O heyecanı test günü yaklaştığında gör sen. İnşallah pozitifi alırsın canımAmin canım hiç heyecanım yok neden acaba :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O heyecanı test günü yaklaştığında gör sen. İnşallah pozitifi alırsın canımAmin canım hiç heyecanım yok neden acaba :/
Normal cnm ilk aylar adet günlerinde ağrın oluyor yıllardır vücut adet olamaya alışınca bocalıyorminikgelin sen tecrubelisin benim ikinci adet donemim geldi be sanki adet olcakmisim gibi agrilarim basladi normaldir dimi bu ya
![]()
Bana 12. Haftaya kadar devam edicez dedi. Valla benimde dün akşam kanamam oldu doktora gittik. Kese güzel sorun görünmüyor dedi. Sabah da gittik tekrar. Keseden uzak bi yerde kanama dedi. Ne olacağı belli değil allaha emanet.
Canım bilakis iyi beslenmeye çalış, bolca istırahat et, kesen iyiyse Allah ın izniyle hiçbişey olmazBenimde moral sıfır. İştahım yok . Dün kanamam oldu. En çok korktuğum şeydi. Kese iyi dedi doktor. Cumartesiye kadar evdeyim. İnşallah bişey olmaz bebeğime.
Evet şükür sonunda bitti zor süreç.. inşallah sonu da güzel olur :)Gözün aydın cnmm zor kısmı geçmiş bhndan sonra beklemek kısmı var:)
Öyle düşünüyorum ama ben herşeyi uç yaşardım şimdi sanırım daha çok korku var test günüm için 31 ocak denildi bakalım inşallah o güne kadar gidebilirim..O heyecanı test günü yaklaştığında gör sen. İnşallah pozitifi alırsın canım
Hayirli olsn cnm ins pozitfi gorursun saglikla kucagina da alirsin. Sen bahcecidydn dimi kac gun snraya kan testi istediler. Bnde cuma transfer olcgm kismetseKızlar günaydın Show tv yi açın tüp bebekle İlgili konu var izleyin :) ben dün transfer oldum sonunda şükür geri sayım başladı.. hakkımızda hayırlısı
İnşallah canım evet Fulya'dayım bende.. 31 ocağa verdi testi 15 gün yani biraz uzun geldi bakalım.. 1 dk sürmedi transfer anlamadım bile..sende cuma günü güzelce al bebişini gel :)Hayirli olsn cnm ins pozitfi gorursun saglikla kucagina da alirsin. Sen bahcecidydn dimi kac gun snraya kan testi istediler. Bnde cuma transfer olcgm kismetse
cok uzun süre bekletıyorlar test ıcın ben 12. gun veririm herhaldeİnşallah canım evet Fulya'dayım bende.. 31 ocağa verdi testi 15 gün yani biraz uzun geldi bakalım.. 1 dk sürmedi transfer anlamadım bile..sende cuma günü güzelce al bebişini gel :)
Canım benim iyi olmana sevindim... Bizde martmı nisanmı karar veremedik :). Yine beraber gün sayariz ama insaallah bu defa güzel sonuçlar alırız.. Bende cumartesi evime dönuyorum artık evimi düzenimi cok özledim...KIZLAR SELAMMMM:)
BEN YİNE İYİ BİR ŞEKİLDE ARANIZA DÖNDÜM:)
minikgelin İKİZ Mİ ÇOK MERAK ETTİM ONCA SAYFAYI OKUYAMADIM:)..
BENDE CMT DOKTOR GÖRÜŞMESİ İÇİN RANDEVU ALACAĞIM. İŞTEN İZİN ALMIŞTIM 1 HAFTA ANK. EŞİMLE BERABER KAFA DİNLEDİM:)
ŞİMDİ İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR.. HATTA İKİNCİ DENEMEYİ NİSANDA MI YAPSAM MARTTA MI DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SİZ NE DERSİNİZ?
kıyamam sana insan özlüyor evini valla. aynen inşallah pozitifi beraber görürüz:) bu arada doktora görüşme yapmadık daha siz yaptınız mı ne dedi? neden tutmamış olabilirmiş?Canım benim iyi olmana sevindim... Bizde martmı nisanmı karar veremedik :). Yine beraber gün sayariz ama insaallah bu defa güzel sonuçlar alırız.. Bende cumartesi evime dönuyorum artık evimi düzenimi cok özledim...
İnşallah cnm sağolasın.Canım bilakis iyi beslenmeye çalış, bolca istırahat et, kesen iyiyse Allah ın izniyle hiçbişey olmaz![]()
Cnm negüzel bi haber verdin hoşgeldin öncelikle :) bence kendini iyi hissediyorsan Mart'ta yapmalısınKIZLAR SELAMMMM:)
BEN YİNE İYİ BİR ŞEKİLDE ARANIZA DÖNDÜM:)
minikgelin İKİZ Mİ ÇOK MERAK ETTİM ONCA SAYFAYI OKUYAMADIM:)..
BENDE CMT DOKTOR GÖRÜŞMESİ İÇİN RANDEVU ALACAĞIM. İŞTEN İZİN ALMIŞTIM 1 HAFTA ANK. EŞİMLE BERABER KAFA DİNLEDİM:)
ŞİMDİ İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR.. HATTA İKİNCİ DENEMEYİ NİSANDA MI YAPSAM MARTTA MI DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SİZ NE DERSİNİZ?
Mart güzeldir martCanım benim iyi olmana sevindim... Bizde martmı nisanmı karar veremedik :). Yine beraber gün sayariz ama insaallah bu defa güzel sonuçlar alırız.. Bende cumartesi evime dönuyorum artık evimi düzenimi cok özledim...
canım benim... sağolasın:) inşallah.. biz daha doktora gidip görüşemedik. sizce neden tutmadı benim embriyolar acaba? bir de sen hangi merkezde yaptırdın canım transferini?Cnm negüzel bi haber verdin hoşgeldin öncelikle :) bence kendini iyi hissediyorsan Mart'ta yapmalısınben hafta sonu diye rastgele bi doktora gittim 1 kese var diğerinden emin olamadı var da diyemem yokta diyemem dedi.. eşim benden meraklı bugun 4 e randevu almış başka doktora gitcez :) tüp bebek doktoru 2 haftaya kesin belli olur dedi :) hayırlısı olsun saglıklı olsun tek çift hepsi şahane :) tedavini bekletme lütfen bize yetiş yeriniz çok belli
![]()
Cnm ben Malatya Doğu fertilde yaptırdım 4 tüp bebeğimidecanım benim... sağolasın:) inşallah.. biz daha doktora gidip görüşemedik. sizce neden tutmadı benim embriyolar acaba? bir de sen hangi merkezde yaptırdın canım transferini?
Erken derken cnm Çarşamba kaçıncı gün oluyor embriyolarınkızlar benim perşembe transferim vardı 12 de.ama bugün arayıp çarşanbaya aldılar..bı sıkıntı mı var dedim yok hayır dedi.ama ozman niye erken e adılar,??
G Gurbetkusu79 canlarm sizin adiniza çok sevindim inşallah pozitifi görürsünüz ben malesef tekrar deneyemicem doktorum aradı elimizdeki spermler kalitesiz o yüzden de tutunma olmamış üzgünüm elimizdeki spermleri incelemeye alcaz onların kalitesini arttırmak için tedavi uygulayacağız dedi yani ne sperm kaldı ne yumurta nede bi umut çıkan spermlerde kalitesizmis inşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız dualarm sizlerle doktor hiç yoktan en az 2 ay bekleyin dedi pozitif alan arkadaşları tebrik ederim sayfaları tamamen okuyamadm inşallah negatif alan yoktur ve inşallah dahada olmaz bizler son negatifler olmuş oluruz inşallah hamile olan arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah negatiften geriye kalan umutlarmda doktorun bu haberi üstüne kalan umutlarda yok oldu hepiniz dualarimdasinizkıyamam sana insan özlüyor evini valla. aynen inşallah pozitifi beraber görürüz:) bu arada doktora görüşme yapmadık daha siz yaptınız mı ne dedi? neden tutmamış olabilirmiş?