• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

arkadaşlar sizi daralttım biliyorum.kusura bakmayın hakkınızı helal edin.son bişey daha sorucam yumurtalar toplandı bugün banyo yapablirmiyim:)
Yarın yap canım zaten şişkinlik oluyor bide üşütürsen allah korusun kötü olur yinede sen bilirsin sonuçta bi operasyon geçirdin

Kızlar benden iyi haberler yok maalesef. Kese büyüklüğü çok iyi bebek içinde ama haftasıyla uyumlu değil çok küçük. Kalp atışı alamadı dr. Perşembe tekrar bakacak. Eger gelişme varsa kalp atışı da başlamışsa ne güzel... Ama gelişim yoksa bebegimi alacaklar. Tarifsiz bir boşluk şuan içimdeki. Dondurulmuş embriyomuz felan yok ki, aten rezervim az. Tek isteğim perşembe bebegimin büyümüş olması... Geriden gelip toparlayanda varmış ama 6haftalıkta görünmezdi sanıırm her şey yolunda olsaydı. Şimdilik iyi düşünemiyorum. Kesenin içinde bebegi görüyoruz ama yetmiyor bu... Dua edin bize bebek bize sürpriz yapsın kızlar. Bu kadar yaklaşmışken tekrar başa dönmek çok büyük bir yıkım olacak...şuan gelişmeyen bebek kromozom ve genetik olarak sorunludur zaten dedi birde dr um. Allah büyük ne gelirse ondan başım üstüne nr denir ki başka kızlar.. Dualarınıza ihtiyacımız var..
Nediycegimi bilemedim çok üzüldüm şuan hani negatifi direk görsek sadece o an üzülüyoruz ama böyle olunca daha acı veriyor şimdi sana perşembe günü gelmez :( bende korkuyorum ama eger olmuyorsa hayırlısı öyleymiş demekten başka yapacak bşy olmuyor sonuçta saglıklı embriyo ilerliyor eger olmuyorsa daha hayırlıdır ... yinede allahtan umut kesilmez benim kızımda ilk haftalar 1 hafta geriden gidiyordu baya üzülmüştüm ama ilerleyen zamanlarda o arayı kapatıyor

Kızlar 34. Haftaya kadar coraspirin, 12. Haftaya kadar jel, sabah akşam inıfolic combi hap( folikasit) estrofemi 3 gün 3 tane 2 gün 2 tane ve 1 gün 1 tane içip bırakıyorum. Sizlerin doktoru ne diyor?

Kızlar 34. Haftaya kadar coraspirin, 12. Haftaya kadar jel, sabah akşam inıfolic combi hap( folikasit) estrofemi 3 gün 3 tane 2 gün 2 tane ve 1 gün 1 tane içip bırakıyorum. Sizlerin doktoru ne diyor?
Cnm sabah akşam estrofem
Sabah crinone jel
Akşam progestan fitil
İmom vitamin
Hibor igne
Bunların hepsini kızımdada 3 aya kdr kullanmıştım şimdi neder bilmiyorum hafta sonu belli olur igne yerine coaspirin istiycem eger olursa tabi ..

Kızlar sizler nasıl ruh halindesiniz
Ben böyle keyifsiz mutsuzum canım hiç bşy yapmak istemiyor hormonlardanmı neyden bilmiyorum normalde çok mutlu olmak gerekmiyormuydu kızımda ayağım yere değmiyordu bubda sürekli kaybetme korkusu var enerjimi biri emmiş gibi işe gidiyorum elimi kaldırmak bile istemiyorum :(

Nediycegimi bilemedim çok üzüldüm şuan hani negatifi direk görsek sadece o an üzülüyoruz ama böyle olunca daha acı veriyor şimdi sana perşembe günü gelmez :KK43: bende korkuyorum ama eger olmuyorsa hayırlısı öyleymiş demekten başka yapacak bşy olmuyor sonuçta saglıklı embriyo ilerliyor eger olmuyorsa daha hayırlıdır ... yinede allahtan umut kesilmez benim kızımda ilk haftalar 1 hafta geriden gidiyordu baya üzülmüştüm ama ilerleyen zamanlarda o arayı kapatıyor
Aynen canım nasıl gelecekse perşembe bilmiyorum. İçim acıyor resmen Allah büyük ama olacagı varsa olacak olacagı yoksa da ne yapsak boş

Aynen canım nasıl gelecekse perşembe bilmiyorum. İçim acıyor resmen Allah büyük ama olacagı varsa olacak olacagı yoksa da ne yapsak boş
Öyle cnm insanlar düşürmek için neler yapıyor düşmüyor biz pamuklara sarsak kendimizi gidecekse gider .. allah inancımız var çok şükür benim eger heran giderse bebeğim bilirimki doğunca daha üzülmektense baştan üzülcem rabbim öyle hayırlı kılmış .. elimizden geleni yapıyoruz ve yorulduk gerçekten ...
Bşy sorcam senin düşük ve kimyasal gebeliklerin varya doktor genetik test falann yaptırdımı sana

Cnm sabah akşam estrofem
Sabah crinone jel
Akşam progestan fitil
İmom vitamin
Hibor igne
Bunların hepsini kızımdada 3 aya kdr kullanmıştım şimdi neder bilmiyorum hafta sonu belli olur igne yerine coaspirin istiycem eger olursa tabi ..
Jel beni çok zorluyor. Bir de zamlanmış 140 tl kutusu. Kıbrısta sizdeki gibi reçeteye yazılmıyor.4 haftada 560 tl

Kızlar sizler nasıl ruh halindesiniz
Ben böyle keyifsiz mutsuzum canım hiç bşy yapmak istemiyor hormonlardanmı neyden bilmiyorum normalde çok mutlu olmak gerekmiyormuydu kızımda ayağım yere değmiyordu bubda sürekli kaybetme korkusu var enerjimi biri emmiş gibi işe gidiyorum elimi kaldırmak bile istemiyorum :KK43:
Vallahi hen hiç hamile değilmişim gibiyim. Hiç bir hormon değişimi yok.

Vallahi hen hiç hamile değilmişim gibiyim. Hiç bir hormon değişimi yok.
Bedenen iyiyim hatta bel agrımda yok 2 gündür hiç biyerim ağrımıyor onada kıllanıyorum kızımda heryerim ağrıyordu bu tam tersi niye bilmiyorum.. mutsuzum ve hiç bi sebebi Yok hormon deişimine yoruyorum çünkü normalde çok enerjik bi tipimdir:(
Jel beni çok zorluyor. Bir de zamlanmış 140 tl kutusu. Kıbrısta sizdeki gibi reçeteye yazılmıyor.4 haftada 560 tl
Çok pahalı ya doktoruna söylesen progestan fitili arttırsın ikiside aynı işe yarıyor benim genelde kolay giriyor ama arada zorlandığım zamanda oluyor
Kimi zaman gün içinde baya yoğun şekilde ilaçların postası geri geliyor kimi zaman az geliyor belki ondan içerde birikmiyordur diyorum.

Öyle cnm insanlar düşürmek için neler yapıyor düşmüyor biz pamuklara sarsak kendimizi gidecekse gider .. allah inancımız var çok şükür benim eger heran giderse bebeğim bilirimki doğunca daha üzülmektense baştan üzülcem rabbim öyle hayırlı kılmış .. elimizden geleni yapıyoruz ve yorulduk gerçekten ...
Bşy sorcam senin düşük ve kimyasal gebeliklerin varya doktor genetik test falann yaptırdımı sana
Kromozom ve genetik yaptırdık eşimle canım. Bir şey çıkmadı. Sadece bende pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı ve sürekli kan sulandırıcı iğne vuruluyorum ve coraspin içiyorum bu süreçte.

Kromozom ve genetik yaptırdık eşimle canım. Bir şey çıkmadı. Sadece bende pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı ve sürekli kan sulandırıcı iğne vuruluyorum ve coraspin içiyorum bu süreçte.
Ya ozaman sorun olmaz ki:( nasip sanırım :(
Benim arkadaşım 4 kez düşük yaptı 2 si kürtaj oldu 2 si kendiliğinden düştü tüm testleri yaptırdı hiç bşy çıkmadı 5. Hamileliginde sorunsuz ilerledi Doğum yaptı ... o kendiliğinden hemen hamile kalabiliyor tüp bebek deildi ama hep düşün oluyordu ..
Sen şimdi tam kaç günlüksün 1 hafta geriden gelebilir ondan sorun olmuyor kızımda öyle olmuştu

Bedenen iyiyim hatta bel agrımda yok 2 gündür hiç biyerim ağrımıyor onada kıllanıyorum kızımda heryerim ağrıyordu bu tam tersi niye bilmiyorum.. mutsuzum ve hiç bi sebebi Yok hormon deişimine yoruyorum çünkü normalde çok enerjik bi tipimdir:KK43:

Çok pahalı ya doktoruna söylesen progestan fitili arttırsın ikiside aynı işe yarıyor benim genelde kolay giriyor ama arada zorlandığım zamanda oluyor
Kimi zaman gün içinde baya yoğun şekilde ilaçların postası geri geliyor kimi zaman az geliyor belki ondan içerde birikmiyordur diyorum.
Benim öğleden sonra kasık ağrılarım ve bel ağrılarım oluyor , işten çıkmaya yakın başlıyor o yüzden eve gelip hemen uzanıyorum bir kaç saat.cnm fitili ilk denememde yazmıştılar bana hiç beceremedim koyayım. Yumurta toplanırken dr farketti ki olması gereken yere koymuyomuşum fitili. O zman jele çevirdi beni. Şimdikinde de direkt jel verdi. Bende ya yine beceremeSem diye biley deöedim. Jele devam 6 hafta kaldı nasılsa. Geçen hafta 84 dü fiyat bir ara piyasada eksildi . Bu hafta bir geldi yeniledi 140 liradan. Allahım tutunsun da varsın ödeyim yapcak bişey yok.

Benim öğleden sonra kasık ağrılarım ve bel ağrılarım oluyor , işten çıkmaya yakın başlıyor o yüzden eve gelip hemen uzanıyorum bir kaç saat.cnm fitili ilk denememde yazmıştılar bana hiç beceremedim koyayım. Yumurta toplanırken dr farketti ki olması gereken yere koymuyomuşum fitili. O zman jele çevirdi beni. Şimdikinde de direkt jel verdi. Bende ya yine beceremeSem diye biley deöedim. Jele devam 6 hafta kaldı nasılsa. Geçen hafta 84 dü fiyat bir ara piyasada eksildi . Bu hafta bir geldi yeniledi 140 liradan. Allahım tutunsun da varsın ödeyim yapcak bişey yok.
Ozaman sen jel kullan cnm ben fitili paş parmağımla koyup orta parmağımla baya içeri iteliyorum
Çok zamanmış cidden allah olmayana yardım etsin :(

Keşke bi kaç kutu yazsalarda göndersek sana canım benim doktor 3kutu yazdı sadece bi kutu ödüyormuş sgk oda günde bir olarak ben akşam sabah kullanıyorum bitince bende progestan fitile dönerim artık

Canim Allahtan ümit kesilmez insallah hersey normale döner. Çok zor bi süreç gercekten. Benim ilk gebeligim boştu çok üzülmüştüm .Artik ne gelirse rabbimden diyorum.

Back