Ayy bence cok guzell sakin sıkilmasin yuregin cok sükür bin sükür hepsi cok kaliteli olsun insallah.Mrb kızlar bugün embriyolog aradı 22 yum 12 işleme alınmış 9 döllenmiş az değil mi yaa çok üzüldüm Canım sıkıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bence cok guzell sakin sıkilmasin yuregin cok sükür bin sükür hepsi cok kaliteli olsun insallah.Mrb kızlar bugün embriyolog aradı 22 yum 12 işleme alınmış 9 döllenmiş az değil mi yaa çok üzüldüm Canım sıkıldı
Maşallah arkadaşım benimde 22 toplanmışdı 19 olgun istenilen seviyedeydi 6 adeti 5. Güne ulaştı donduruldu yinede bence 1 tane bile olsa ama sımsıkı tutunsaMrb kızlar bugün embriyolog aradı 22 yum 12 işleme alınmış 9 döllenmiş az değil mi yaa çok üzüldüm Canım sıkıldı
Benide eklermisin.yas 26 sorun hareketlilik ve pko 5.denemem şişli memorial.bugun transfer oldum
tabii ederim allah yardımcın olsun sağlıkla kucagini doldursun.Kizlar yarin dr gdecegim insallah, aksilik olmzsa hayirlisiyla tedaviye baslayacagiz benim icinde dua edermisiniz lutfen.cok tesekkur ediyorum
inşallah dr betül yorgunlar cok sevdim enerjısı yüksek çok şeker biriMemorialda doktorun kim?
Bende orda başlıcam..
İnş güzel sonuç alırsın
Insallah oyledir canim.belim hele karnim sizim sizim sizliyor resmen..hayırlı bol bebişli olsun:)
Dinlenmeye calısıyorum sağolsun kayınvalidem iki gündğr kızıma bakıyor.
belimden öldüm bende sanırım tutunduguna işaret olumsuzlarda hiç yaşamadım ben cünkü:))
Bugun 4 canim transferi saymazsak.degisik bi katin agrisi.insallah guzel seyler oluyodur icerde:))Kacinci gunun canimm
Uzulme canim 3. gun embriyosu icin 6. gun daha cok erken.bosuna kendini strese sokup yipratma..Kızlar elimte test vardı 6. günüm nasılsa çıkmazsa üzülmem diye yaptım tabi çıkmadı çöpe attım sonra copu çıkarırken bi bkm dedim kararti oluşmuş orda yani hiç guvenmiyorum bu testlere ama insan ışte içindeki meraka dayanamıyor 3. Gün iki adet embriyo transferi 6. Gün çıkar mi ki ya catlatma igbelerinin 11. günü belki hala onların kalıntısı dir var mi böyle bişey yaşayan
Canim onu bulamayanlar var sukret..az olsun ama kaliteli olsun sonu guzel olsun..Mrb kızlar bugün embriyolog aradı 22 yum 12 işleme alınmış 9 döllenmiş az değil mi yaa çok üzüldüm Canım sıkıldı
Canım seninki çok iyi maşallah Benim 6tane toplandı 4 ü döllenmiş yinede mutluyum iki tane kalsa yeterliymişMrb kızlar bugün embriyolog aradı 22 yum 12 işleme alınmış 9 döllenmiş az değil mi yaa çok üzüldüm Canım sıkıldı
cuma günü endokrinolojiye gittim. tüp bebek tedavisine başladığımı söyledim. 1 yıldır 2-2,5 arasında olan tsh değerim birden 4,5 a fırlamıştı. dr um gebeliğin ilk 3 ayında tsh'ın 2.5 değerini altında olmasını istediklerini söyledi. transferden önce düşürmeye çalışalım dedi. ilaç başladı.Merhabalar Haşimato için hangi parametrelerde kaç olması lazım? Glifor ilacına başladılar, haşimata için de baktılar hem koru renkli değerler ama düşükmü yüksekmi bir açıklamada bulunmadılar_?
Hayırlı olsun canım inşallah hayırlısı ile bu defa pozitif sonuç alırsın sanki seni eşi azosperm olanlar sayfasında görmüştüm yalnış mı hatırlıyorum bilmemKizlar yarin dr gdecegim insallah, aksilik olmzsa hayirlisiyla tedaviye baslayacagiz benim icinde dua edermisiniz lutfen.cok tesekkur ediyorum
Yok tatlım hiç üzülmedim eglenceli bir gün geçirdim hatta ama varsa 10. Gün bi değer çıkar hetalde sifirsa yukselmez diye düşünüyorumUzulme canim 3. gun embriyosu icin 6. gun daha cok erken.bosuna kendini strese sokup yipratma..
11. güne kadar değer artışı olmuyor mu yani anlamadım 10. Gün sıfır olan 11. Gün artar mi sizce benim doktor bir arkadaşa 9. Gün negatofti biraktirdi ilaçları yani zannetmiyorum ama hayırlısı ışte badipse olur artık3.gün embiriyosunda tutunsa bile 11.gündem önce değerinin cok cok yüksek olması gerekıyor ki cıksin değer o gün yükselmeye başlıyor çünkü
11. güne kadar değer artışı olmuyor mu yani anlamadım 10. Gün sıfır olan 11. Gün artar mi sizce benim doktor bir arkadaşa 9. Gün negatofti biraktirdi ilaçları yani zannetmiyorum ama hayırlısı ışte badipse olur artık3.gün embiriyosunda tutunsa bile 11.gündem önce değerinin cok cok yüksek olması gerekıyor ki cıksin değer o gün yükselmeye başlıyor çünkü
Cnm gayet iyi yumurtaların üzülme lutfen bir tane bile yeterli Bebek icin ..Mrb kızlar bugün embriyolog aradı 22 yum 12 işleme alınmış 9 döllenmiş az değil mi yaa çok üzüldüm Canım sıkıldı
Ederiz tabiki cnm sende bize dua et umarım cok guzel bir tedavi sureci olur sonu da Mutlu son :)Kizlar yarin dr gdecegim insallah, aksilik olmzsa hayirlisiyla tedaviye baslayacagiz benim icinde dua edermisiniz lutfen.cok tesekkur ediyorum
Hadi bakalım cnm yetiş bize birlikte test günlerimizi bekleyelim insaallah :)Merhaba kızlar yarın son Doğum kontrol hapını içeceğim inş hemen adet olurum başlarım iğnelere her nekadar igne fobim olsada böyle beklemek ayrı geriyor beni ..
Bu 4. Tüp bebeğim olcak erken test yapıp kafa karıştırmayın ben 3. Tüp bebekte bunun acısını çok çektim pozitifti 8. Gün ama ondan sonra düzenli artmadı bi Sevindim bi üzüldüm daha yıprandım ... biliyorum sabretmek zor ama en azından 10. Günü bekleyin daha erken yapmayın busefer 12. Günü beklemek daha eziyet oluyor .. rabbim yardımcımız olsun
benimde öyle valla belimden sabah kalkamadım kızım yardım etmeye çalişti:)Insallah oyledir canim.belim hele karnim sizim sizim sizliyor resmen..
5.gün embiriyosu 8.günde yükselmeye başlıyor demişlerdi bana ondan yola cıkarak dedim.11. güne kadar değer artışı olmuyor mu yani anlamadım 10. Gün sıfır olan 11. Gün artar mi sizce benim doktor bir arkadaşa 9. Gün negatofti biraktirdi ilaçları yani zannetmiyorum ama hayırlısı ışte badipse olur artık
Allah razi olsunn aminn hepizinkini insallahhtabii ederim allah yardımcın olsun sağlıkla kucagini doldursun.
inşallah dr betül yorgunlar cok sevdim enerjısı yüksek çok şeker biri
Arkadasim 5. Gun embriyosunu 7. Gun idrar testinde pozitifi gordu ama ikiside tutmustu Rabbim herkese nasip etsinbenimde öyle valla belimden sabah kalkamadım kızım yardım etmeye çalişti:)
5.gün embiriyosu 8.günde yükselmeye başlıyor demişlerdi bana ondan yola cıkarak dedim.