2016 Aralik tup bebek

Benimde moral sıfır. İştahım yok . Dün kanamam oldu. En çok korktuğum şeydi. Kese iyi dedi doktor. Cumartesiye kadar evdeyim. İnşallah bişey olmaz bebeğime.
Kırmızımıydı canım değilse korkma iğneyle hemen geçiyor kalkma yat dinlen bol bol geçmiş olsun

Canim sen nerde yaptiriyosun? Morfoloji mi sizde sorun? Imsi kullanilan bir merkez sec yoksa icsi filan morfolojiden dolayi tutmuyor. Bizim de ayni sorun var ilk denemede elhamdulillah hamileyim. Lutfen imsi uygulayan bir merkez ile gorus..

ilk yumurta toplandığı gün ilk gün mü oluyo.yani yumurta toplandığı günden itibaren mi sayyoruz...

Eder eder korkma benimde tüp bebek doktoru kalbini dinlemek için alttan baktı hemen kan geldi orda iğne yaptılar üç günde geçti hemen kahve ye dönüyor zaten dinlen bol bol canım
Canımmm inşallah geçer sabahtan beri sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi. İnşallah karnımda büyüdüğü günlere kavuşturur allahım beni ve hepimizi

kıyamam sana insan özlüyor evini valla. aynen inşallah pozitifi beraber görürüz:) bu arada doktora görüşme yapmadık daha siz yaptınız mı ne dedi? neden tutmamış olabilirmiş?
Canım benim endometrıum 7mme yakındı transfer günü cok kötü degil ama cok iyide değil demisti... Birde bana tedavi önce yumurtalrımı genetığe gönderelim dedi biz esimle istemedik gerek duymadık.. Bize tekrar genetiğe gönderelim diye önerdi bizde yine ayni düşünçedeuiz dedik ve konuyu kapattık.. Biz aslında Brüksel tüpbebek merkezinde tedavi olacaktık ama fiyat biraz fazla gelince son anda merkezi degıstırdık Fulya Bahçeciye gittik ama cok pismanım...
Mart/nisanda yaparsam Brüksel Tüpbebek merkezıne gideceğiz... Sen nerde yaptırmıstın??

Hadii :)))
Gittinmi canım?? Merak ettim güzel habelerle dönersin...

Yapar inşş sen bol bol dua et olumlu düşün o güçlü bir bebek annesine tutundu inşş sağlıkla dewamıda gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…