Canım maşallah ya valla çok sevindim ozaman bizimkilerde duyulur demekki:)taa öteki hafta çağırdı Dr madem öyle keşle şimdi baksaydıCanım ben 6+3 te duydum dün pıt pıt ları ultrasonun kalitesine göremi artık duyuluyor bilmem hemde karından duyduk darısı size inşallah
İlk denememdi. Ama yaşım 40.Canım benim çok üzüldümsürekli girip sana bakıyordum hayırlısı olsun inşallah yükselir olmadı tekrar denersin rabbim tekrar deneme gücü versin kaçıncı denemen canım
Amin cnm inş şimdilik miniklermi yoksa sadece minikmi kesin deil :) hayırlısı olsun artık:) darısı sana ve isteyen tüm kader arkadaşlarıma inş:)minikgelin canım benim gözün aydın maşallah miniklere ilk defa kese görüyorum rabbim kucağına almayi nasip etsin kuzucuklari
Sen yaşa bakma cnm arttık 30 ve üzeri Doğum yaşı olmuşİlk denememdi. Ama yaşım 40.
Canım benim bak yaşı dert etme inşallah rabbim ol derse olur babamın kuzeni 49 yaşında evlendi evlendikten 3 ay sonra yaşı büyük diye tüp bebek yaptırdı şimdi ikizleri doğdu 2 aylık olmak üzereler rabbim nasip edecek inşallah bir gün hepimiz anne olacağız hem daha herşey bitmiş değil pazartesi inşallah değerin katlanmış olur hakkinda hayırlısı olsun ablammmmİlk denememdi. Ama yaşım 40.
yaşa takma canım benim ikinci denememdi yaşım 33 hatta yarın 34 oluyorum Doğum günüm :) ilkinde olacak diye bişey Yok evet kötü bir durum ben çok yıkılmıştım napıcam artık Yok bitti birdaha deneyemem çocuğum olmaz artık falan derken üç ay sonra tekrar kendimi hastane de buldum daha hırsla daha umut ve heyecanla çok isteyip inanınca Rabbim geri çevirmez inşallah. Rabbim öncelikle sabır versin sonrada en hayırlı ve kısa zamanda meleğini göndersin inşallah canımİlk denememdi. Ama yaşım 40.
Canısıı orda iki tane var gibi inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar darısı en kısa zamanda bizlere inşallahhhhAmin cnm inş şimdilik miniklermi yoksa sadece minikmi kesin deil :) hayırlısı olsun artık:) darısı sana ve isteyen tüm kader arkadaşlarıma inş:)
Rabbim en kisa zamanda nasip etsin canım.İlk denememdi. Ama yaşım 40.
Canım benimde öyle oldu bi kese net diğerinden emin olmadığınız için erken konuşmadı. Şuan tek ama diğer haftalarda sürpriz yapıyolar diyo bilmiyorum Rabbim hayırlısını versinKızlar doktordan geldim
Hiç anlamayan bi doktora gitmişim malesef
Neyse bi tane kese gördüğünde değerim biraz yüksekti ikiz olabilirim acaba dedim bidaha baktı küçük bi kese daha var ama ona kesin bşy diyemem dedi ...
Yaaaaa inş ikiz olur bikerede kurtulursun benim bi kızım olduğu için TEK'te olsa çiftte olsa başımın üstünde yeri var :)Canım benimde öyle oldu bi kese net diğerinden emin olmadığınız için erken konuşmadı. Şuan tek ama diğer haftalarda sürpriz yapıyolar diyo bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin
bende 2 yıldır çorluda yaşıyorum maalesef bende henüz içime sinen bi doktor bulamadım ,İstanbul nimetti bu konuda kızımda hem hastane hem doktor olarak çok şanslıymışım .Burda araştırdığım iyi bi doktora gideyim dedim en erken 20 gün sonraya randevu veriyorlar paranla rezil oluyosun resmen öyle olunca mecbur herhangi bi doktora gideyim dedim erken olmasına rağmen normal Doğum taraftarı olduğum için direk Doğum mevzusunu sorayım dedim verdiği cevap en bilineninden tüp bebek kıymetli olduğu için sezeryan tavsiye ediyoruzSorma ya adam gibi doktor yok Elazığ'dan sürekli malatyayada kontrole gidemem hayırlısı inş düzgün bi doktor bulurum:)
Güya özel hastahane ama devlet hastahanesinden daha beter İnan
Sagolasn cnm benim allah razı olsunCanimm cok tesekkur ederim,insallah Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin,senin icinde dua edicem
Canım sen 2 gün sonra tekrar test yap hiç belli olmaz belki yükselir. İlkte tutması çok güzel bence.Hiç olumsuz dusunmeİlk denememdi. Ama yaşım 40.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?