2016 Aralik tup bebek

Kızlar elimte test vardı 6. günüm nasılsa çıkmazsa üzülmem diye yaptım tabi çıkmadı çöpe attım sonra copu çıkarırken bi bkm dedim kararti oluşmuş orda yani hiç guvenmiyorum bu testlere ama insan ışte içindeki meraka dayanamıyor 3. Gün iki adet embriyo transferi 6. Gün çıkar mi ki ya catlatma igbelerinin 11. günü belki hala onların kalıntısı dir var mi böyle bişey yaşayan

Kızlar elimte test vardı 6. günüm nasılsa çıkmazsa üzülmem diye yaptım tabi çıkmadı çöpe attım sonra copu çıkarırken bi bkm dedim kararti oluşmuş orda yani hiç guvenmiyorum bu testlere ama insan ışte içindeki meraka dayanamıyor 3. Gün iki adet embriyo transferi 6. Gün çıkar mi ki ya catlatma igbelerinin 11. günü belki hala onların kalıntısı dir var mi böyle bişey yaşayan
3.gun embriyosu icin cok erken canim arastirdim da blasttokistle bile 8.gun cikmiyomus idrarda

Bence cok guzrl canim sahin beyde 5 yumurtam toplanmisti 3 u dollendi 3.gun iyi olan 2 taneyi transfer ettiler ama tutmadi bu ay gene baslicam.insallah seninkiler 5.gune kadar gider ve 2 tane transfer ederler canim?bu arada canim igneleri 225 ml vurulmustum ben 5 yumurtam olmustu sen kac ml vuruldun?acaba benim yasim 33 diyemi az yumurtam oldu
bende 225yaptım bilemiyorumki ama 14 tane dedi. ya hani yaş rezerv hepsi çok etkiliyor. 28 yaşındayım ben.

dün 14 yumurta toplanmıştı 9u olgunmuş hepsi döllenmiş bugün 5tanesi iyi durumdaymış. bu iyi bi sonuçmu. bu arada eşimin sperm sayı ve hareket azlığı vardı
iyi canım benimde 5 tane kalmıstı:)

Kızlar birşey sorucam sizler folic asit ne kullanıyorsunuz
folbiol ve folic diye bi tanevarsı bi onu yazıyor bi diğerini

Sonunda oldum kızlar estrofeme başladım bende bu gunnnnn :)
hayırlı bol bebişli olsun:)

İnşallah tutunur bebisin sana kuzum yat dinlen 1 hafta kadar
Dinlenmeye calısıyorum sağolsun kayınvalidem iki gündğr kızıma bakıyor.
Kizlar bugun benim karnim belim cok agriyor.insallah hayra alamettir bu..
belimden öldüm bende sanırım tutunduguna işaret olumsuzlarda hiç yaşamadım ben cünkü:))

3.gun embriyosu icin cok erken canim arastirdim da blasttokistle bile 8.gun cikmiyomus idrarda
Bende öyle düşünmüştüm erken diye ama 10. Gün kan testi yapsam çıkmaz mi ki 3. Gün emvruyosu düşük de olsa bir değer çıkar herhalde. bu ignelere dayanamıyor insan tutmadiysa ilaçları birakicam 10. Gün kanda baktirayim diyorum

Bende öyle düşünmüştüm erken diye ama 10. Gün kan testi yapsam çıkmaz mi ki 3. Gün emvruyosu düşük de olsa bir değer çıkar herhalde. bu ignelere dayanamıyor insan tutmadiysa ilaçları birakicam 10. Gün kanda baktirayim diyorum
Tatlim onu bilemezsin bazilarinin gec yukseliyo bhcg nerden biliceksin yok diye birakcan ilaci ya varsa sonradan cikarsa kanda

X