2016 Aralik tup bebek

Mrb kızlar bugün embriyolog aradı 22 yum 12 işleme alınmış 9 döllenmiş az değil mi yaa çok üzüldüm Canım sıkıldı :KK43::KK17::KK42:
Maşallah arkadaşım benimde 22 toplanmışdı 19 olgun istenilen seviyedeydi 6 adeti 5. Güne ulaştı donduruldu yinede bence 1 tane bile olsa ama sımsıkı tutunsa :dua:

Kizlar yarin dr gdecegim insallah, aksilik olmzsa hayirlisiyla tedaviye baslayacagiz benim icinde dua edermisiniz lutfen.cok tesekkur ediyorum
tabii ederim allah yardımcın olsun sağlıkla kucagini doldursun.

Memorialda doktorun kim?
Bende orda başlıcam..
İnş güzel sonuç alırsın
inşallah dr betül yorgunlar cok sevdim enerjısı yüksek çok şeker biri

Kızlar elimte test vardı 6. günüm nasılsa çıkmazsa üzülmem diye yaptım tabi çıkmadı çöpe attım sonra copu çıkarırken bi bkm dedim kararti oluşmuş orda yani hiç guvenmiyorum bu testlere ama insan ışte içindeki meraka dayanamıyor 3. Gün iki adet embriyo transferi 6. Gün çıkar mi ki ya catlatma igbelerinin 11. günü belki hala onların kalıntısı dir var mi böyle bişey yaşayan
Uzulme canim 3. gun embriyosu icin 6. gun daha cok erken.bosuna kendini strese sokup yipratma..

Merhabalar.. 28 kasımda dondurulmuş embriyo transferim gerçekleşti. Bugün 6. Günüm ve zaman geçmek bilmiyor. Transfer olupta belirti yaşayanlar var mi kafam karmakarışık :KK43:

Merhabalar Haşimato için hangi parametrelerde kaç olması lazım? Glifor ilacına başladılar, haşimata için de baktılar hem koru renkli değerler ama düşükmü yüksekmi bir açıklamada bulunmadılar_?
cuma günü endokrinolojiye gittim. tüp bebek tedavisine başladığımı söyledim. 1 yıldır 2-2,5 arasında olan tsh değerim birden 4,5 a fırlamıştı. dr um gebeliğin ilk 3 ayında tsh'ın 2.5 değerini altında olmasını istediklerini söyledi. transferden önce düşürmeye çalışalım dedi. ilaç başladı.

Merhaba kızlar yarın son Doğum kontrol hapını içeceğim inş hemen adet olurum başlarım iğnelere her nekadar igne fobim olsada böyle beklemek ayrı geriyor beni ..
Bu 4. Tüp bebeğim olcak erken test yapıp kafa karıştırmayın ben 3. Tüp bebekte bunun acısını çok çektim pozitifti 8. Gün ama ondan sonra düzenli artmadı bi Sevindim bi üzüldüm daha yıprandım ... biliyorum sabretmek zor ama en azından 10. Günü bekleyin daha erken yapmayın busefer 12. Günü beklemek daha eziyet oluyor .. rabbim yardımcımız olsun

Kizlar yarin dr gdecegim insallah, aksilik olmzsa hayirlisiyla tedaviye baslayacagiz benim icinde dua edermisiniz lutfen.cok tesekkur ediyorum
Hayırlı olsun canım inşallah hayırlısı ile bu defa pozitif sonuç alırsın sanki seni eşi azosperm olanlar sayfasında görmüştüm yalnış mı hatırlıyorum bilmem :oops:

3.gün embiriyosunda tutunsa bile 11.gündem önce değerinin cok cok yüksek olması gerekıyor ki cıksin değer o gün yükselmeye başlıyor çünkü
11. güne kadar değer artışı olmuyor mu yani anlamadım 10. Gün sıfır olan 11. Gün artar mi sizce benim doktor bir arkadaşa 9. Gün negatofti biraktirdi ilaçları yani zannetmiyorum ama hayırlısı ışte badipse olur artık

3.gün embiriyosunda tutunsa bile 11.gündem önce değerinin cok cok yüksek olması gerekıyor ki cıksin değer o gün yükselmeye başlıyor çünkü
11. güne kadar değer artışı olmuyor mu yani anlamadım 10. Gün sıfır olan 11. Gün artar mi sizce benim doktor bir arkadaşa 9. Gün negatofti biraktirdi ilaçları yani zannetmiyorum ama hayırlısı ışte badipse olur artık

Mrb kızlar bugün embriyolog aradı 22 yum 12 işleme alınmış 9 döllenmiş az değil mi yaa çok üzüldüm Canım sıkıldı :KK43::KK17::KK42:
Cnm gayet iyi yumurtaların üzülme lutfen bir tane bile yeterli Bebek icin ..

Ederiz tabiki cnm sende bize dua et umarım cok guzel bir tedavi sureci olur sonu da Mutlu son :)
Merhaba kızlar yarın son Doğum kontrol hapını içeceğim inş hemen adet olurum başlarım iğnelere her nekadar igne fobim olsada böyle beklemek ayrı geriyor beni ..
Bu 4. Tüp bebeğim olcak erken test yapıp kafa karıştırmayın ben 3. Tüp bebekte bunun acısını çok çektim pozitifti 8. Gün ama ondan sonra düzenli artmadı bi Sevindim bi üzüldüm daha yıprandım ... biliyorum sabretmek zor ama en azından 10. Günü bekleyin daha erken yapmayın busefer 12. Günü beklemek daha eziyet oluyor .. rabbim yardımcımız olsun
Hadi bakalım cnm yetiş bize birlikte test günlerimizi bekleyelim insaallah :)

Insallah oyledir canim.belim hele karnim sizim sizim sizliyor resmen..
benimde öyle valla belimden sabah kalkamadım kızım yardım etmeye çalişti:)

5.gün embiriyosu 8.günde yükselmeye başlıyor demişlerdi bana ondan yola cıkarak dedim.

X