• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Allahım şükürler olsun minnamığımı gördüm kalp atışlarını da gördüm ama tam duyulmadı. 1 hafta sonra net duyulur dedi doktor.:nazar::anneadayı:
maşallah cnm gözün aydın olsun. bende bugun dayanamadım işyerindeki doktora gittim kese duruyomu bi baksın diye :anneadayı::KK53:

Canim ben hep yatmadim agir isler haric evimde herseyi yaptim, yemek bulasik vs. yeri geldi egildimde uzandimda market posetleri bile tasidim.ama rabbim nasip etti cok sukur. Ama bu isleri yaparken hep kontrolluydum, kontrolu elden hic birakmadim, yorulunca dinlendim, insallah seninde pozitif olur

aminn inşallah canm..teşekkür ederim:)

Alemsin ya çok ultrasonda girme bebişe zararlı tut kendini accık :eek::eek:
doğru diyosun. benim yumurtalıklar şişti ya, tartıldım 1 kilo eksilmişim. bide hafif pembe leke görünce korktum. ondan rahat duramadım. neyse ki yumurtalarımın da çapı küçülmüş gerilemeye başlamış.

Ayyy canm ne güzel yaaa kalp duyan anneleri görünce böyle çok heyecanlanıyorum zaman geçmiyor. Cmtsi randevum var o zaman 6+2 olucaz inşallah hem görür hem duyarım :dua:
Bende senin gibiyim cumartesi gitmeyi düşünüyorum bende inşallah duyarız kalplerini de beklemek beni harap ediyor

doğru diyosun. benim yumurtalıklar şişti ya, tartıldım 1 kilo eksilmişim. bide hafif pembe leke görünce korktum. ondan rahat duramadım. neyse ki yumurtalarımın da çapı küçülmüş gerilemeye başlamış.
Benimde bi tane kist varmış 3 aya kadar tamamen kaybolur dedi doktor.

Masallah canım çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah. Benim de kese göründü minnak bişey leblebi gibi ama kalp için erken dedi hoca çok da zorlamadı vaginal bakmıştı biraz ağrı duyunca bıraktı, cumartesi gel tekrar usg yolksac( kesenin büyümesi) görelim dedi
Cnm benim çok sevindim inan. İnşallah bebeişlerimizi kucağımıza aldığımız zamanlarıda konuşuruz anlatırız.

Kızlar benden iyi haberler yok maalesef. Kese büyüklüğü çok iyi bebek içinde ama haftasıyla uyumlu değil çok küçük. Kalp atışı alamadı dr. Perşembe tekrar bakacak. Eger gelişme varsa kalp atışı da başlamışsa ne güzel... Ama gelişim yoksa bebegimi alacaklar. Tarifsiz bir boşluk şuan içimdeki. Dondurulmuş embriyomuz felan yok ki, aten rezervim az. Tek isteğim perşembe bebegimin büyümüş olması... Geriden gelip toparlayanda varmış ama 6haftalıkta görünmezdi sanıırm her şey yolunda olsaydı. Şimdilik iyi düşünemiyorum. Kesenin içinde bebegi görüyoruz ama yetmiyor bu... Dua edin bize bebek bize sürpriz yapsın kızlar. Bu kadar yaklaşmışken tekrar başa dönmek çok büyük bir yıkım olacak...şuan gelişmeyen bebek kromozom ve genetik olarak sorunludur zaten dedi birde dr um. Allah büyük ne gelirse ondan başım üstüne nr denir ki başka kızlar.. Dualarınıza ihtiyacımız var..

Eklentiler

• IMG_20170116_180306.jpg
    IMG_20170116_180306.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 45
Back