2016 Aralik tup bebek

Hayırlı olsun canım inşallah hayırlısı ile bu defa pozitif sonuç alırsın sanki seni eşi azosperm olanlar sayfasında görmüştüm yalnış mı hatırlıyorum bilmem :oops:
Aminn canimmm ewet orda da yaziyorum.her yere yaziyorum arkadaslarimla ailemle konusmak zor geliyor hep teselli etmeye calisiyorlar duygulaniyorum.buraada konusunca daha iyi hissediyorum

Cnm gayet iyi yumurtaların üzülme lutfen bir tane bile yeterli Bebek icin ..

Ederiz tabiki cnm sende bize dua et umarım cok guzel bir tedavi sureci olur sonu da Mutlu son :)

Hadi bakalım cnm yetiş bize birlikte test günlerimizi bekleyelim insaallah :)
Amin canimm insallahh.cok tesekkur ederim.hep ediyorum kadinlarkulubundeki arkadaslarim icin

İnşallah canım.
şans ikisi tuttugu için erken cıkar hızlı yükseliyor ya ondan ben 9.günğ bekleyenilirim inşallah:)
Ben bunca yillik evliligimde hic idrar testinde cift cizgiyi gormedim belki 40 tane yapmisimdirSonra ilk tup bebek yaptigimda doktor 12.gun kan ver demisti bende kuzu kuzu gidip kan verdim sonra cok sukur pozitif olunca iseyipte cift cizgi gormeyi unuttum icimde kaldiSimdiki tedavimde Allah izin verirse bi kactane test alcam 6.gunden sonra hergun isicemsaglikli sihhatli Rabbim herkeze nasip etsin insallah

Ben bunca yillik evliligimde hic idrar testinde cift cizgiyi gormedim belki 40 tane yapmisimdirSonra ilk tup bebek yaptigimda doktor 12.gun kan ver demisti bende kuzu kuzu gidip kan verdim sonra cok sukur pozitif olunca iseyipte cift cizgi gormeyi unuttum icimde kaldiSimdiki tedavimde Allah izin verirse bi kactane test alcam 6.gunden sonra hergun isicemsaglikli sihhatli Rabbim herkeze nasip etsin insallah
bende cok yaptım 10 yıllık evliyim.hiç görmedim çift çizği kızımda bile görmedim

Merhaba ızun zamandr takip ediyorum burayı aranıza yeni katıldım bende pco daha önce bi kez tüp bebek yaptırdım 3.gün emriosuydu degerim 6.5 di iki gün önce 2. Tüp bebegi koydurdum bunlar 5. Gün embriosu ayın 10 da test günüm cok yorgunum insallah pozitif sonuc alırım allah herkesin gönlne göre versin

Merhaba ızun zamandr takip ediyorum burayı aranıza yeni katıldım bende pco daha önce bi kez tüp bebek yaptırdım 3.gün emriosuydu degerim 6.5 di iki gün önce 2. Tüp bebegi koydurdum bunlar 5. Gün embriosu ayın 10 da test günüm cok yorgunum insallah pozitif sonuc alırım allah herkesin gönlne göre versin
Hayirlisi olsun canim.insallah guzel sonuclar alirsin..

Benim suan kasıklarımda agrı var bu gün 3. Gün acaba yerlestimi bebeklerim blen varmı acaba sol kasıgımda tatlı ttlı agrılar vAr
Canim yani 2 kere tup bebek yaptirmis biri olarak sunu soyleyebilir kasik agrisi goguslerde hassasiyet test gunune dogru adet olacakmisim gibi agrilar ikisindede oldu ama sonuc biri pozitif digeri negatif sanirim bu hissettiklerimiz onca ilac operasyon yani bunlardan kaynakli diye dusunuyorum.amaaaaa tabiiiikiiii seninki insallah yerlestigi icindir

Canim yani 2 kere tup bebek yaptirmis biri olarak sunu soyleyebilir kasik agrisi goguslerde hassasiyet test gunune dogru adet olacakmisim gibi agrilar ikisindede oldu ama sonuc biri pozitif digeri negatif sanirim bu hissettiklerimiz onca ilac operasyon yani bunlardan kaynakli diye dusunuyorum.amaaaaa tabiiiikiiii seninki insallah yerlestigi icindir
Umarım öyledir cok umutluyum evliligimi bitirmeyi düşünüyorum cevre askısına dayanamıyorum

Umarım öyledir cok umutluyum evliligimi bitirmeyi düşünüyorum cevre askısına dayanamıyorum
Sen cevreye degil sadece kendi kocana bak canim eger bu zor gunlerde yaninda olan bir kocan yoksa hic birsey haketmiyor demektir.dusaridan gelen laflara kulaklarini tika.Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin.sizdeki sorun ne canim

Sen cevreye degil sadece kendi kocana bak canim eger bu zor gunlerde yaninda olan bir kocan yoksa hic birsey haketmiyor demektir.dusaridan gelen laflara kulaklarini tika.Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin.sizdeki sorun ne canim
Bende pco var esimgayet saglıklı 3 yıllık evliyim hic hamilelik gecirmedim

Bende pco var esimgayet saglıklı 3 yıllık evliyim hic hamilelik gecirmedim
Canim ya pko yu hic dert etme tup bebekle olur hic sikinti etme.ayrica 3 yilda hemen ne mahalle baskisi tovbe bismillah millette ne merakli insanlarin ozel hayatinaSen hic takilma neredeyse 10 kadindan 7 sinde pko varNerede tedavi oluyorsun?

X