2016 Aralik tup bebek

Kiloyla alakasi ney cnm ilk defa duyuyorum bunu ?
84 kg ile ilk denememi 1 adet koydular.35 yaş diye zıplaya zıplaya bi hal oldu dr.sonra başka hastaları ile konuştum. 2. ye 2tane koyabiliyormuş.banada 1 derse gitmicem ama yaza başkasına giderim.gittiğim merkez özel merkez devlet olsa anlıcam.

2 farkli merkezde 2 kere tup bebek yaptirdim hepsinde cift transfer etmek istediler bende kabul ettim.1. Denemede 1 tanesi tuttu bebegim oldu 2 denemede ikiside tutmadi 3.deneme adetle baslicak gene kismet olursa 2 tane transfer yapacaklar hakkimizda hayirlisi

Yasiniz kac ? Bende iki tane istedim ama kesinlikle koyamayiz dediler yastan dolayi

Anlayamadim cnm 176 boyu 93 kiloyum ve 36 yasindayim ilk denemem ve 2 adet trasfer dedi bana yani kilolu oluncami 2embriyomu transfer oluyor anlayamadim

aldim canim 12 yumurtam vardi 11 isleme alindi 10nu dollendi simdi yarini bekliyorum ne durumdalar cok merak ediyorum :)
Masallah canim iyi durumdalar o zamann
Anlayamadim cnm 176 boyu 93 kiloyum ve 36 yasindayim ilk denemem ve 2 adet trasfer dedi bana yani kilolu oluncami 2embriyomu transfer oluyor anlayamadim
Arkadasin soylediklerinden bende hic bisi anlamadimm kiloyla falan alakasi yok

Yasiniz kac ? Bende iki tane istedim ama kesinlikle koyamayiz dediler yastan dolayi
Canım yaşla alakası yok bence yaa ben 24 yaşındayım 2.5 yıllık evliyiyim 2 tane transfer edecekler tedbir amaçlı dedi biri duserse biri kalır tutunur inşallah dedi 2 si de tutunursa mis gibi ikiz annesi olursun inşallah dedi yani...

İlk denememde 30 yasindaydim 2 tane koydular 2.denememde 33 yasindaydim 2 tane koydular 3.denemem 34 yasindaayim gene 2 tane koyucaklar.ama prosedur icabi evraklarda 1 tane koyuluyomus gibi yazdi her 2 meskezde canim

Kızlar gaz ağrısı kaşık ağrısı sizde de var mı yaa yum büyüyor ondan mı acaba...

Hahaha koptummm :) tamam senin görevin belli oldu kızlarındaki hepsine birer battaniye süren kısıtlı
canım normalde yasa gereği 35 yaş altına tek transfere izin var ama şansı arttırmak adına bazı özel merkezler kağıt imzalatiyorlar ilk deneme de olsa bu 3. Tüp bebek denememdir diye. sanırım tekrarlayan başarısız tüp bebek te de izin var fazla emvriyoya. bana ikisinde de iki transfer edildi 31 yaşım.

Hahaha koptummm :) tamam senin görevin belli oldu kızlarındaki hepsine birer battaniye süren kısıtlı
canım normalde yasa gereği 35 yaş altına tek transfere izin var ama şansı arttırmak adına bazı özel merkezler kağıt imzalatiyorlar ilk deneme de olsa bu 3. Tüp bebek denememdir diye. sanırım tekrarlayan başarısız tüp bebek te de izin var fazla emvriyoya. bana ikisinde de iki transfer edildi 31 yaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…