- 3 Ocak 2015
- 1.497
- 1.585
- 108
Aminnn. Hala içimde bir yerlerde umudum var canım.Allah yüzünü güldürsün canım umutsuz olma, güzel hayaller kur lütfen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn. Hala içimde bir yerlerde umudum var canım.Allah yüzünü güldürsün canım umutsuz olma, güzel hayaller kur lütfen![]()
Allah razı olsun canım inşallah.Dualarimdasin canım herşey güzel olacak inşallah stres yapma.
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Cnm bak işte 7 haftalıksın bir hafta geriden gelse 6 haftalık oluyor kalp atışı Yeni başlamış oluyor bence en az 10 gün beklemelisin erken karar verme sakın hatta başka doktorada git mutlaka7aralık transfer günümdü 19 aralık test günü 209 du beta. Şimdi 7haftalık normalde. Bebeğe baktı küçük haftasına göre istediğimiz gibi gelişmemiş dedi. Kalp atışı da net alamadı. İnan kafam karmakarışık oldu. Perşembe duymasam bile pazartesiye kadar bekletirler umarım. Beklemek isterim çünkü
Bana 12. Haftaya kadar devam edicez dedi. Valla benimde dün akşam kanamam oldu doktora gittik. Kese güzel sorun görünmüyor dedi. Sabah da gittik tekrar. Keseden uzak bi yerde kanama dedi. Ne olacağı belli değil allaha emanet.Sağol canım içim rahatladı ne zaman bırakacağız bunları acaba yaa
Canim benim maaşallah çoook güzel bir değer. Bu da sağlıklı bir gebelik olduğunu belli ediyor.Sen içini ferah tut.Sağlıkla buyusun gobusunde inşallah. Benim içinde dua et canımkuzuuuuuuuu @FarahFarah kizlaaar cok sagolun canlarim, insallah saglikli devam ederde kucagimiza aliriz, allah hepimizin yuzunu guldursun anneligi nasip etsin bize
Yumurtalar büyütüldüğü için su topluyor. Benim öyle oldu. Şimdi biraz geriledi. Karnımdaki ve yumurtalıklarındaki şişlik azaldı. Resmen 1 kilo eksildim.Dondurulmuş değil canım. Neden şişiyor peki?
Benimde moral sıfır. İştahım yok . Dün kanamam oldu. En çok korktuğum şeydi. Kese iyi dedi doktor. Cumartesiye kadar evdeyim. İnşallah bişey olmaz bebeğime.Kızlar sizler nasıl ruh halindesiniz
Ben böyle keyifsiz mutsuzum canım hiç bşy yapmak istemiyor hormonlardanmı neyden bilmiyorum normalde çok mutlu olmak gerekmiyormuydu kızımda ayağım yere değmiyordu bubda sürekli kaybetme korkusu var enerjimi biri emmiş gibi işe gidiyorum elimi kaldırmak bile istemiyorum![]()
Cnm sen bolca uzan iyi gelir kese iyise sorun olmaz doktorlar zaten direk anlıyorlar bebeğe zarar verecek kanama ile zararsız kanamayı farkederler zor bi süreç her wc ye gidince kan görcem diye elim yüreğimde ama işte herşey allahtan geliyor olacağı varsada olur elimizden gelenin fazlasını yapıyoruzBenimde moral sıfır. İştahım yok . Dün kanamam oldu. En çok korktuğum şeydi. Kese iyi dedi doktor. Cumartesiye kadar evdeyim. İnşallah bişey olmaz bebeğime.
Hayırlısı olsun cnm.Kızlar günaydın Show tv yi açın tüp bebekle İlgili konu var izleyin :) ben dün transfer oldum sonunda şükür geri sayım başladı.. hakkımızda hayırlısı
İnşallah canım teşekkür ederimHayırlısı olsun cnm.
Hayırlı olsun canım, inşallah tutunur meleğin bırakmaz seniKızlar günaydın Show tv yi açın tüp bebekle İlgili konu var izleyin :) ben dün transfer oldum sonunda şükür geri sayım başladı.. hakkımızda hayırlısı
Amin canım hiç heyecanım yok neden acaba :/Hayırlı olsun canım, inşallah tutunur meleğin bırakmaz seni![]()
Gözün aydın cnmm zor kısmı geçmiş bhndan sonra beklemek kısmı var:)Kızlar günaydın Show tv yi açın tüp bebekle İlgili konu var izleyin :) ben dün transfer oldum sonunda şükür geri sayım başladı.. hakkımızda hayırlısı