İşte bizlere göre önemli canım ama onlar da keşke benim kadar önemseseydi bunların. Ben şuan üzerimde ölü toprağı varmış gibi hem ağlayıp hem de kendime çare aramak zorunda kalmasaydım.Cnm aslında çok önemli bir testtir tiroit . Eğerki çok yüksek çıkarsa bebeğin tutunmasını engeller.senin kilo problemin varmı?
Tiroit tarama testlerindendir mutlak bakılmıştır öncesindeİnşallah canım, Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Beraberinde gerçekten hallerinden anlayacak yoldaş olacak doktorlar çıkarsın karşılarına.
İnşallah canım, inşallah denk gelirim bu yüzden detaylı araştırmalar yapacağım.Ins tedaviye farkli bir bakis acisi sunan bir doktor denk gelirsin cnm sifayi aramak zorundayiz sinavimiz zor gercekten.umarim bebegin daha fazla bekletmez bukdr cabalayan anne babasina geliverir. Malesefki bizlerde doktor gbi arastrma yapmak zorunda kaliyrz onlarin ihmal ettigi unuttgu seyleri biz tamamlamaya calisiyrz. Bu durum doktrlarin isine gelmesede mecburuz. Ins sende dogru doktora denk geleblrsn
Bakılmadı hiç birine bütün yaptırdığım testlere tek tek baktım ne için yapıldıklarını araştırdım.Tiroit tarama testlerindendir mutlak bakılmıştır öncesinde
Tiroitinğn olmaması lazım cnm madem ki kilo problemin de yok bir de kolaykilo veriyosan sıkıntı yokKilo problemim yok ama evlendiğimden bu yana nerdeyse 8-10 kilo aldım canım 2,5 sene içerisinde. Ama şöyle de bir durum var şuan da vücut kitle endeksim normal. 1,5 yılda hormon ilaçlarından aldım. Kolay kilo veriyorum şimdi tekrardan diyetisyene gideceğim.
Daha geride 6 embriyom var onları napacağım. Adetle parça parça sökeceğim tuvalete girmek istemiyorum artık. Gayet normal onlara göre dünya standarlarına göre o şekildeymiş ben anlamadım bu standartı ki 4 tane yumurtası olan biri 5. Transferi neyle deneyecek 4 tanesini standartlar gereği kaybedecek. 5. Ye napacak durumu olmayan napacak. 25 bini geçirdim masrafta çektiklerimi söylemiyorum bile ohss olduğumu son dk da öğrendim transferime karar verildiği günde ondan öncekilerde söyledim ama beni anlayan olmadı. 2. Transferimde sordum bana coraspin niye vermiyorsunuz transferden sonra birşeyler düzelir belki diye dediği şey gerek görmüyorum oldu 3 gündür uyku nedir bilmiyorum Allahlarından bulsunlar.
Canım benim sanırım bizi bir tek biz anlıyoruz ağızlarından basitce cıkan o iki kelime karsılarındaki insanların hayatını nasıl da bir anda karartabiliyor bunu hic düsünümüyorlar..bence doktorunu degis bir dahaki sefere. Hersey güzel olacak insallahBilmiyorum ben defalarca dememe rağmen haykırmama rağmen gerek görmüyoruzdan başka birşey demediler demediler işte. Transfer günü bile dedim söyledim kullanıyım dedim. Omega 3 devit 3 meyve sebze ne gerekiyorsa köy yumurtası aldım hergün 2 ay önceden haşlanmış yumurta yedim neler yapmadım ya ananaslar folik asiti hiç bırakmadım zaten bilmiyorum ben bunca uğraşırken bunlar nasıl gönül rahatlığı ile karşımda kimyasal gebelik yapacak birşey yok ilacı bırakacaksınız bir kaç gün sonra kanama başlayacak dedi ya başka birşey yok
Bende senden farksız değilim bugün. Hakkımızda hayırlısı olsun cnm.Günaydın kızlar
Bugün bebisimi görmeye gidiyorum.
Ama bir rüya gördüm ki, sormayın nasıl korktum, nasıl uykum haram oldu.(Allah hayır etsin insAllah) sözde rüyamda kan değerim 125 e düşmüştü oradan oraya koşuyordum bebeğim dış gebelik oldu diye sonra bir sancı ile uyandım telaşla ve nasıl sabah oldu anlamadim. Allah yardımcımız olsun insAllah bugün bebeğinin sesini de duyarim 6+1 olduk çünkü
Günaydın kızlar
Bugün bebisimi görmeye gidiyorum.
Ama bir rüya gördüm ki, sormayın nasıl korktum, nasıl uykum haram oldu.(Allah hayır etsin insAllah) sözde rüyamda kan değerim 125 e düşmüştü oradan oraya koşuyordum bebeğim dış gebelik oldu diye sonra bir sancı ile uyandım telaşla ve nasıl sabah oldu anlamadim. Allah yardımcımız olsun insAllah bugün bebeğinin sesini de duyarim 6+1 olduk çünkü
sende aklımdasın canım dua ettim sana da insallah hayırlı haberlerle gelinBende senden farksız değilim bugün. Hakkımızda hayırlısı olsun cnm.
Günaydın kızlar keseleri görüp gelin
Cnm kızımda 6+0 iken gitmiştim alttan bakmıştı kalp atışı başlamış ama duyamayız demişti ekrandan gösterdi Mavi kırmızı çizgiler gidip geliyordu :)Kalp icin erken mi ki canım belki onu da duyup gelirler
Ay ne güzel bir duygudur kim bilir Allah hepimize tekrar tekrar nasip etsin inşallahCnm kızımda 6+0 iken gitmiştim alttan bakmıştı kalp atışı başlamış ama duyamayız demişti ekrandan gösterdi Mavi kırmızı çizgiler gidip geliyordu :)
Cnm o hava sıvının daha ileri itilmesi içinmiiş. Bende önceki iğnelerin havasını alıyodum. Şimdi ellemiyorum. Hemşire sıvı dışarı öıkmadıktan sonra problem yok dedi merak etme.Ya ben hep yanlış mı vurdum şimdi bebeğime bişey olmamıştır dimi of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?