Gözün aydin olsun canım. Insallah güzel bi sekilde artar değerinmerhaba kızlar bugun haftalık iğnem wardı onu yaptrımaya gittim gitmişken kan werdim :) potif hamileyimmm çok şükür kii 25,47 çıktı 7.günüm bugun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydin olsun canım. Insallah güzel bi sekilde artar değerinmerhaba kızlar bugun haftalık iğnem wardı onu yaptrımaya gittim gitmişken kan werdim :) potif hamileyimmm çok şükür kii 25,47 çıktı 7.günüm bugun
Çok sağolasın canım ben tam 6+2 yim doktor ultrasonda tam günü gününe dedi. 7 haftalıkken net duyuluyor sanırım. Biz atışını gördük çok şükür.Hadi gözün aydin olsun canim darisi bize.
Kac haftalikken duyuluyo kalp atışı
Canim bilmiyorum ki 14. Gun bugun, hayirlisi olsun insallah herseye raziyiz, darisi basinizaMaşallah yaa çok güzel allah sağlıkla tamamına erdirsin çok sevindim inşallah darısı bana olur tek embriyo için çok güzel bi rakam ikiye bölünmüş olmasın sakın tek yumurta ikizlerin olur ne güzel
hadi gözün aydın canım çok sevindiimmm :):):):))))Çok sağolasın canım ben tam 6+2 yim doktor ultrasonda tam günü gününe dedi. 7 haftalıkken net duyuluyor sanırım. Biz atışını gördük çok şükür.
Ayyy canm ne güzel yaaa kalp duyan anneleri görünce böyle çok heyecanlanıyorum zaman geçmiyor. Cmtsi randevum var o zaman 6+2 olucaz inşallah hem görür hem duyarımÇok sağolasın canım ben tam 6+2 yim doktor ultrasonda tam günü gününe dedi. 7 haftalıkken net duyuluyor sanırım. Biz atışını gördük çok şükür.
Evet canim 2 gun sonra yine istedi, bende senin pozitif olacagini hissediyorum arkadasim insallahhadı bakalım darısı bana ıns senın sonucunu cok merak edıyordum pozitif olacagını hıssedıyordum :) 2 gun snra tekrar test mı var doktorunla konustnmu
Canim cok sagol darisi basina insallah benim tek yerlestirildi oda 5. Gun embriyosuyduTek embriyoları gördükçe biraz içim rahatlıyo. Gözün aydın canim Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin. Benim de tek embriyo ve iki yapmadı doktor. Kaçıncı gün embriyosuydu?
Hayirli olsun cnm :)Canım seninde pıtı pıtılarin hayirli olsun insAllah bende çok mutluyum annesine gösterdi kendini minigim
Canim cok sevindim gozunaydin :)Allahım şükürler olsun minnamığımı gördüm kalp atışlarını da gördüm ama tam duyulmadı. 1 hafta sonra net duyulur dedi doktor.
Gozunaydin cnm, saglikla katlansin insallahmerhaba kızlar bugun haftalık iğnem wardı onu yaptrımaya gittim gitmişken kan werdim :) potif hamileyimmm çok şükür kii 25,47 çıktı 7.günüm bugun
Masallah canım çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah. Benim de kese göründü minnak bişey leblebi gibi ama kalp için erken dedi hoca çok da zorlamadı vaginal bakmıştı biraz ağrı duyunca bıraktı, cumartesi gel tekrar usg yolksac( kesenin büyümesi) görelim dediCnm kalp atımını gördük biz. Allahım sanada nasip etsin inşallah. Güzel haberlerle gel.
Canim ben hep yatmadim agir isler haric evimde herseyi yaptim, yemek bulasik vs. yeri geldi egildimde uzandimda market posetleri bile tasidim.ama rabbim nasip etti cok sukur. Ama bu isleri yaparken hep kontrolluydum, kontrolu elden hic birakmadim, yorulunca dinlendim, insallah seninde pozitif olurpozitif gören arkadaşlar ne yediniz ne içtiniz..nelere dikkat ettiniz.hep yattınız mı???
Gözün aydın canım sağlıkla devamı gelsin inşallahCanim bilmiyorum ki 14. Gun bugun, hayirlisi olsun insallah herseye raziyiz, darisi basiniza
Amin canim sende minnak keseyi gormussun sonuna kadar guzel gitsin saglikla alalim bebisleri insallahGözün aydın canım sağlıkla devamı gelsin inşallah
Yok canım bende sürekli yatamadim.her gün ananas yedim 1 dilim,onun disinda agir kaldirmadim o kadar .pozitif gören arkadaşlar ne yediniz ne içtiniz..nelere dikkat ettiniz.hep yattınız mı???
Amin inşallah emek çeken isteyen herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olsun Allah ımAmin canim sende minnak keseyi gormussun sonuna kadar guzel gitsin saglikla alalim bebisleri insallah
Ben hep yattım nerdeyse sağolsun annem yanımdaydı hiçbirşey yaptırmadı, hatta hala korumalı bol yatış az kalkış şeklindeyim. Bol proteinli dengeli klasik beslenme , hergün meyve ananas ( 1 dilim)pozitif gören arkadaşlar ne yediniz ne içtiniz..nelere dikkat ettiniz.hep yattınız mı???