• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Slm kızlar doktora gittim bu sefer çok tatlıydı bu doktor gecen gittiğim felaketti:)
Tek kese gördü ben ısrarla iki olmasın dedim:) neden iki istiyorsun çok risklidir bence en güzeli olmuş tek olmuş dedi:) nasip deilmiş saglıklı olsun inş kızımda Doğumdan önceki gün düğüne gitmiştim öyle iyidim umarım buda öyle geçer :)
Ama benim yine kafam karıştı 5+2 de gittim 9 mm idi kese 5+5 de gittim yine 9 mm farklı ultrason aleti diye olmuştur diyorum ama içimde vesvese düştü acaba büyümüyormu diyorum zaten 3-4 gündürde zerre agrım yok acayip iyiyim onada canım sıkılıyor ...
sizin kaçtı acaba bu haftada bide bebek falan var demedi ben olr diye düşünmüştüm :KK43:
Canım benim tek olsun saglıklı olsun :)
Ne olur vesvese yapma :)) hamileliğin tadını cıkar Canım.. Mm'lere cok takılma bence cok güzel gidiyor bence :)

Cnm benim sen içini ferah tut. Bak bebişde etkileniyor sonra. İnanıyorum ki perşembe günü herşey çok güzel olcak.
Ah canım yaaa inş ama ne bilim bir garibim ne hissedeceğimi bilmiyorum artık. Çok düşününce kafayı yiyecek gibi oluyorum.

Deme öleee dinlen lütfen stress yapmaa dua edicez innşşş bırakmıxak melek bizi tutun yiğenimiz tutunn
Allah razı olsun canımmmm. Bakalım perşembeye kadar ani bir şey olmazsa perşembe belli olacak her şey. Ah ah ne hayallerle başlıyorsun her şey sonra bir anda değişiveriyor yine her şey...

Canım benim tek olsun saglıklı olsun :)
Ne olur vesvese yapma :)) hamileliğin tadını cıkar Canım.. Mm'lere cok takılma bence cok güzel gidiyor bence :)
Cnm Bnm her dönemi zor rabbim evlatlarımıza kardeş duygusunu nasip etsin inş neyapalım elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz olmazsada rabbimin taktiri
6+1 benim ama merkezin ultrasonu iyidi bide vajinal baktı
Cnm benim tüp bebek doktorum bu cumartesi gel dedi 6+2 oluyorum kızımdada alttan aynı günler bakmıştı gördü eşim haftaya gidelim daha bugun gittik diyor ama sanki zaman geçmez gitsem alttan bakar görür bende rahat ederim biraz diyorum :)

Cnm deme öyle ya. Sağlıklıysa yola devam edicekler zaten ben senden daha kötü durumdayım. Kesemiz duruyu çok şükür içindede minicik bebeğim var. Allahtan umut kesilmez. Biz onları çok istedik. Rabbim ayırmasın inşallah.
İnşallah canım ne denir ki Allahım en hayırlısını nasip etsin. Çok istedik çok dua ettik her şeyi yaptık artık bizim elimizden bir şey gelmiyor sabırla beklemekten başka. Bebegimi ultrasonda görmüşken sonu kötü olursa daha da büyük yıkım olacak. Diğer 3ünde bebegimi görmemiştim. Allahım seninde yardımcın olsun canım. Dr ne dedi en son sana

minikgelin minikgelin cnm kendine dert arıyosun vallahi. Biraz rahat ol. Bak bana değerim düşüktü ama değeri yüksek olanlarla aynı anda gördüm keseyi de kalp arımını da. Demekki neymiş 5 haftayı bitirmen lazımmış. Cumartesiyi bekle lütfen ve boşuna stres yapıp bebişi germe.

Kızlar yine kahverengi renginde akıntım oldu ama bir kere. Tüm günde jelin renginde ve ara arada kahverengi jel parçaları düştü. Biraz önce jeli koyarken hiç zorlanmadım. Çubukta beyazdı. Tahminimce birikenler çıktı dışarı. Sizce normalmi?

İnşallah canım ne denir ki Allahım en hayırlısını nasip etsin. Çok istedik çok dua ettik her şeyi yaptık artık bizim elimizden bir şey gelmiyor sabırla beklemekten başka. Bebegimi ultrasonda görmüşken sonu kötü olursa daha da büyük yıkım olacak. Diğer 3ünde bebegimi görmemiştim. Allahım seninde yardımcın olsun canım. Dr ne dedi en son sana
Biz herseyi fazlasıyla yaptık yat dinlen dedi. Clexanı bırakalım dedi. İlaçlara devam. Keseniz göründüğü sürece korkucak bişey yok dedi. Allah büyük yüzümüze bakar inşallah.

Kızlar yine kahverengi renginde akıntım oldu ama bir kere. Tüm günde jelin renginde ve ara arada kahverengi jel parçaları düştü. Biraz önce jeli koyarken hiç zorlanmadım. Çubukta beyazdı. Tahminimce birikenler çıktı dışarı. Sizce normalmi?
Cnm posası ilaçların kahve turuncu pembe geri gelirmiş kızımda hep koyu kahve çamur gibi geri geliyordu bunda turuncu pembe gibi arada geliyor
Canım cihaz farkı olur. Bak 3_4güne aynı yere git aynı cihazla arttığını göreceksin
Haklısın cnm doktor 2 hafta sonda gel dedi normal olarak :) benim komşum 15 haftalık hamile sadece 5 haftalıkken gidip görmüş omdan sonra gitmemiş doktora sanırım kendiliğinden hamile kalanlar çok rahatlar bize kalsa 2 günde bir gitcez :)
minikgelin minikgelin cnm kendine dert arıyosun vallahi. Biraz rahat ol. Bak bana değerim düşüktü ama değeri yüksek olanlarla aynı anda gördüm keseyi de kalp arımını da. Demekki neymiş 5 haftayı bitirmen lazımmış. Cumartesiyi bekle lütfen ve boşuna stres yapıp bebişi germe.
Az önce sinirlerim bozuldu ağladım evdede kimse Yok hazır ondanda iyicene şişene kdr gözüm ağladım rahatladım sanırım ben çok yoruldum bu tüp bebek olayından korku ile günler geçmiyor eziyete dönüşüyor... rabbim hayırlısını versin hormon deişimi sallıyor insanı biraz :)

Yükleyince dağıldı görüntü biraz içinde beyaz gibi bi gölge varda hiç bebeğe benzemiyor :)
Kız hepimizin ki öyle bende görmedim ilk keseyi gördüğümde minnacık annesi nası göstersin kendini benimkinin ilk pozunu atcaktım yükleyemedim içide boş beyaz meyaz bişi yok rahat ol biraz :rolleyes::KK36:

Cnm posası ilaçların kahve turuncu pembe geri gelirmiş kızımda hep koyu kahve çamur gibi geri geliyordu bunda turuncu pembe gibi arada geliyor

Haklısın cnm doktor 2 hafta sonda gel dedi normal olarak :) benim komşum 15 haftalık hamile sadece 5 haftalıkken gidip görmüş omdan sonra gitmemiş doktora sanırım kendiliğinden hamile kalanlar çok rahatlar bize kalsa 2 günde bir gitcez :)

Az önce sinirlerim bozuldu ağladım evdede kimse Yok hazır ondanda iyicene şişene kdr gözüm ağladım rahatladım sanırım ben çok yoruldum bu tüp bebek olayından korku ile günler geçmiyor eziyete dönüşüyor... rabbim hayırlısını versin hormon deişimi sallıyor insanı biraz :)
İnan bende öyleyim valla yordu bizi bu tedavi bağarmak istiyorum hiç mutlu değilim böyle hayal etmemiştim ya hadi benim ağrılarım var senin maşallahın var canım şimdi jelin yan etkilerini okudum da eskideki psikolojik sorunları bile nüks ettiriyormuş depresif olmamız birazda jelin yan etkisi yani anam bide benim herif gelip gidip sırnaşıyor adamı boğasım geliyor beni anlamıyor ya allahım inşallah çabuk geçer bu haller ben bile kendime katlanamıyorum

Kız hepimizin ki öyle bende görmedim ilk keseyi gördüğümde minnacık annesi nası göstersin kendini benimkinin ilk pozunu atcaktım yükleyemedim içide boş beyaz meyaz bişi yok rahat ol biraz :rolleyes::KK36:
Cnm cevap yazarken altta dosya yükleye bas ordan yükle eger yüklenmezse resmî biraz kes büyük geldiği için yüklenmiyordur :)
Bana kalsa eli kolu belli bebek olsun istiyorum herhalde :):) valla geçmez bu aylar ben size diyim :) Doğuma gitcem diyip yazacağımız günler su gibi gelsin hemencik:)

İnan bende öyleyim valla yordu bizi bu tedavi bağarmak istiyorum hiç mutlu değilim böyle hayal etmemiştim ya hadi benim ağrılarım var senin maşallahın var canım şimdi jelin yan etkilerini okudum da eskideki psikolojik sorunları bile nüks ettiriyormuş depresif olmamız birazda jelin yan etkisi yani anam bide benim herif gelip gidip sırnaşıyor adamı boğasım geliyor beni anlamıyor ya allahım inşallah çabuk geçer bu haller ben bile kendime katlanamıyorum
Kız ben kızımda acayip rahattım bide öyle kese bebek kalp atışı falan anlamıyordum ya acayip keyifliydim kan sonucum pozitif olunca hemen anneme haber verdim ki annem tüp bebek yaptırdığımı bilmiyor şimdi 2 ay dolmadan söylemiyormuş korkuyorum çünkü :)
Kızımda okdr rahatken valla jel sürekli kahve çamur gibi geldi hep şimdi stresim daha fazla iş yerimde sıkıntılı şimdilik arada hafif deişmiş geliyor rengi ... kocana söyle uzak dursun aman gözünü seveyim vicdanın rahat etmez sonra :( en azından 12 hafta bitsin öyle yapın :)

Back