• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Kızlar benden iyi haberler yok maalesef. Kese büyüklüğü çok iyi bebek içinde ama haftasıyla uyumlu değil çok küçük. Kalp atışı alamadı dr. Perşembe tekrar bakacak. Eger gelişme varsa kalp atışı da başlamışsa ne güzel... Ama gelişim yoksa bebegimi alacaklar. Tarifsiz bir boşluk şuan içimdeki. Dondurulmuş embriyomuz felan yok ki, aten rezervim az. Tek isteğim perşembe bebegimin büyümüş olması... Geriden gelip toparlayanda varmış ama 6haftalıkta görünmezdi sanıırm her şey yolunda olsaydı. Şimdilik iyi düşünemiyorum. Kesenin içinde bebegi görüyoruz ama yetmiyor bu... Dua edin bize bebek bize sürpriz yapsın kızlar. Bu kadar yaklaşmışken tekrar başa dönmek çok büyük bir yıkım olacak...şuan gelişmeyen bebek kromozom ve genetik olarak sorunludur zaten dedi birde dr um. Allah büyük ne gelirse ondan başım üstüne nr denir ki başka kızlar.. Dualarınıza ihtiyacımız var..
Cnm benim kaç haftalıksın sen şimdi gün olarak?

pozitif gören arkadaşlar ne yediniz ne içtiniz..nelere dikkat ettiniz.hep yattınız mı???
Vallahi cnm ben 3 hafta yattım. İlk günden itibaren sabahları yumurta beyaz peynir yeşillik mutlaka yesim ara öğünlerde portokal kivi mandalina hangisi varsa yedim . Öğle sebze yemeğim etim yoğurtum çavdar ekmeğim akşamları çorbam yine etim yada beyaz peynirim yeşil salatam. Hiç abur cubur tatlı börek yemedim.

Kızlar bugün jel kahve geldi kormalımıyım normalmi:KK43:
normal Cnm, jel tıkanıyomu pek sende? Benim tıkanıyo bir kaç gün sonra düşüyo içindekiler öyle kahvemsi gibi sonra düzeliyo hiçbişey yok.sanırım içeride birikmesinden dolayı oluyor.

normal Cnm, jel tıkanıyomu pek sende? Benim tıkanıyo bir kaç gün sonra düşüyo içindekiler öyle kahvemsi gibi sonra düzeliyo hiçbişey yok.sanırım içeride birikmesinden dolayı oluyor.
Tıkanıyor zaten jelin tüpünü zor sokuyorum da baya kahveydi yani korkuyorum devamı gelir diye

Bnde jele bgn basladm 15 20 dk yuruyeceksin dediler yeterli oluyormu bu sure? Tikanmasindan korkuyrm bnde
Jel zor valla progestan fitil iyiydi bu çok tahriş ediyor ben bidaha kullanmam benim hemşirede yat 15 dakka diyor yatıncada içerde kalıyor yeter herhalde 15 dakka

Bnde jele bgn basladm 15 20 dk yuruyeceksin dediler yeterli oluyormu bu sure? Tikanmasindan korkuyrm bnde
Jel zor valla progestan fitil iyiydi bu çok tahriş ediyor ben bidaha kullanmam benim hemşirede yat 15 dakka diyor yatıncada içerde kalıyor yeter herhalde 15 dakka

Kızlar benden iyi haberler yok maalesef. Kese büyüklüğü çok iyi bebek içinde ama haftasıyla uyumlu değil çok küçük. Kalp atışı alamadı dr. Perşembe tekrar bakacak. Eger gelişme varsa kalp atışı da başlamışsa ne güzel... Ama gelişim yoksa bebegimi alacaklar. Tarifsiz bir boşluk şuan içimdeki. Dondurulmuş embriyomuz felan yok ki, aten rezervim az. Tek isteğim perşembe bebegimin büyümüş olması... Geriden gelip toparlayanda varmış ama 6haftalıkta görünmezdi sanıırm her şey yolunda olsaydı. Şimdilik iyi düşünemiyorum. Kesenin içinde bebegi görüyoruz ama yetmiyor bu... Dua edin bize bebek bize sürpriz yapsın kızlar. Bu kadar yaklaşmışken tekrar başa dönmek çok büyük bir yıkım olacak...şuan gelişmeyen bebek kromozom ve genetik olarak sorunludur zaten dedi birde dr um. Allah büyük ne gelirse ondan başım üstüne nr denir ki başka kızlar.. Dualarınıza ihtiyacımız var..
Bazen doktor dan doktora o kadar değişiyor ki herşey bence tek doktorla yetinme bi doktora daha görün derim.

Tıkanıyor zaten jelin tüpünü zor sokuyorum da baya kahveydi yani korkuyorum devamı gelir diye
Bence gelmeywcwk devamı çünkü bende de aynı şekilde oldu cnm tıkandığı zman arkası koyu jel geliyor ve açılıyor. Bugün doktora gittim ya dr alttan baktı alet açtı bana sanırım tıkanmayı , tuvalete bir gittim koyu kahve jeller hep çıkmış. Bir dahada en ufak bir şeke olmadı.

Bence gelmeywcwk devamı çünkü bende de aynı şekilde oldu cnm tıkandığı zman arkası koyu jel geliyor ve açılıyor. Bugün doktora gittim ya dr alttan baktı alet açtı bana sanırım tıkanmayı , tuvalete bir gittim koyu kahve jeller hep çıkmış. Bir dahada en ufak bir şeke olmadı.
Ayy inşallah öyledir benimkide, ne zaman geçecek bu günler stres bizi bitirecek vallaha

5+4 deyim sanırım ama dün jel çubuğuna çok az kan bulaştı sonra da ağrım oldu o yüzden korkuyorum bir an evvel gitmek istiyorum doktora[/QUOTE
Cnm endişelenme bence. Kan ne renkti? Bu şekilde çoğumuzun oldu. Önemli olan devamlı olmaması. Jelden kaynaklıdır o yada çıbuk tahriş etmiştir o yüzden. Dr gitsende keseyi görürsün bebeği göremezsin heralde çünkü daha gelişiyordur cnm.

Kizlaaar sonucum 1019 cikti, cook mutluyum, allahim bu duyguyu herkese nasip etsin insallah. Hepinize yurekten dua ediyorum
Canım benim çoooook sevindim.Sağlıkla sihatle al inşallah yavrunu kucagina.Değerin de çooook güzel darısı ben ve tüm bekleyen arkadaşlarıma insallah:dua::anneadayı::nazar::nazar::nazar:

Kizlar daha önce şişlik ve ağrı oluyodu ama bugün adet olmuş kadar sancılanıyorum:110: normal adetim çarşamba ama cuma test tarihim. Tutması halinde de adet sancısı olur diyo herkes ama bu kadar çok olur mu? Iki gündür ayağa kalkinca soğuk soğuk terleyip ellerim titriyor. Iyi belirtilerdir insallah diye dua ediyorum. Bu tansiyon düşüklüğü halime sevinirken aşırı sancı korkutuyor:dua:

Back