan görürsün insallah

Back