- 12 Ocak 2013
- 588
- 746
- 103
Süper canım ya maaşallah bu gün ugurlu bir gün galibamerhaba kızlar bugun haftalık iğnem wardı onu yaptrımaya gittim gitmişken kan werdim :) potif hamileyimmm çok şükür kii 25,47 çıktı 7.günüm bugun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper canım ya maaşallah bu gün ugurlu bir gün galibamerhaba kızlar bugun haftalık iğnem wardı onu yaptrımaya gittim gitmişken kan werdim :) potif hamileyimmm çok şükür kii 25,47 çıktı 7.günüm bugun
Rabbim sen ve yavrunla olsun insallah haftaya çok kuvvetli kalp atışlarıyla bebişini göreceksin dualarim seninle arkadasimKızlar benden iyi haberler yok maalesef. Kese büyüklüğü çok iyi bebek içinde ama haftasıyla uyumlu değil çok küçük. Kalp atışı alamadı dr. Perşembe tekrar bakacak. Eger gelişme varsa kalp atışı da başlamışsa ne güzel... Ama gelişim yoksa bebegimi alacaklar. Tarifsiz bir boşluk şuan içimdeki. Dondurulmuş embriyomuz felan yok ki, aten rezervim az. Tek isteğim perşembe bebegimin büyümüş olması... Geriden gelip toparlayanda varmış ama 6haftalıkta görünmezdi sanıırm her şey yolunda olsaydı. Şimdilik iyi düşünemiyorum. Kesenin içinde bebegi görüyoruz ama yetmiyor bu... Dua edin bize bebek bize sürpriz yapsın kızlar. Bu kadar yaklaşmışken tekrar başa dönmek çok büyük bir yıkım olacak...şuan gelişmeyen bebek kromozom ve genetik olarak sorunludur zaten dedi birde dr um. Allah büyük ne gelirse ondan başım üstüne nr denir ki başka kızlar.. Dualarınıza ihtiyacımız var..
Sağol tatlım darısı isteyen herkese insAllahHayirli olsun cnm :)
Cnm benim gözün aydın bu belirtiler senin bebişin yolda olduğunu gösteriyor. Yemene dikkat et tansiyonun düşecek kadar aç kalma.Kizlar daha önce şişlik ve ağrı oluyodu ama bugün adet olmuş kadar sancılanıyorum normal adetim çarşamba ama cuma test tarihim. Tutması halinde de adet sancısı olur diyo herkes ama bu kadar çok olur mu? Iki gündür ayağa kalkinca soğuk soğuk terleyip ellerim titriyor. Iyi belirtilerdir insallah diye dua ediyorum. Bu tansiyon düşüklüğü halime sevinirken aşırı sancı korkutuyor
Canım ağrılar tutma belirtisidir sen olumlu düşün inşallah güzel haberler vereceksinKizlar daha önce şişlik ve ağrı oluyodu ama bugün adet olmuş kadar sancılanıyorum normal adetim çarşamba ama cuma test tarihim. Tutması halinde de adet sancısı olur diyo herkes ama bu kadar çok olur mu? Iki gündür ayağa kalkinca soğuk soğuk terleyip ellerim titriyor. Iyi belirtilerdir insallah diye dua ediyorum. Bu tansiyon düşüklüğü halime sevinirken aşırı sancı korkutuyor
Ewet cnm bugün güzel haberler aldık hep inşallah bu hafta böyle gider.Süper canım ya maaşallah bu gün ugurlu bir gün galiba
İnşallah canım Allahım evlat Hasretinle kimseyi imtihan etmesin herkesin kucağını doldursun insallahEwet cnm bugün güzel haberler aldık hep inşallah bu hafta böyle gider.
Amin ecmain Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahİnşallah canım Allahım evlat Hasretinle kimseyi imtihan etmesin herkesin kucağını doldursun insallah
19 aralık test günümdü 7aralık transfer.Cnm benim kaç haftalıksın sen şimdi gün olarak?
Aminnnnnnnn canım.Allahım sınavım burda bitsin ne olur diye dua ediyorum.Rabbim sen ve yavrunla olsun insallah haftaya çok kuvvetli kalp atışlarıyla bebişini göreceksin dualarim seninle arkadasim
Canım benim rabbim o acıyı yasatmasın inşallah herşey Güzel olur inşallah güzel haberler verirsin canım inşallah güzel bir sürpriz yapar sana miniğinKızlar benden iyi haberler yok maalesef. Kese büyüklüğü çok iyi bebek içinde ama haftasıyla uyumlu değil çok küçük. Kalp atışı alamadı dr. Perşembe tekrar bakacak. Eger gelişme varsa kalp atışı da başlamışsa ne güzel... Ama gelişim yoksa bebegimi alacaklar. Tarifsiz bir boşluk şuan içimdeki. Dondurulmuş embriyomuz felan yok ki, aten rezervim az. Tek isteğim perşembe bebegimin büyümüş olması... Geriden gelip toparlayanda varmış ama 6haftalıkta görünmezdi sanıırm her şey yolunda olsaydı. Şimdilik iyi düşünemiyorum. Kesenin içinde bebegi görüyoruz ama yetmiyor bu... Dua edin bize bebek bize sürpriz yapsın kızlar. Bu kadar yaklaşmışken tekrar başa dönmek çok büyük bir yıkım olacak...şuan gelişmeyen bebek kromozom ve genetik olarak sorunludur zaten dedi birde dr um. Allah büyük ne gelirse ondan başım üstüne nr denir ki başka kızlar.. Dualarınıza ihtiyacımız var..
İnşallah herşey yolunda gider bebeğin sağlıkla hayırlısıyla gelir inşallah canım moralini çok bozma sıkıntı bebeğini de etkiler olumlu düşün herşey güzel olsun inşallahKızlar benden iyi haberler yok maalesef. Kese büyüklüğü çok iyi bebek içinde ama haftasıyla uyumlu değil çok küçük. Kalp atışı alamadı dr. Perşembe tekrar bakacak. Eger gelişme varsa kalp atışı da başlamışsa ne güzel... Ama gelişim yoksa bebegimi alacaklar. Tarifsiz bir boşluk şuan içimdeki. Dondurulmuş embriyomuz felan yok ki, aten rezervim az. Tek isteğim perşembe bebegimin büyümüş olması... Geriden gelip toparlayanda varmış ama 6haftalıkta görünmezdi sanıırm her şey yolunda olsaydı. Şimdilik iyi düşünemiyorum. Kesenin içinde bebegi görüyoruz ama yetmiyor bu... Dua edin bize bebek bize sürpriz yapsın kızlar. Bu kadar yaklaşmışken tekrar başa dönmek çok büyük bir yıkım olacak...şuan gelişmeyen bebek kromozom ve genetik olarak sorunludur zaten dedi birde dr um. Allah büyük ne gelirse ondan başım üstüne nr denir ki başka kızlar.. Dualarınıza ihtiyacımız var..
Bitanemmmmm inşallah rabbim dualarını kabul etsin inşallah bende çok aşmam arayı inşallah bende pozitif haberler veririm rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım benimKizlaar cok sagolun allah razi olsun ilaymilya rabbim sana en kisa zamanda hayirli saglikli evlat nasip etsin hep dualarimda olcaksin. Cok cok sagol arkadasim
Benimde çatlatma iğneme göre hesaplarsam dün adet olmam gerekiyordu daha önce iki asilama yaptırmıştım çatlatma ignesinden 15 gün sonra adet olmuştum bu sefer olmadı rahimde baskı gibi bişey var devamlı özellikle idrara çıkmadan önce oluyor arada belim ve kasık agrisi da çekiyorum uyku var devamlı ama ilaçlardan mi yoksa benim minikte yoldamı diyorum içim daralıyor yarın 10. Gunum 5. Gun embriyosuydu acaba bi kan versem mi diyorum doktor çarşamba demişti ama ...Canım ağrılar tutma belirtisidir sen olumlu düşün inşallah güzel haberler vereceksin
Canım benim sabret bir gün daha, ben yaptım sonra değerler yükselsin içim içimi yedi sende doktorun sözünden çıkma. İlla merak ettiysen bir idrar testi yap.Benimde çatlatma iğneme göre hesaplarsam dün adet olmam gerekiyordu daha önce iki asilama yaptırmıştım çatlatma ignesinden 15 gün sonra adet olmuştum bu sefer olmadı rahimde baskı gibi bişey var devamlı özellikle idrara çıkmadan önce oluyor arada belim ve kasık agrisi da çekiyorum uyku var devamlı ama ilaçlardan mi yoksa benim minikte yoldamı diyorum içim daralıyor yarın 10. Gunum 5. Gun embriyosuydu acaba bi kan versem mi diyorum doktor çarşamba demişti ama ...
Geçmiş olsun. Banada gecen gebeliğimde bebek için faydalı demişti kiste doktor. Bebek büyüdükçe geriliyo demiştiBenimde bi tane kist varmış 3 aya kadar tamamen kaybolur dedi doktor.
İdrarda cikmazsa daha çok kendi kendimi yerim diye korkuyorum bir de doktora gidip orda negatif öğrenmektense kendi kendimi hazırlarım orda da en azından neden olmadığını nasıl bir yol izlemem gerektiğini konuşurum diyorum idrar da çıkmazaten heralde çünkü tek embriyo konuldu bana değerim çok yüksek çıkmaz yani sanmıyorum canimCanım benim sabret bir gün daha, ben yaptım sonra değerler yükselsin içim içimi yedi sende doktorun sözünden çıkma. İlla merak ettiysen bir idrar testi yap.
İdrarda cikmazsa daha çok kendi kendimi yerim diye korkuyorum bir de doktora gidip orda negatif öğrenmektense kendi kendimi hazırlarım orda da en azından neden olmadığını nasıl bir yol izlemem gerektiğini konuşurum diyorum idrar da çıkmazaten heralde çünkü tek embriyo konuldu bana değerim çok yüksek çıkmaz yani sanmıyorum canimCanım benim sabret bir gün daha, ben yaptım sonra değerler yükselsin içim içimi yedi sende doktorun sözünden çıkma. İlla merak ettiysen bir idrar testi yap.
Allahım inşallh bebeciğini büyütecektir cnm benüm, sabret haftaya gittiinde duyacan pıt pıtları. Bol dua edelim Allahım kabul etsin inşallah.19 aralık test günümdü 7aralık transfer.