maşallah cnm gözün aydın olsun. bende bugun dayanamadım işyerindeki doktora gittim kese duruyomu bi baksın diyeAllahım şükürler olsun minnamığımı gördüm kalp atışlarını da gördüm ama tam duyulmadı. 1 hafta sonra net duyulur dedi doktor.![]()
![Anne Adayı :anneadayı: :anneadayı:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk78.gif)
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah cnm gözün aydın olsun. bende bugun dayanamadım işyerindeki doktora gittim kese duruyomu bi baksın diyeAllahım şükürler olsun minnamığımı gördüm kalp atışlarını da gördüm ama tam duyulmadı. 1 hafta sonra net duyulur dedi doktor.![]()
Canim ben hep yatmadim agir isler haric evimde herseyi yaptim, yemek bulasik vs. yeri geldi egildimde uzandimda market posetleri bile tasidim.ama rabbim nasip etti cok sukur. Ama bu isleri yaparken hep kontrolluydum, kontrolu elden hic birakmadim, yorulunca dinlendim, insallah seninde pozitif olur
Ben hep yattım nerdeyse sağolsun annem yanımdaydı hiçbirşey yaptırmadı, hatta hala korumalı bol yatış az kalkış şeklindeyim
Yok canım bende sürekli yatamadim.her gün ananas yedim 1 dilim,onun disinda agir kaldirmadim o kadar .
Alemsin ya çok ultrasona girme bebişe zararlı tut kendini accıkmaşallah cnm gözün aydın olsun. bende bugun dayanamadım işyerindeki doktora gittim kese duruyomu bi baksın diye![]()
cnm ben 2 gün yattım 3. gün işe başladım. ananas, nar, havuç yedim hergün. allahım sanada pozitif sonucu göstersin inşallah.pozitif gören arkadaşlar ne yediniz ne içtiniz..nelere dikkat ettiniz.hep yattınız mı???
doğru diyosun. benim yumurtalıklar şişti ya, tartıldım 1 kilo eksilmişim. bide hafif pembe leke görünce korktum. ondan rahat duramadım. neyse ki yumurtalarımın da çapı küçülmüş gerilemeye başlamış.Alemsin ya çok ultrasonda girme bebişe zararlı tut kendini accık![]()
cnm ben 2 gün yattım 3. gün işe başladım. ananas, nar, havuç yedim hergün. allahım sanada pozitif sonucu göstersin inşallah.
cnm ben 2 gün yattım 3. gün işe başladım. ananas, nar, havuç yedim hergün. allahım sanada pozitif sonucu göstersin inşallah.
Bende senin gibiyim cumartesi gitmeyi düşünüyorum bende inşallah duyarız kalplerini de beklemek beni harap ediyorAyyy canm ne güzel yaaa kalp duyan anneleri görünce böyle çok heyecanlanıyorum zaman geçmiyor. Cmtsi randevum var o zaman 6+2 olucaz inşallah hem görür hem duyarım![]()
Aynen canım beklemek bir haber almak ne bileyim günler geçmiyo. İnşallah cumartesi duyarız canım inşallah haberleşirizBende senin gibiyim cumartesi gitmeyi düşünüyorum bende inşallah duyarız kalplerini de beklemek beni harap ediyor
Benimde bi tane kist varmış 3 aya kadar tamamen kaybolur dedi doktor.doğru diyosun. benim yumurtalıklar şişti ya, tartıldım 1 kilo eksilmişim. bide hafif pembe leke görünce korktum. ondan rahat duramadım. neyse ki yumurtalarımın da çapı küçülmüş gerilemeye başlamış.
Cnm benim çok sevindim inan. İnşallah bebeişlerimizi kucağımıza aldığımız zamanlarıda konuşuruz anlatırız.Masallah canım çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah. Benim de kese göründü minnak bişey leblebi gibi ama kalp için erken dedi hoca çok da zorlamadı vaginal bakmıştı biraz ağrı duyunca bıraktı, cumartesi gel tekrar usg yolksac( kesenin büyümesi) görelim dedi
Cnm benüm bütün gündür heyecandan yerimde duramadım sanada hayırlı olsun diyemedim. Anca eve geldim şimdi de telefonu elime aldım şimdi.
Miyommuymuş cnm? Bemde de gördüler ama hiç önemli bişey değil dedi bana doktorum. Bebeğin tam tersi tarafında zaten.Benimde bi tane kist varmış 3 aya kadar tamamen kaybolur dedi doktor.
Cok sagol canim benim insallah sonuna kadar guzel gider herseyCnm benüm bütün gündür heyecandan yerimde duramadım sanada hayırlı olsun diyemedim. Anca eve geldim şimdi de telefonu elime aldım şimdi.
6+2 yim cnm ben.Kalp atısini da gören arkadaşlar tam olarak kaç haftalıksiniz ???