• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Cnm sıkma canını herşey yolunda demiş dr benimde 2 tane transfer edilmişti bizde bugün gördük 1 tane tutunmuş ama çok şğkür herşey yokunda kese düzgün bebeğin pıtpıtlarınıda duyduk
Canım. Benim.Aminn Aminn allah herkesin gönlüne göre versin

Bos gebelik olsa yolk kesesi olmazdi ve doktorlar bunu senden gizlemezlerdi. Bana da dememisti ben sordum ici dolu mu diye oyle söylemişti
Herşey gayet yolunda dedi gecen gittigim yolk kesesi falan herşey iyi demişti bu söylemedi ama dediğin gibidir olumsuz olsa derdi herhalde umutlanmamak için :KK43:
O ultrason aletinden kaynaklaniyodur. Ben 6 haftalikken bi doktora gittim 7 haftalik gorunuyor dedi. Bir hafta sonra baska bi yere gittim hala 7 haftalik :)
Ilkinde sesi duyulmadi fakat ikincisinde sesini duyduk. Demekki aletten kaynakli olcumler fark ediyor. Sabit bi yere gitmek lazim
Aslında bunu başka biri dese ultrason aletinden kesin derim hepsinde aynı yerden tutup ölçmüyorlar derim ama iş kendisi olunca insanın anlatamıyor sanırım kendine :)

Kizlar merhaba, morelim bozuk. Dun transferin 14. Gununde hcg degerim 1019 cikmisti yarin tekrar yaptiracaktim bugun sabahtan beri hafif kasik agrim vardi aksam crinone jel uygularken jel cubugu kanliydi cok azda disari akti. Doktora yazdim simdi cevap bekliyorum, endise etmelimiyim sizce ? Ne yapmam gerekiyor

İnş canım ama bugün rahim bölgemde ve belimde ara ara sancılarım oluyor kasılma gibi. Dr umu aradım kanama olursa direk ara saat kaç olursa olsun dedi. Sanırım sona yaklaşıyoruz biz
Deme öleee dinlen lütfen stress yapmaa dua edicez innşşş bırakmıxak melek bizi tutun yiğenimiz tutunn

Herşey gayet yolunda dedi gecen gittigim yolk kesesi falan herşey iyi demişti bu söylemedi ama dediğin gibidir olumsuz olsa derdi herhalde umutlanmamak için :KK43:

Aslında bunu başka biri dese ultrason aletinden kesin derim hepsinde aynı yerden tutup ölçmüyorlar derim ama iş kendisi olunca insanın anlatamıyor sanırım kendine :)

Valla doktorlar oyle acimasiz olmus ki kesin soylerdi. Ultrason resmi varsa at istersen belki biz goruruz yada evde bak icinde hafif beyaz bisey olacak o bebek iste.

Aslinda sen tecrubelisin niye boyle yaptın bilmyorum ki :) bence hormonlardan bu evham ben de oyleyim valla hamdedelim Allaha ona birakalim Allahin izniyle hicbisey olmaz

Kizlar merhaba, morelim bozuk. Dun transferin 14. Gununde hcg degerim 1019 cikmisti yarin tekrar yaptiracaktim bugun sabahtan beri hafif kasik agrim vardi aksam crinone jel uygularken jel cubugu kanliydi cok azda disari akti. Doktora yazdim simdi cevap bekliyorum, endise etmelimiyim sizce ? Ne yapmam gerekiyor

Canim jel deki lekeler hepimizde oluyor. Agri da ayni sekilde. Dondurulmus tedavin mi bilmiyorum ama normal tedaviyse eger icerde kalan yumurtalar agri yapıyor hepimizin oyle lutfen canını sıkma.

Çok iyi anlıyorum seni canım .bende bir hafta sonra gidecem doktora keseyi görecek miyim,kalp atisini duyacakmiyim diye kafamda deli sorular var
Sorma vallahi bitmez daha dur her ayı ayrı zor İnan hep korkular oluyor rabbime emnt inş
Valla doktorlar oyle acimasiz olmus ki kesin soylerdi. Ultrason resmi varsa at istersen belki biz goruruz yada evde bak icinde hafif beyaz bisey olacak o bebek iste.

Aslinda sen tecrubelisin niye boyle yaptın bilmyorum ki :) bence hormonlardan bu evham ben de oyleyim valla hamdedelim Allaha ona birakalim Allahin izniyle hicbisey olmaz
Valla ben kendim haricinde çok güzel fikir veririm etrafımda hep hamile var bşy olunca beni ararlar sorarlar ama iş kendime gelince farklı oldu bu sefer .. aslında 3 ay önce düşük yapınca ondan korktum yoksa kızımda hiç böyle olmamıştım. Resim var hemen ekliyeyim :)

Eklentiler

• IMG_2784.JPG
    IMG_2784.JPG
    24,4 KB · Görüntüleme: 57
Çoksa doktora git bence acile falan hepimizde oldu hemen hemen iğneyle geçiyor canım korma seninkide öyledir inşallah yat gezinme

İnş canım ama bugün rahim bölgemde ve belimde ara ara sancılarım oluyor kasılma gibi. Dr umu aradım kanama olursa direk ara saat kaç olursa olsun dedi. Sanırım sona yaklaşıyoruz biz
Cnm deme öyle ya. Sağlıklıysa yola devam edicekler zaten ben senden daha kötü durumdayım. Kesemiz duruyu çok şükür içindede minicik bebeğim var. Allahtan umut kesilmez. Biz onları çok istedik. Rabbim ayırmasın inşallah.

Canim jel deki lekeler hepimizde oluyor. Agri da ayni sekilde. Dondurulmus tedavin mi bilmiyorum ama normal tedaviyse eger icerde kalan yumurtalar agri yapıyor hepimizin oyle lutfen canını sıkma.
Tesekkurler canim , dondurulmus tedavisi goruyorum. Ilk defa kan gorunce cok endise ettim jel cubugu resmen kandi birazda disari akti. Doktor yazdi simdi istirahat et onemli degil demis. Insallah oyledir :(

Sorma vallahi bitmez daha dur her ayı ayrı zor İnan hep korkular oluyor rabbime emnt inş

Valla ben kendim haricinde çok güzel fikir veririm etrafımda hep hamile var bşy olunca beni ararlar sorarlar ama iş kendime gelince farklı oldu bu sefer .. aslında 3 ay önce düşük yapınca ondan korktum yoksa kızımda hiç böyle olmamıştım. Resim var hemen ekliyeyim :)

Cok net gozukmuyo ama beyazliklar var icinde hicccc korkma Allahin izniyle

Tesekkurler canim , dondurulmus tedavisi goruyorum. Ilk defa kan gorunce cok endise ettim jel cubugu resmen kandi birazda disari akti. Doktor yazdi simdi istirahat et onemli degil demis. Insallah oyledir :KK43:

Zaten Allah korusun dusuk filan olsa oyle sakir sakir kanama olur. Asiri sanci olur dayanamayacak kadar. Kolay değil tedavi goruyoruz o kadar yabancı cisim giriyor vs oranın da bi canı var daa :)

Back